reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Nie odpuszczaj, Królowo nasza :) Ja zaszłam znienacka mając 41. Jeszcze masz czas :) Poza tym bez Ciebie będzie dziwnie 🤔
Ogólnie nie będę się jeszcze zabezpieczać ale logicznie myśląc, to u mnie owulacje są, od 2 lat bez efektu po wycięciu lewgo jajowodu, myślę, że lewy szwankował była ciąża-poronienie potem cp z tego i po wycięciu zadnej ciąży, więc pewnie 99% prawy niedrożny, nie chce już grzebać w nim i tłumaczyć lekarzom, że 40 tka i chce 4 mimo 3 cc i ryzykować, nie mam sił na to i boję się trochę, przecież i tak jestem w świetnej sytuacji będąc Mamą trojeczki. Jestem pewna 99% że bez drożności nie doczekam się ciąży, pogodziłam się z tym już raczej. Będę zaglądać i obserwować Wasze sukcesy, wierzę, że większości z Was uda się w tym roku.

Ogólnie nie będę się jeszcze zabezpieczać ale logicznie myśląc, to u mnie owulacje są, od 2 lat bez efektu po wycięciu lewgo jajowodu, myślę, że lewy szwankował była ciąża-poronienie potem cp z tego i po wycięciu zadnej ciąży, więc pewnie 99% prawy niedrożny, nie chce już grzebać w nim i tłumaczyć lekarzom, że 40 tka i chce 4 mimo 3 cc i ryzykować, nie mam sił na to i boję się trochę, przecież i tak jestem w świetnej sytuacji będąc Mamą trojeczki. Jestem pewna 99% że bez drożności nie doczekam się ciąży, pogodziłam się z tym już raczej. Będę zaglądać i obserwować Wasze sukcesy, wierzę, że większości z Was uda się w tym roku.
Rozumiem, bo ja już też w diagnostykę nie idę, bo tutaj by mnie wyśmiali. Nawet na monitorning nie ma szans. Mogę tylko żałować, że podjęłam starania o dzieci zbyt późno i że nie trafiłam na to forum 6 lat temu.

Wrzucam polecane suple z ubichinolem 🥳

Załączniki

• IMG_1067.png
    IMG_1067.png
    352,4 KB · Wyświetleń: 65
Nieee, w pewnym sensie rozumiem, pewnie co drugi pacjent przychodzi i zaczyna się wymądrzać, jakie to ma żyły i gdzie i poniekąd mówi jej, jak ma robić swoją robotę. Wbiłam tak i bezmyślnie gadałam, bez złej intencji, ale pewnie jak słyszy takie gadanie 100 razy dziennie to to może irytować. 😅
wyrozumiała jesteś 😄

reklama
Do góry