Hah, ja właśnie też idę zainstalować.Dziękuję! Będę miała już 3 aplikacje. Czy to zwiększa szansę na poczęcie?
Wszystkiego najlepszego kochana
@Marcela.marcela Wszystkiego Najlepszego!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hah, ja właśnie też idę zainstalować.Dziękuję! Będę miała już 3 aplikacje. Czy to zwiększa szansę na poczęcie?
Dziękuję! Będę miała już 3 aplikacje. Czy to zwiększa szansę na poczęcie?
Królowo proszę wyrzucić ze słownika słowo menopauzacoś za często go używasz ja jestem starsza i nie zamierzam jeszcze wkraczać na "nową drogę życia" robiłaś sobie AMH?@sylwiadublin bardzo mi przykro
U mnie w tym cyklu temperatura od 3 dni ponad 36.7 a zazwyczaj taka towarzyszy mi dopiero po owulacji, na ktorą w tym cyklu chyba jeszcze bylo za wcześnie, bo jakoś tak owulaków nie zamawiałam i już raczej nie zamowię, bo nim przyjdą być może będzie po. Zostalo mi mierzenie temperatury i obserwacja.
Prawdopodobnie to przedmenopauzalne wariactwa
Super wieści czekamy na drugi wynikMam wyniki, teraz nie pozostaje nic innego jak czekać na środę
Nie robiłam. Być może nadużywam tego, bo czuję ten kolejny etap życia już tuz tużKrólowo proszę wyrzucić ze słownika słowo menopauzacoś za często go używasz ja jestem starsza i nie zamierzam jeszcze wkraczać na "nową drogę życia" robiłaś sobie AMH?