Cześć dziewczyny. Okres spóźnial mi się 5 dni zrobiłam dziś test, wydaje mi się że jest plusik, aLe również dostałam plamienia brązowego z pół godziny później.Testy również robiłam wczoraj i przedwczoraj, ale były negatywne . Niestety mieszkam za granicą i ciężko jest zrobić beta HCG. Miał ktoś podobnie?
reklama
Fado123
Fanka BB :)
No coś widać, choć wydaje mi się że, tak wcześnie to nic nie powinno być, poszlabym na bete , bo test może oszuliwacWitam, zrobiłam test 7 dni przed okresem, tak wiem za wcześnie i nie z porannego moczu i wyszła blada kreska, czy tylko j ja widzę?
SleepingBeauty
Ja też widzę
Patii_666
Ja widzę, ile masz do @.?Cześć dziewczyny jestem nowa co sądzicie widać 2 kreski pozdrawiam
Ja też niby widze ale wolę się nie nakręcać 7 dni wiem wcześnie wykonany ale ciekawosc wygrała
Ja widzę, ile masz do @.?
Patii_666
Ojej, ja też testowałam 8dni przed @i też mi taka wyszła, z dnia na dzień powinna być ciemniejsza albo zrób odrazu beta jak masz możliwośćJa też niby widze ale wolę się nie nakręcać 7 dni wiem wcześnie wykonany ale ciekawosc wygrała
reklama
Zamierzam w sobotę powtórzyć test a w poniedziałek zrobić betęOjej, ja też testowałam 8dni przed @i też mi taka wyszła, z dnia na dzień powinna być ciemniejsza albo zrób odrazu beta jak masz możliwość