callina
Fanka BB :)
Jak u ciebie ?@Justi1234 piękną druga kreska , gratulacje![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak u ciebie ?@Justi1234 piękną druga kreska , gratulacje![]()
Nie mam już testówJak u ciebie ?
U mnie już brzuch nie boli jak na okres, ale okresu brakNie mam już testówwczoraj rano była biel, mąż miał kupić i zapomniał , dzisiaj po pracy kupi bo ja z córą chora siedzę w domu i zobaczymy co będzie , a u ciebie jak ?
A robiłaś test ?U mnie już brzuch nie boli jak na okres, ale okresu brakjuż mam takie nerwy, bo chciałabym żeby już był i się skończył ...
Tak tak, wrzucałam tutaj, biel idealnaA robiłaś test ?
Dzisiaj ? Coś mi przeleciało , kurcze ale póki nie ma okresu jest nadzieja , u mnie wczoraj biel też , już też powoli tracę nadzieję na ten cyklTak tak, wrzucałam tutaj, biel idealna![]()
Tak, wrzucałam dziś.Dzisiaj ? Coś mi przeleciało , kurcze ale póki nie ma okresu jest nadzieja , u mnie wczoraj biel też , już też powoli tracę nadzieję na ten cykl
Mnie tez pobolewa w dole brzucha. Nie mocno ale czujęTak, wrzucałam dziś.
No niby jest nadzieja, już myślę czy to nie jakaś późna implantacja taka bolesnaale nie ma co sobie robić nadziei chyba w tym przypadku.
no mnie mocno dwa dni bolał.. jak zawsze przy okresie takie 2/10 to teraz było 8/10Mnie tez pobolewa w dole brzucha. Nie mocno ale czuję