amusedxxx
Fanka BB :)
Ja bym sprawdziła na twoim miejscu progaNie zrobiłam. W ogóle nie wiem co mam robić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym sprawdziła na twoim miejscu progaNie zrobiłam. W ogóle nie wiem co mam robić
A jak będzie niski to co to znaczy? Biorę luteinę, ona chyba wychodzi w krwi? Bo pamiętam, że Duphaston nie wychodziJa bym sprawdziła na twoim miejscu proga
No właśnie nie miałam, chcieli tylko czystość pochwyTy nie miałaś wymaganej MUCHy przed laparo? Ja na wyniki w medi czekałam mniej niż tydzień, więc zakładałabym że pewnie uda się wszystko ogarnąć przed rozpoczęciem stymulacji
Nie będę Ci mówić co masz robić, ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym dzisiaj badanie proga i sprawdzała przyrost bety i proga regularnie. I znalazłabym jakiegoś ogarniętego lekarza prowadzącego który będzie dla Ciebie cały czas dostępny w razie wątpliwości i pozna Twoją historię ciąż i będzie mógł odpowiednio reagować.Nie zrobiłam. W ogóle nie wiem co mam robić
Ty masz teraz odpoczywać brać zastrzyki, luteinę, witaminy i myśleć tylko pozytywnie i najwazniejsze już nie rób więcej tych trefnych testówNie zrobiłam. W ogóle nie wiem co mam robić
Ja bym pewnie i tak zrobiła proga. A czy po peaku robiłaś jeszcze dalej testy? Bo ja czasem miałam tak że jednego dnia wyszedł mi peak, następnego dnia jeszcze ciemniejszy a jeszcze kolejnego kreska testowa wręcz fioletowa. To wtedy ten ostatni dzień brałam jako ostateczny, że w ciągu 24h owulka i potem mi się to pokrywało z przyjściem okresu z zachowaniem 11 dniowej fazy lutealnej.A jak będzie niski to co to znaczy? Biorę luteinę, ona chyba wychodzi w krwi? Bo pamiętam, że Duphaston nie wychodzi
Ostatnie pytanie dziewczyny... Czy owulka musiała nastąpić na 100% do tych 3 dni po piku? Czy jest jakakolwiek możliwość, że była później?
I czy jeśli ta beta jednak spada (dzisiaj test ledwo widoczny) to luteina nie spowoduje zahamowania okresu? Bo rozumiem, że tak niski poziom to by spadła w kilka godzin chyba?
Matko bosko, jak dobrze Gratulacje niech maleństwo się tam dobrze rozgościDramat... Wyniku dalej nie ma na portalu... Ale zadzwoniłam na infolinię i okazało się, że wynik już dawno jest 11,3 czyli przyrost ponad 83%... Więc o co chodzi z tymi testami to nie wiem
A @Kitsune nie dostała czasami luteiny ? Bo jeśli tak to luteina wpływa na wyniki proga.Nie będę Ci mówić co masz robić, ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym dzisiaj badanie proga i sprawdzała przyrost bety i proga regularnie. I znalazłabym jakiegoś ogarniętego lekarza prowadzącego który będzie dla Ciebie cały czas dostępny w razie wątpliwości i pozna Twoją historię ciąż i będzie mógł odpowiednio reagować.
O jej, jest! Tak rośnie Walczysz dalej i zaraz na mamusieDramat... Wyniku dalej nie ma na portalu... Ale zadzwoniłam na infolinię i okazało się, że wynik już dawno jest 11,3 czyli przyrost ponad 83%... Więc o co chodzi z tymi testami to nie wiem
Chyba tak muszę zrobić...Nie będę Ci mówić co masz robić, ale ja na Twoim miejscu zrobiłabym dzisiaj badanie proga i sprawdzała przyrost bety i proga regularnie. I znalazłabym jakiegoś ogarniętego lekarza prowadzącego który będzie dla Ciebie cały czas dostępny w razie wątpliwości i pozna Twoją historię ciąż i będzie mógł odpowiednio reagować.
Już się z mężem pokłóciłam od rana, bo jak zobaczyłam poranny test to stwierdziłam że odstawiam leki. A tu informacja z LX że jednak beta urosłaTy masz teraz odpoczywać brać zastrzyki, luteinę, witaminy i myśleć tylko pozytywnie i najwazniejsze już nie rób więcej tych trefnych testów
Robiłam, generalnie przez 3 dni były wyższe wartości, ale peak tylko jeden. Tak to wyglądałoJa bym pewnie i tak zrobiła proga. A czy po peaku robiłaś jeszcze dalej testy? Bo ja czasem miałam tak że jednego dnia wyszedł mi peak, następnego dnia jeszcze ciemniejszy a jeszcze kolejnego kreska testowa wręcz fioletowa. To wtedy ten ostatni dzień brałam jako ostateczny, że w ciągu 24h owulka i potem mi się to pokrywało z przyjściem okresu z zachowaniem 11 dniowej fazy lutealnej.