reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
Tak mam bardzo kochanego meza...wiadomo ma tez horses dni bo jego rodzice choruja mama potrzebuje zabiegu na kregoslup a to sie wiaze tez z kasa, a on po prostu Nie ma
Kasy aby im pomoc...co innego gdyby jego rodzice mieszkali w Europie to by byla lepsza pomoc I bezplatna a w Pakistanie to roznie... dlatego ma prawo sie denerwowac bo sie czuje bezsilny...a troszczy sie i to aż za bardzo a maleństwo pokochał od razu...a najlepsze jest to ze mały zaczyna kopać bardziej jak go słyszy jak mnie to tylko troszkę sie porusza ale głos tatusia na niego bardziej działa nie raz jak da mi kopniaka to aż sie wyprostuje...

A teraz?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=687347124757884&substory_index=0&id=646192435540020

f2w3d5qpkv7nrz6j.png
ten działa, dzięki

Hej
Mam ... Zatwardzenie [emoji30] czy mogę normalnie je wyprzeć, pocisnąć? Bo oszaleje brzuch mi pęknie [emoji22][emoji22]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Spróbuj pojesc jabłek, mleka, albo kiwi mi pomagało najbardziej. Tylko trzeba zjeść więcej. Co do parcia to tak lekko można chyba aby tylko nie za długo i niezła mocno. Bo ciśnienie się zwiększa więc może to zle działać na dzidzie.

U mnie tak było. Owulacja w 19 dniu cyklu, a nie w 14 jak zakładają lekarze. Więc w początkowych tygodnia zarodek był mniejszy niż zakładał lekarz . W 11 tygodniu dzidzia dogoniła parametrami wiek ciaży wyliczony z owulacji 14 dnia.
Dziwne to :)

Udało się w wc pisze bo jest to dla mnie jak wygrana w totka [emoji2][emoji2][emoji2] ja na tydzień jadę do rodziców . Chyba znaleźliśmy mieszkanie więc za miesiąc przeprowadzka . O dziwo jest tam zmywarka fajnie bo zazwyczaj ja byłam zmywarka [emoji2]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzoa ja bym radziła spacer. Na kupę najlepszy jest ruch :p U mnie zawsze działa ;) Ewentualnie kawa albo nerwy na faceta :/ :p

U mnie na zatwardzenie najlepsze morele suszone i codzienne jedzenie jabłek.

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

reklama
Drogie marcóweczki.Na początek się przywitam jako nowa. Obecnie 21tc0d.
Pisze do was z prośbą o informacje i może pocieszenie. Wczoraj na usg lekarz powiedział że rośnie duże dziecko. Badanie wykazało 416 gram. To naprawdę tak dużo?? Ile ważą wasze dzieciaczki. Nie mam cukrzycy, ani podobnych schorzeń. Ale troszkę panikuje bo sama jestem po wielu ciężkich chorobach i martwię się o moje maleństwo.

Do góry