amusedxxx
Fanka BB :)
Dlaczego?A mi można wpisać i HSG niestety przepadnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dlaczego?A mi można wpisać i HSG niestety przepadnie
Jest tu jakiś duszek Póki brak okresu, jest nadzieja! Mocno trzymam kciukiHej hej, melduję się dzisiaj z okazji mojego dnia testowania
Dzisiaj 12dpo, wczoraj wieczorem "coś" pojawiło się o czasie na teście, dzisiaj od rana identyczna sytuacja. Kreska na żywo wydaje się być różowa, ale jest tak blada że ciężko ją dostrzec a myślę że w 26dc to już powinna być dobrze widoczna kreska. Podejrzewam więc, że nic z tego nie będzie
Coś tam widać23dc przy cyklach 28 dniowych, czy tu są dwie kreski?
Niestety u nas terminy na 3 miesiące w przód jedynie i miesiąc temu mi się trochę cykl przesunął, a teraz wypada mi HSG na 5 dcDlaczego?
Cos przebija23dc przy cyklach 28 dniowych, czy tu są dwie kreski?
Ja niestety nic nie widzę ale mam nadzieje ze to ciazaHej hej, melduję się dzisiaj z okazji mojego dnia testowania
Dzisiaj 12dpo, wczoraj wieczorem "coś" pojawiło się o czasie na teście, dzisiaj od rana identyczna sytuacja. Kreska na żywo wydaje się być różowa, ale jest tak blada że ciężko ją dostrzec a myślę że w 26dc to już powinna być dobrze widoczna kreska. Podejrzewam więc, że nic z tego nie będzie
No właśnie nie wiem... I wczoraj i dzisiaj takie wyszły, z tym że wczoraj na 100% był jaśniejszy bo nawet nie dałam rady go uchwycić na zdjęciu. Natomiast teraz, po czasie już go nie ma. Więc cholera wie czy to nie fabryczna. Ale czy to nie powinno działać wtedy w drugą stronę? Że najpierw nie ma nic, a potem sięmagicznie pojawia?Ja niestety nic nie widzę ale mam nadzieje ze to ciaza
Chodz mi przez ostatnie 3 dni na pinkach takie cienie wychodzily..