reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

Uwaga uwaga, dostałam do zjedzenia na śniadanie…kisiel 😂
😬😬😬 trzeciej miałaś jajowody i macice otwierana a nie jelita …. Luuudzie. Nie ogarniam tego. Ja zawsze biorę swoje jedzenie i to co oni robią to kosmos… Naprawdę nie musisz mieć nawet lekkostrawnej diety, a nie jedzenie w naszym przypadku to tylko i wyłącznie aby nie było skutków ubocznych w połączeniu z narkozą czyli wymiotów…. Szzzoook .

reklama
dlatego boję się szpitala bo chodziłbym głodna 😜
Nie jest to reguła, ja w szpitalu też po laparoskopii miałam jedzenie jak w restauracji. Z soboty na niedzielę w nocy miałam laparoskopię, śniadanie w niedzielę dostałam bardzo lekkie białe pieczywo z na prawdę dobra wedlina i gorzka herbate, a obiad w niedzielę dostałam już normalny: rosół, drugie danie i jeszcze na deser jogurt z musem i granola. I to jedzenie było bardzo dobre. Mąż przyjechał do mnie w niedzielę z obiadem który udotowal żeby mnie ratować, bo myślał że będę przymierać głodem, a tu mialam lepiej niż w restauracji, swój obiad zabierał spowrotem 😅 i w poniedziałek też śniadanie już miałam normalne. Pamiętam że była sałatka do tego serek ze szczypiorkiem wędlina i ser żółty plus warzywa, więc mogłam wybierac. A obiad też mialam 3 częściowy. Do dziś jestem w głębokim szoku.

Nie jest to reguła, ja w szpitalu też po laparoskopii miałam jedzenie jak w restauracji. Z soboty na niedzielę w nocy miałam laparoskopię, śniadanie w niedzielę dostałam bardzo lekkie białe pieczywo z na prawdę dobra wedlina i gorzka herbate, a obiad w niedzielę dostałam już normalny: rosół, drugie danie i jeszcze na deser jogurt z musem i granola. I to jedzenie było bardzo dobre. Mąż przyjechał do mnie w niedzielę z obiadem który udotowal żeby mnie ratować, bo myślał że będę przymierać głodem, a tu mialam lepiej niż w restauracji, swój obiad zabierał spowrotem 😅 i w poniedziałek też śniadanie już miałam normalne. Pamiętam że była sałatka do tego serek ze szczypiorkiem wędlina i ser żółty plus warzywa, więc mogłam wybierac. A obiad też mialam 3 częściowy. Do dziś jestem w głębokim szoku.
laparoskopię wyrostka?

Dziewczyny kiedy się mówi że cykle się wydłużyły? Jeśli zawsze miałam 28dni cyklu. W tamtym miesiącu były 33, dzisiaj 33 i okresu jeszcze nie ma, to czy one już są wydluzone? Czy musi minąć kilka cykli takich żeby tak to nazwać? Dlaczego tak się może dziać?

Matko dlaczego oni cię tak głodzą ? Ile godzin jesteś już po laparoskopii ?
Mnie nie pytaj 🙈 może szpital oszczędza na jedzeniu xD mam swoje owsianki w tubce, chrupkie pieczywo i coś czuję że pewnie sobie je zjem bo dla mnie to też przesada. Już 24h minęły od zabiegu, kroplówki wczoraj wieczorem odłączyły, rano normalnie wstałam więc też myślę że to przesada :)

Dziewczyny kiedy się mówi że cykle się wydłużyły? Jeśli zawsze miałam 28dni cyklu. W tamtym miesiącu były 33, dzisiaj 33 i okresu jeszcze nie ma, to czy one już są wydluzone? Czy musi minąć kilka cykli takich żeby tak to nazwać? Dlaczego tak się może dziać?
Owulacja nie zawsze przypada tego samego dnia cyklu, może być później i wtedy cały cykl się opóźnia bo faza lutealna co cykl powinna być taka sama :) robisz testy owulacyjne?

reklama
Polecam robić :) jak cykl jest dłuższy to i owulacja jest pewnie w innym terminie niż zakładałaś :)
tak, zapewne w innym terminie była.
Jak mam dużo śluzu i ból jajnika to wtedy zakładam, że owulka bo robiąc kiedyś testy właśnie wtedy były pozytywne, sprawdzając owulke u gina właśnie też wtedy była.

Do góry