reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

reklama
No ja sie na lekkiego kopniaka załapałam a bardziej reaguje na tatusia wczoraj stwierdził ze obudzi maleństwo i tak po południu pukał w brzuszek i mówić ze maleństwo zrewanżowalo sie jednym a konkretnym kopniakiem...a tak to mało co kopie bardziej to pod wieczór jak leżę to czuje jak sie rusza kopniaki zostawia jak maz mówi do maleństwa ;-)

Ale nie sama w czołówce mi wyliczyli na 2 marca;-) z tym ze pewnie juz tego dnia wyjdę bo tu tylko trzymają 6 godz od porodu, a szczerze boje sie strasznie porodu to moja pierwsza ciąża i trochę ten ból podczas porodu mnie przeraża...

Hej, u mnie tez wypisuja po 6 godzinach.. a gdzie mieszkasz?
Co do porodu to Boli boli i jest zle, a potem zapominasz ze bolalo i chcesz kolejne dziecko ;) ja tylko pamietam ze jak lezalam juz po w szpitalu to szczerze wspolczulam kobietom ktore wlasnie zaczynaly rodzic. Az mnie mdlilo na dzwiek tetna z ktg chociaz moj porod nie byl traumatyczny i w sumie calkiem "szybki i latwy" ;)

Ja też się obawiam porodu! Jak popatrzylam na te realne zdjęcia, które były wcześniej wstawione... brrr... wolę o tym nie myśleć za bardzo!

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zamiast porodu boje sie bardziej tego czy fajna położna mi sie trafi i miłe pielęgniarki potem na sali,bo różne są opinie ;)
Niestety nie mam na to wpływu, jakoś to będzie ;)
Szkoły rodzenia nie mogę sie doczekać liczę,ze ciekawych informacji sie dowiem i praktycznie poćwiczymy co nie co :)

reklama
Ja na nic nie chodzę bo przed ciąża tez takiej aktywności u mnie nie było to teraz nie zaczynam.
A co do porodu to sie nie wypowiem bo ja przygotowywuje sie na cc, a to trochu co innego.

Do góry