reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Hej hej, melduję się dzisiaj z okazji mojego dnia testowania
Dzisiaj 12dpo, wczoraj wieczorem "coś" pojawiło się o czasie na teście, dzisiaj od rana identyczna sytuacja. Kreska na żywo wydaje się być różowa, ale jest tak blada że ciężko ją dostrzec a myślę że w 26dc to już powinna być dobrze widoczna kreska. Podejrzewam więc, że nic z tego nie będzie :(
Coś ciut przebija… może późno się kropek wgryzł.. kto wie, testuj dalej 🤞🏻🤞🏻

reklama
23dc przy cyklach 28 dniowych, czy tu są dwie kreski? 🙈

Załączniki

• 5d2d22a3-5707-43ec-afdf-7c44d1b65fe5.jpeg
    5d2d22a3-5707-43ec-afdf-7c44d1b65fe5.jpeg
    17,9 KB · Wyświetleń: 180
Hej hej, melduję się dzisiaj z okazji mojego dnia testowania
Dzisiaj 12dpo, wczoraj wieczorem "coś" pojawiło się o czasie na teście, dzisiaj od rana identyczna sytuacja. Kreska na żywo wydaje się być różowa, ale jest tak blada że ciężko ją dostrzec a myślę że w 26dc to już powinna być dobrze widoczna kreska. Podejrzewam więc, że nic z tego nie będzie :(
Coś przebija✊✊💚
23dc przy cyklach 28 dniowych, czy tu są dwie kreski? 🙈
Są dwie ✊✊💚

Dziewczyny, doradzicie mi bo nie wiem co robić. Tydzień temu w sobotę rano zrobiłam zastrzyk z Ovitrelle i niedziela wieczorem/ poniedzilek rano prawdopodobnie miałam owulację. Tak mi się wydaje bo odczuwam zawsze ból w jajniku. Zawsze szłam tez na kolejny monitoring ale tak się złożyło tym razem, że nie miałam jak i dziś po tygodniu mam jakieś plamienia z takimi jakby mini skrzepami? Nie wiem czy to nie za wcześnie na jakąś miesiaczke ? Chyba po 7-8 dniach od zastrzyku to nawet nie miało by szansy się nic zagniezdZic. Test po ovitrelle o dziwo jest już biały.
Zastanawiam się czy na własną rękę brać luteinę czy się wstrzymać. Zawsze ją dostawałam po potwierdzonej owulacji. Niby jutro wieczorem mam wizytę już u swojego gin i tak nie wiem co robić żeby jakoś nie zawalić sprawy

reklama
Do góry