reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

Agniezkaala trzymam kciuki oby przeszlo!
Mama ginekolog:<br /><br />https://m.facebook.com/story.php?st...4&amp;amp;substory_index=0&amp;amp;id=646192435540020<br />Jest tu np napisane do kiedy sie zmienia termin porodu i jak pozniej sie patrzy na to czy dzidzia duza czy mala jak na tc

f2w3d5qpwcbyuvxk.png

reklama
Aż się muszę Wam mamuśki pochwalić przed chwilą, czytałam mojej córce ( moja mama nauczycielka, to wiecie co by jej wnuczka od razu umiała czytać i pisać ;) ) więc wypożyczyłam bajki i dziś czytałam pierwszy raz Jance i dostałam takiego kopniaczka, że aż mi ręka się uniosła :) co prawda teraz nie wiem czy bajka była nudna czy moja intonacja nie pasowała Niuńce ale cóż...jutro znów spróbuje :)
A co czytasz? Sa jakieś szczególnie polecane bajki? [emoji4] co czytalas jak Cie kopnela? [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A co czytasz? Sa jakieś szczególnie polecane bajki? [emoji4] co czytalas jak Cie kopnela? [emoji4]

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ja czytalam Bajki Zasypianki, z tego co widzialam mozna je tez w internecie znalezc. O jezyku, ktory ubieral choinke ;) a tak naprawde nawet nie pomyslalam o sprawdzeniu, ktore bajki sa polecane :(

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Hej
Mam ... Zatwardzenie [emoji30] czy mogę normalnie je wyprzeć, pocisnąć? Bo oszaleje brzuch mi pęknie [emoji22][emoji22]

Napisane na Lenovo A5500-H w aplikacji Forum BabyBoom
Mi na zatwardzenie pomaga owsianka na mleku... możesz pocisnąć, ale żebyś hemoroidów się przez to nie nabawiła, bo będziesz cierpiała :(

agnieszka ojej nie zazdroszczę, oby nie było zbyt bolesne :(

Witam się już z domu, wczoraj się poryczałam, jak głupia odjeżdżajać, pół godziny minęło zanim się opanowałam. Mnie mąż już zdążył wkurzyć wczoraj przed wyjazdem. Jak chłop się źle czuje to klękajcie narody normalnie... szkoda gadać, dobrze że ruchy dzidzi mojej poprawiają mi humor :) Wczoraj się kotłowała, jak leżałam w łóżku uwielbiam to :D
A zaraz jadę na rzęski i pewnie zaliczę lumpa :p

reklama
Do góry