reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Dziewczyny, czy któreś z Was biorą Castagnusa? Zastanawiam się, czy on może podnosic ilość estrogenów? Szukam informacji, ale nie mogę nigdzie znaleźć

Dziewczyny chcialam zrobić test i go zapalam 🤣🤣🤣🤣🤣🤦 tak chcialo mi sie siusiu ze za długo siusialam na patyk i test w srodku plywa 🤣🤣🤣🤣 to znak ze mam jutro test zrobic
Mi dzisiaj wpadł test owu do WC jak łapałam rzeczy spadające na mnie z szafki 😅 Cieszę się, że mąż nie widzi co ja tam czasem przeżywam 😆 miałam na szczęście jeszcze jeden i potwierdził, że lada moment się zacznie 🔥

[
Dziewczyny chcialam zrobić test i go zapalam 🤣🤣🤣🤣🤣🤦 tak chcialo mi sie siusiu ze za długo siusialam na patyk i test w srodku plywa 🤣🤣🤣🤣 to znak ze mam jutro test zrobic
U mnie każda próba sikania bezpośrednio na test kończyła się masakra więc już mam przy kibelku kubeczek i zawsze moczę, polecam 😄 potem w razie jakby cień wyszedł to można łatwo drugi test zrobić 😁

kurde, ale taki ból nie zwiastuje, że w organizmie jest wszystko okej. Miesiączki/ bóle przed się rzeczywiście można czuć, ale nie do tego stopnia, ze płaczesz. Czy badałaś sobie hormony, robiłaś biopsje macicy?
Wew torek mam gina, zobaczę jakie mam wyniki krwi. Macica mnie nie boli, tylko jajniki. Nadal. Mocniej prawy. Jak wrócę do domu znowu wezmę przeciwbólowe. Co pójdę do lekarza zawsze wszystko jest niby ok.

reklama
Wew torek mam gina, zobaczę jakie mam wyniki krwi. Macica mnie nie boli, tylko jajniki. Nadal. Mocniej prawy. Jak wrócę do domu znowu wezmę przeciwbólowe. Co pójdę do lekarza zawsze wszystko jest niby ok.
z tego co ja wiem na tym etapie to, ze taki ból nigdy nie jest okej. Jest powszechny, dlatego mamy zakodowane w świadomości, ze przecież nie ja jedna, ale on nie jest okej i musi o czymś świadczyć. A jeżeli lekarz mówi, ze jest okej, to może warto do innego lekarza się udać? I tak jak mówi @amusedxxx warto drożność zrobić i moim zdaniem hormony pooznaczac: lh, fsh, estradiol, prolaktyna, progesteron itd.

Do góry