Witajcie dziewczyny! Czy moge liczyc na przyjecie mnie do waszego grona? Tak w kilku slowach o mnie... Mam meza Turka, jestesmy malzenstwem prawie 4 lata. Przez okolo 3 lata mieszkalam z mezem w Turcji, obecnie mieszkamy w Trojmiescie. Mamy 3-letniego synka Turguta. Pozdrawiam Was serdecznie.
reklama
Nie bardzo wiem co tu napisac o sobie... moze poprostu pytajcie jesli chcecie cos wiedziec :-) A Wy dziewczyny mieszkacie w Turcji czy w Polsce? Ja nie wytrzymalam w Turcji, a teraz moj maz nie daje rady w Polsce Tylko Turgutowi wszedzie dobrze, zawsze jest zadowolony
Pozdrawiam i zycze milej pierwszej niedzieli wiosny
Pozdrawiam i zycze milej pierwszej niedzieli wiosny
Shira
Fanka BB :)
no wlasnie - z tym mieszkaniem to trudna sprawa...
my nie mozemy wciaz dojsc do porozumienia. wiecej nawet, nie mamy pomyslu na to, gdzie by tu osiasc...
Turcja brana pod uwage, Polska raczej nie, ja sklanialabym sie w strone Niemiec, ale tu problem "jezykowy", wiec chwilowo w rozlace - On w Turcji, ja w... Anglii! - dla urozmaicenia... hihi zartuje oczywiscie - tak jakos wyszlo i sie kreci... buzka;-)
my nie mozemy wciaz dojsc do porozumienia. wiecej nawet, nie mamy pomyslu na to, gdzie by tu osiasc...
Turcja brana pod uwage, Polska raczej nie, ja sklanialabym sie w strone Niemiec, ale tu problem "jezykowy", wiec chwilowo w rozlace - On w Turcji, ja w... Anglii! - dla urozmaicenia... hihi zartuje oczywiscie - tak jakos wyszlo i sie kreci... buzka;-)
Witaj Motylku
Jak askim'owi nauka polskiego idzie?
Widzę ,że mixy nasze w podobnym wieku .Nasienie diableskie .Łozbuowanie z krwi po tatusiach mają
My w PL jesteśmy Kelebek .Już ponad 3 lata.(jejku jak ten czas zaiwania :/ )
Jak askim'owi nauka polskiego idzie?
Widzę ,że mixy nasze w podobnym wieku .Nasienie diableskie .Łozbuowanie z krwi po tatusiach mają
My w PL jesteśmy Kelebek .Już ponad 3 lata.(jejku jak ten czas zaiwania :/ )
İdeal_Ask z nauka polskiego to raczej srednio, chociaz jak na te kilka miesiecy pobytu to chyba i tak dobrze, bo nasz jezyk to do latwych nie nalezy. Tylko Turgut nie ma problemu ani z jednym aniz z drugim ;-)
Co do tych mixow to masz racje hehe.. straszne z nich bestyjki i lobuziaki.
Jak sie Wam uklada w Polsce? Twoj ukochany zadowolony z pobytu tutaj, bo moj ani troche?
Co do tych mixow to masz racje hehe.. straszne z nich bestyjki i lobuziaki.
Jak sie Wam uklada w Polsce? Twoj ukochany zadowolony z pobytu tutaj, bo moj ani troche?
hello everybody
Ostatnia edycja:
İdeal_Ask a mozna wiedziec gdzie pracuje? My myslimy o przeprowadzce, ale nie bardzo wiemy gdzie. Mojego meza negatywnie nastawia nietolerancja z jaka spotkal sie tu wiele razy, ale pracuje glownie w nocy wiec ma kontakt z nieciekawymi typami.
İle macie dzieciaczkow? İ po jakiemu one mowia?
pozdrawiam
İle macie dzieciaczkow? İ po jakiemu one mowia?
pozdrawiam
reklama
Wcześniej pracował w remontówce bo niby zawód jego niewyuczony ale bardzo lubi takie rzeczy )szkoda że u nas w domu sie nie granie :/ ) .Teraz pracuje jako kierowca i "prawa ręka" właściciela sieci kebabów.Jakoś wogóle ciężko nazwać gdzie pracuje .
Szatana mamy narazie jedego .
Młody mówi po polsku a po turecku nie bardzo choć co ulubiońsze słówka powtarza ,ale rozumie wszystko ale odpowiada po polsku .A że tatuś śmiga po naszemu dośćdobrze więć parcia na nauke tureckiego nie ma.Zobaczymy co będzie jak pojedziemy do dziadków i znów młody do nich po polsku będzie mówił
Szatana mamy narazie jedego .
Młody mówi po polsku a po turecku nie bardzo choć co ulubiońsze słówka powtarza ,ale rozumie wszystko ale odpowiada po polsku .A że tatuś śmiga po naszemu dośćdobrze więć parcia na nauke tureckiego nie ma.Zobaczymy co będzie jak pojedziemy do dziadków i znów młody do nich po polsku będzie mówił