reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

Haha tak sobie mysle ze u mnie kupopednie dzialal papieros zawsze[emoji23] no ale to zla rada teraz[emoji1]

Paula_Antosia witam! Pozno dotarlas do nas[emoji3] condo wagi to juz y którejś dziecko ma okolo 700 chyba wiec raczej nie jest taka duża dzidzia.
Wiesz juz czy chlopak czy dziewczynka? Na kiedy termin dokladnie? Masz juz dzieci?

f2w3d5qpkv7nrz6j.png

reklama
Paula to, że duże to chyba nie zmartwienie. Lekarz mówił, że rozwija się dobrze? Chyba gorzej by było, jakby nie rosło tak jak powinno. A Wy jesteście dobrze zbudowani? Może takie geny :) Witamy i nie martw się

Dzięki za odpowiedz. Troszkę późno, ale jestem. Termin na 21.03. Jest to moja pierwsza ciąża i od wczoraj wiem że dziewczynka. Jestem maksymalnie szczęśliwa. Moja szansa na ciąże była minimalna. Dlatego każda informacja o odchyleniu od normy to panika. Jestem po ciężkich operacjach m.in. na sercu i pewnie nad wyraz panikuje. Jak by co to przywołajcie mnie na ziemie. :D

Udało się w wc pisze bo jest to dla mnie jak wygrana w totka [emoji2][emoji2][emoji2] ja na tydzień jadę do rodziców . Chyba znaleźliśmy mieszkanie więc za miesiąc przeprowadzka . O dziwo jest tam zmywarka fajnie bo zazwyczaj ja byłam zmywarka [emoji2]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja caly czas gram w totka i czekam na wymarzone wyproznienie :) ostatnio tak mnie zakorkowalo ze jesc juz nie moglam a brzuch byl ogromny i wzdety. Troche pomogla mieta i koper ale to jeszcze nie to ...

Ja caly czas gram w totka i czekam na wymarzone wyproznienie :) ostatnio tak mnie zakorkowalo ze jesc juz nie moglam a brzuch byl ogromny i wzdety. Troche pomogla mieta i koper ale to jeszcze nie to ...
ja ostatnio będąc u rodziców zaczęłam pić kawę sypaną i też pomaga na wypróżnienie, ale ogólnie kolorowo nie jest... najgorzej, jak brzuch wzdęty, mega boli + ból przepukliny, bo żołądek na nią napiera :(

Straszne to jest [emoji27] Ani leków ani parcia za bardzo nie można. A podobno przy porodzie prze się jak na kupę więc wprawę mam już. Boli mnie trochę brzuszek po poranku i kłuje pempol więc zjadlam 2xnospę i leżę i pachnę [emoji12] [emoji12] [emoji12]

a można czopki? ja mam, ale nie wiem czy można korzystać z nich... i boję się, żeby jelita się nie rozleniwiły... narazie wspomagam się naturalnie, ale różnie to bywa, dzisiaj było spoko całkiem :p

reklama
a można czopki? ja mam, ale nie wiem czy można korzystać z nich... i boję się, żeby jelita się nie rozleniwiły... narazie wspomagam się naturalnie, ale różnie to bywa, dzisiaj było spoko całkiem :p
Można , tzn mi powiedział że w ostateczności czapki glicerynowe, laximama. I oczywiście jogurty, otręby.... śliwki i inne naturalne popychacze

Do góry