reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Dziękuję! Będę miała już 3 aplikacje. Czy to zwiększa szansę na poczęcie? 🤣🤣🤣

Wszystkiego najlepszego kochana 😘😘😘

Haha u mnie w telefonie jest specjalny folder na TE tematyczne apki 😅

Załączniki

• IMG_1768.jpeg
    IMG_1768.jpeg
    38,3 KB · Wyświetleń: 97
@sylwiadublin bardzo mi przykro🫂

U mnie w tym cyklu temperatura od 3 dni ponad 36.7 a zazwyczaj taka towarzyszy mi dopiero po owulacji, na ktorą w tym cyklu chyba jeszcze bylo za wcześnie, bo jakoś tak owulaków nie zamawiałam i już raczej nie zamowię, bo nim przyjdą być może będzie po. Zostalo mi mierzenie temperatury i obserwacja.
Prawdopodobnie to przedmenopauzalne wariactwa😆🙃
Królowo proszę wyrzucić ze słownika słowo menopauza😀coś za często go używasz😀 ja jestem starsza i nie zamierzam jeszcze wkraczać na "nową drogę życia" robiłaś sobie AMH?

reklama
Królowo proszę wyrzucić ze słownika słowo menopauza😀coś za często go używasz😀 ja jestem starsza i nie zamierzam jeszcze wkraczać na "nową drogę życia" robiłaś sobie AMH?
Nie robiłam. Być może nadużywam tego, bo czuję ten kolejny etap życia już tuz tuż🤣😂
Ale faktycznie fizycznie zadnych objawów raczej nie odczuwam 🙃🫠
Obiecuję poprawę🤭

Do góry