MamaR
Fanka BB :)
Przykro mi z powodu Twojej straty! Starania możesz zacząć od razu jeśli czujesz się na siłach. Ja mam dwie straty za sobą a potem zdrowe piękne dziecko. Strach był ale się udało. Czasem myślę że natura wie co robi i lepiej jak to się stanie na początku ciąży niż na końcówce czy po porodzie. Oczywiście najlepiej by to się nikomu nie przytrafiałoHalo jest tu ktoś jeszcze ??
Cześć dziewczyny
Od lutego staraliśmy się o dziecko
Dziś wyszłam właśnie ze szpitala w poniedziałek trafiłam z beta 65 progesteron 5,80 w sobotę zaczęły się plamienia brązowe myślałam że to implantacja
Dali mi kroplówkę na wstrzymanie krwawienia i oczywiście duphaston
Dziś pobrali rano krew na nową betę beta spadła na 35
Już wczoraj wiedziałam że coś nie tak i już się nie łudziłam udawałam przed narzeczonym że jestem twarda ale od kad wróciłam do domu to ryczałam już z kilka razy
Ale to nawet nie dlatego że się nie udało tylko poprostu boje się że z kolejnymi może być tak samo
Mam jedną córkę 14 letnia rodziłam przez cięcie cesarskie
Czy któraś z dziewczyn podpowie co teraz powinnam zrobić ? Ile odczekać itd jakieś porady .. w szpitalu w sumie tylko Pani powiedziała „a ja bym panią już puściła do domu beta spadła na 35 proszę powtórzyć sobie wynik w poniedziałek wypis można odebrać za godzinę „ ale nie chciałam już tam siedziec więc odbiorę jutro ..
co do progesteronu jeszcze wydaje mi się że chyba jest za niski 5,80
Proszę o jakaś odpowiedź