Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Urodzinowo jadę z psem do weta, bo postanowił coś zeżreć i ma biegunkę. On też świętuje pańci urodziny, stwarzając jej okazje do wydawania kasy.
@K1991 Dziękuję za życzenia. Mam nadzieje, że za tydzień się spełnią.
O to dobre wiadomości, super, że tak szybko załatwiłaś tą sprawę. Być może właśnie zlikwidowałaś przeszkodę, która uniemożliwiała rozwój ciąży oby tak było i za miesiąc dwie kreski zwiastujące donoszoną ciążęJuż po czuję dyskomfort ale damy radę 4 tygodnie wstrzemięźliwości za miesiąc mogę zachodzić w ciążę za dwa miesiące kontrola szyjki
Doktor też mi potwierdził, że nadżerki lubią przeszkadzać...miał ostatnio pacjentkę, która 5 lat starała się o dziecko i po mrożeniu w 2 cyklu zaszła w ciążę . Ech...oby to było to
To chyba zależy czy będziesz miała coś usuwane w trakcie histero albo czy będziesz miała biopsję endo. Ja po swojej histeroskopi czekałam na wyniki 3 tygodnie, więc nie zdążyłabym z drożnością od razu w następnym cyklu. P.S - u mnie w trakcie histero byli w stanie powiedzieć czy jajowody są drożne po pojawiających się bąbelkach przy jajowodach.Dziewczyny, czy któraś z Was ma doświadczenie w temacie czy w kolejnym cyklu po histeroskopii można zrobić drożność jajowodów?
zabiegowa; usuwane polipy bez biopsji, bo biopsje miałam ostatnio i wynik mam prawidłowy.To chyba zależy czy będziesz miała coś usuwane w trakcie histero albo czy będziesz miała biopsję endo. Ja po swojej histeroskopi czekałam na wyniki 3 tygodnie, więc nie zdążyłabym z drożnością od razu w następnym cyklu. P.S - u mnie w trakcie histero byli w stanie powiedzieć czy jajowody są drożne po pojawiających się bąbelkach przy jajowodach.