reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Hej hej, melduję się dzisiaj z okazji mojego dnia testowania
Dzisiaj 12dpo, wczoraj wieczorem "coś" pojawiło się o czasie na teście, dzisiaj od rana identyczna sytuacja. Kreska na żywo wydaje się być różowa, ale jest tak blada że ciężko ją dostrzec a myślę że w 26dc to już powinna być dobrze widoczna kreska. Podejrzewam więc, że nic z tego nie będzie :(
Jest tu jakiś duszek 🤞 Póki brak okresu, jest nadzieja! Mocno trzymam kciuki ❤️

@agatka. Gratulacje!
@Kitsune trzymam kciuki :*

Teraz jestem zła na siebie. Bo jak byłam na tej wizycie monitoring to ja poszłam tylko na tą, gdzie było widać pecehrzyk i miała być już owu. Ale właśnie nieposzlam po weekendzie i nie wiem czy ona była. I w sumie przypomniało.mi się, że koleżanka tak cierpiała jak ja, jak jej nie uwalnialo.sie jajko, tylko ten pęcherzyk rósł i dlatego taki ból. Może u mnie podobnie. W następnym cyklu tego popilnuje już. No trudno. Cały czas człowiek się uczy czegoś. Dodatkowo te badania pochwy, szyjki plus posiew moczu muszę zrobić, bo też mnie piecze mocno po siusianiu. Także ten cykl się nie skończył, a już mam następny zaplanowany :) miłej niedzieli :*

Hej hej, melduję się dzisiaj z okazji mojego dnia testowania
Dzisiaj 12dpo, wczoraj wieczorem "coś" pojawiło się o czasie na teście, dzisiaj od rana identyczna sytuacja. Kreska na żywo wydaje się być różowa, ale jest tak blada że ciężko ją dostrzec a myślę że w 26dc to już powinna być dobrze widoczna kreska. Podejrzewam więc, że nic z tego nie będzie :(
Ja niestety nic nie widzę ale mam nadzieje ze to ciaza🍀

Chodz mi przez ostatnie 3 dni na pinkach takie cienie wychodzily..

Ja niestety nic nie widzę ale mam nadzieje ze to ciaza🍀

Chodz mi przez ostatnie 3 dni na pinkach takie cienie wychodzily..
No właśnie nie wiem... I wczoraj i dzisiaj takie wyszły, z tym że wczoraj na 100% był jaśniejszy bo nawet nie dałam rady go uchwycić na zdjęciu. Natomiast teraz, po czasie już go nie ma. Więc cholera wie czy to nie fabryczna. Ale czy to nie powinno działać wtedy w drugą stronę? Że najpierw nie ma nic, a potem sięmagicznie pojawia?

reklama
Do góry