reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Hejo, prawie po świętach;)

@fckathy bardzo rowniez dziękuję za prowadzenie wątku ❤️

Bardzo bym chciała, żebyście przyszły do mamusiek i mam nadzieję, że ja wrócę na kreski dopiero jak będę się znów starać o rodzeństwo (choć jeszcze nie wiem na czym stoje do konca) ;😉)
Będę trzymała.bardzo mocno za Was wszystkie kciuki i Wy też za mnie i za mój wczesny cionsz trzymajcie kciuki. Wysyłam dużo kwietniowo-slonecznych uścisków.

Ps. Od wczoraj wieczorem mam katar i bol gardła, ale to pewnie dlatego, żeby Was cionszem zarazić 😘

@królowa_kresek😉🙃 jeszcze ja zdążę z życzeniami samych wspaniałości, w tym nadziei - żeby Cię nigdy nie opuszczała 😊 byłam tu z Tobą tylko przez ten wątek, ale podczytywałam też styczniowe i lutowe kreski, i zdążyłam się zorientować ile znaczysz dla wielu dziewczyn tutaj. Cieszę się, że chociaż ten jeden miesiąc mogłam również korzystać z Twojej wiedzy i wsparcia 🤗 Życzę Ci wszystkiego, co najlepsze! 💐

@fckathy dzięki za prowadzenie wątku 🫡

@K1991 będę tęsknić rówieśniczko 🥺🙈 na listopadówki już nie zdążę wskoczyć, ale póki nie uciekniecie na prywatny, to będę podglądać co tam u Was 🥰 i cały czas będziesz dla mnie tym przykładem, że się da - chociaż wiem, że są tuż też starsze dziewczyny 😂 ale rocznik łączy, no i zaledwie ten miesiąc różnicy 😅
trzymam bardzo mocno kciuki za szczęśliwy finał 🤞🏻 za pozostałe dziewczyny, którym udało się zobaczyć w marcu upragnione dwie kreski tak samo ☺️
Dziękuję bardzo ☺️
Miłego i mokrego dnia dziewczyny 😊

@królowa_kresek😉🙃 jeszcze ja zdążę z życzeniami samych wspaniałości, w tym nadziei - żeby Cię nigdy nie opuszczała 😊 byłam tu z Tobą tylko przez ten wątek, ale podczytywałam też styczniowe i lutowe kreski, i zdążyłam się zorientować ile znaczysz dla wielu dziewczyn tutaj. Cieszę się, że chociaż ten jeden miesiąc mogłam również korzystać z Twojej wiedzy i wsparcia 🤗 Życzę Ci wszystkiego, co najlepsze! 💐

@fckathy dzięki za prowadzenie wątku 🫡

@K1991 będę tęsknić rówieśniczko 🥺🙈 na listopadówki już nie zdążę wskoczyć, ale póki nie uciekniecie na prywatny, to będę podglądać co tam u Was 🥰 i cały czas będziesz dla mnie tym przykładem, że się da - chociaż wiem, że są tuż też starsze dziewczyny 😂 ale rocznik łączy, no i zaledwie ten miesiąc różnicy 😅
trzymam bardzo mocno kciuki za szczęśliwy finał 🤞🏻 za pozostałe dziewczyny, którym udało się zobaczyć w marcu upragnione dwie kreski tak samo ☺️
Może nasze dzieci też będzie dzielić tylko miesiąc 🤞 obyś już w kwietniu zmykała na wątek dla mam ❤️

Cześć dziewczyny 😊 powiedzcie mi proszę, zrobiłam progesteron na własną rękę... gin mi przepisał, żebym zażywała bo mam dzień plamień przed @ po cp. 20dc i prog 15.70 czyli prog mam w normie jak dobrze rozumiem ?

reklama
Cześć dziewczyny 😊 powiedzcie mi proszę, zrobiłam progesteron na własną rękę... gin mi przepisał, żebym zażywała bo mam dzień plamień przed @ po cp. 20dc i prog 15.70 czyli prog mam w normie jak dobrze rozumiem ?
tu już nikogo nie ma, starające się dziewczyny są na wątku kwietniowym,
Zapoznaj się z 1 stroną i napisz.

Do góry