Cywil87
Fanka BB :)
Gratulujetak się powinno świętować dzień kobiet
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulujetak się powinno świętować dzień kobiet
To kiedy beta?
Super!!! I tak można zacząć dzień
Dziekuje. Raczej nie bede szla.To kiedy beta?
hej ja od wczoraj w szpitalu. Dzisiaj zabieg…. Zaraz idę się kąpać ich specjalną gąbeczką a Ty!@Kasienkaol a Ty już w szpitalu czy jutro Cię dopiero kładą?
dzięki dodajesz odwagi. No ja gardło to mam już tip top, ale delikatnego kataru dostałam w nocy. Jak to chirurdzy od transplantów to mysle, ze z lekko zatkanym nosem sobie tez dadzą radęJa w zeszłym roku do laparohistereskopii podchodziłam przeziębiona z 4 dni odstępu od antybiotyku miałam...anestezjolog na pewno jak mnie intubowal zauważył zmiany na błonach ale już za późno byłomądre to nie było ale dobrze pamiętam ta determinację żeby kolejny miesiąc już nie czekać..
oki po 8 zabierają mnie@Kasienkaol kciuki za laparo! Daj znać po