callina
Fanka BB :)
to za bardzo okresowe odczucie moim zdaniem.. :/Może coś ci się tam wgryza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to za bardzo okresowe odczucie moim zdaniem.. :/Może coś ci się tam wgryza
Hmm ale na okres też trochę za wcześnie , może coś tam się dziejeto za bardzo okresowe odczucie moim zdaniem.. :/
26dc .. Może ten cykl będzie krótszy po prostu.. organizm lubi płatać figleHmm ale na okres też trochę za wcześnie , może coś tam się dzieje
Póki nie ma26dc .. Może ten cykl będzie krótszy po prostu.. organizm lubi płatać figle
Rozumiem, też czytałam różne sprzeczne informacje. Ale u mnie akurat każdy ginekolog zaleca więc zaczynam działać w tym kierunkuRobiłam hpv i mam ujemne .
Planuje w maju
Jedni odradzają szczepienia drudzy nie .
Mam metalik co do tego
Boję się, że może kolejny biochem.. bo wtedy też były takie pobolewania na okres tylko zaczęły się już około 4 dni po owulacji i trwały tydzień ..Póki nie mawszystko jest możliwe , trzymam kciuki , żeby to była ciąża !!!
Po co piszesz takie rzeczy, przecież nie wieszjutro na pewno będzie
moze w kwietniu się uda.. albo maju .. może kiedyś...
Ja miałam w pierwszej ciąży plamienie i było to takie brązowe plamienie i trwało jeden dzień , dzień później zrobiłam test i wyszedł pozytywny. Może zrób jutro testA ja od wczoraj dalej mam bardzo delikatne plamienie, może nawet bardziej różowy/beżowy/czasem brązowy śluz. Myślałam, że to początek okresu mimo 19dc ale teraz zastanawiam się czy to możliwe, żeby to było plamienie implantacyjne... Byłam 3 razy w ciąży i nigdy nie miałam, podobno to rzadkie zjawisko i teraz mam zagwozdkę