królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Rośnie i ciemnieje ️️Zrobiłam jeszcze jeden...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rośnie i ciemnieje ️️Zrobiłam jeszcze jeden...
jak masz możliwość to leć dziśMyślicie, że warto dzisiaj zrobić betę? Czy poczekać do jutra? Kurcze, powinnam zacząć brać heparynę i nie wiem co zrobić. Czy już zaczynać czy czekać... Umówiłam sobie konsultację telefoniczną z ginekologiem, ale będzie dopiero po południu :/ A na betę już bym mogła skoczyć
Trzymam kciuki za betęZrobiłam jeszcze jeden...
tak, miałam dwa tygodnie L4, ale ja chciałam mieć. No i ja miałam tą zabiegową, a nie diagnostyczną, wiec nie wiem, jaka jest różnica w kwestii zwolnienia.W sumie to właśnie najbardziej mnie ciekawiło czy też tyle czasu trzeba być w szpitalu a po miałaś L4?
to czekamy na jutro wieczór w takim razie!Niestety dzisiaj bety nie udało się zrobić. Ale kupiłam inne testy dla potwierdzenia
No ma to sens. Dzięki za infotak, miałam dwa tygodnie L4, ale ja chciałam mieć. No i ja miałam tą zabiegową, a nie diagnostyczną, wiec nie wiem, jaka jest różnica w kwestii zwolnienia.
Z tego, co się orientuje w histeroskopii to ją na luzie można byłoby wykonać podczas pobytu dziennego w szpitalu, ale właśnie szpitale z powodu finansowania trzymają. Jak byłam na tym pęcherzyku teraz to lekarz kwalifikujący tez do mnie mówi „no na pewno Panią dwie doby potrzymamy, bo nic przy Pani nie będzie trzeba robić pewnie, a pieniądze z funduszu przypłyną” jako żart, no ale myślę, ze to prawda.
U mojej siostry w szpitalu właśnie pozmienianiali procedury - histeroskopia była jednonocna na przykład, a teraz jest dwunocna. I dokładnie tak to tłumaczy ordynatorka, ze to jest dlatego, żeby ludzi nie musiec zwalniać, bo szpital nie zarabia.
No to czekamy na kolejne fotkiNiestety dzisiaj bety nie udało się zrobić. Ale kupiłam inne testy dla potwierdzenia
a jeżeli chodzi o histeroskopię to z tego co wiem to jest dużo bardziej dokładne badanie niż biopsja endometrium. Plus, podczas histeroskopii można tez pobrać biopsje (tylko pytanie czy NFZ tak robi)No ma to sens. Dzięki za info
bardzo bardzo trzymam kciuki za Ciebie, bo wiem, ze nie miałaś najłatwiejszej drogiNiestety dzisiaj bety nie udało się zrobić. Ale kupiłam inne testy dla potwierdzenia