A'gusia
Fanka BB :)
A ja nie pisze tajnych wiadomości bo w sumie na fb i tak każdy może wejść i mnie odszukać a więc cóż to za roznica! ;-)
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja nie pisze tajnych wiadomości bo w sumie na fb i tak każdy może wejść i mnie odszukać a więc cóż to za roznica! ;-)
[emoji12] ja mam zboczenie informatyczneA ja nie pisze tajnych wiadomości bo w sumie na fb i tak każdy może wejść i mnie odszukać a więc cóż to za roznica! ;-)
Ja pracuje przy zaslonach/roletach itp więc moim zboczeniem zawodowym jest zaglądanie ludziom w okna! [emoji6]
no ja po jedzeniu się nie kładę , bo wtedy kwas na maksa... ble... no i nie popijam po jedzeniu, bo to potęguje zgagę... ostatnio zaczęłam na zgagę ssać mentosy miętowe, gdzieś wyczytałam że pomaga i pomaga tak na jużDziewczyny podpowiecie co jest dobre na zgagę taki kwas mam teraz w ustach ze szok zachciało mi sie kanapeczek z dzemikiem z owoców leśnych a potem sie położyłam i jak poczułam w gardle ten smak...dziś mój maluszek sie troszkę zakamuflował nie mogę go wyczuć ale pewnie jak maz wróci z pracy to sie odezwie maleństwo...wiem ze sie uda czasem ten gorszy czas jak problem z kasa jest musi minąć bo przecież żeby z powodu braku pieniędzy sie rodziny rozpadały to tak trochę nie bardzo...a mój dla mnie wszystko nawet sobie fajek nie kupił abym to ja miała na potrzebne rzeczy...
E chyba nie[emoji12]To ja się zgadzam! [emoji4] Agnieszka Kacprzak
A swoją drogą może jesteś po prostu najbardziej zorganizowana, systematyczna i masz najlepszą pamięć spośród nas? Może faktycznie Ty jesteś... NAJ!!! [emoji1]
Piatke przybija[emoji1]Ja wcześniej miałam bąbelki i pykanie, ale od 4-5 dni już ruchy wypychanie brzucha, jak ręką mocniej nacisnę to mała mi oddaje <3
Moim zawodowym są wymiary męskie [emoji6] , sprzedaje tzn sprzedawałam garnitury ślubne i inne dodatki, a przez mojego mam paranoje śledzenia przez google [emoji6]Ja pracuje przy zaslonach/roletach itp więc moim zboczeniem zawodowym jest zaglądanie ludziom w okna! [emoji6]
Dziewczyny podpowiecie co jest dobre na zgagę taki kwas mam teraz w ustach ze szok zachciało mi sie kanapeczek z dzemikiem z owoców leśnych a potem sie położyłam i jak poczułam w gardle ten smak...dziś mój maluszek sie troszkę zakamuflował nie mogę go wyczuć ale pewnie jak maz wróci z pracy to sie odezwie maleństwo...wiem ze sie uda czasem ten gorszy czas jak problem z kasa jest musi minąć bo przecież żeby z powodu braku pieniędzy sie rodziny rozpadały to tak trochę nie bardzo...a mój dla mnie wszystko nawet sobie fajek nie kupił abym to ja miała na potrzebne rzeczy...
noPiatke przybija