reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamusie 2017

aneta8748 pisze:
A tak z innej beczki jeśli mogę spytać gdzie ustawić żeby nie przychodził mi mail za każdym razem kiedy ktoś tu coś napisze? Mail z inf, że ktoś tu napisał..
Może jest jakieś szybsze rozwiązanie, ale ja robię w ten sposób, że jak napiszę posta, to klikam na "Więcej opcji" (ostatnie za przyciskiem "Odpowiedź") i tam jest na dole pole "Opcje" z zaklikanym "Obserwuj temat...". Odklikam i jest spokój :)

reklama
A tak z innej beczki jeśli mogę spytać gdzie ustawić żeby nie przychodził mi mail za każdym razem kiedy ktoś tu coś napisze? Mail z inf, że ktoś tu napisał..
Mam pocztę w telefonie i teraz non stop mi pika :/
jak wejdziesz w maila na poczcie to na dole pod wiadomością jest opcja wyłącz powiadomienia ;)

kupiłam dzisiaj kilka łaszków i śpiworek do łóżeczka za 3 złote :D :p

Jak będę znała płeć to Cię zatrudnię do wyszperania mi takiego cuda :)
hehe ok :D

Dzwoniłam do ginki, powiedziała, żebym uciekała jak najdalej od brata...dziwne
o widzisz co lekarz to inne zdanie...
ja nigdy nie chorowałam na świnkę

Kulka moja mała sprawdziłam że w 17tc miała 205g. Mam nadzieje że nie przesadzi z tą wagą bo im wieksze dziecko tym chyba trudniejszy poród ;)
to u mnie 18tc 207 g to całkiem podobnie :)

Ja mam biurowa brace a na l4 od 6+5

f2w3d5qp2jas023q.png
a czym się zajmujesz, jeśli można wiedzieć :D

Mama my pieska w ciągu dnia pod blokiem na smyczy, ale my mamy wielkie pole i lasy i tam go spuszczamy, idealne miejsce na wybiegi piesków. Latem to watahy biegają po 20 ich :D Fajnie jest, dużo ludzi poznaliśmy dzięki naszemu małemu :)

Oj ja pamietam swoja swinke. Cala szyja x4 i w oknie bida siedziala i patrzyla jak dzieci sie bawia a jeszcze bol.

Paulyna administracja/ksiegowosc.

f2w3d5qp2jas023q.png

reklama
Do góry