reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada druga kreska

Cześć dziewczyny. Okres spóźnial mi się 5 dni zrobiłam dziś test, wydaje mi się że jest plusik, aLe również dostałam plamienia brązowego z pół godziny później.Testy również robiłam wczoraj i przedwczoraj, ale były negatywne . Niestety mieszkam za granicą i ciężko jest zrobić beta HCG. Miał ktoś podobnie?

Załączniki

• Screenshot_20191110_103836_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20191110_103836_com.android.gallery3d.jpg
    195,9 KB · Wyświetleń: 220
reklama
Witam, zrobiłam test 7 dni przed okresem, tak wiem za wcześnie i nie z porannego moczu i wyszła blada kreska, czy tylko j ja widzę?

Załączniki

• IMG_20200217_164254.jpg
    IMG_20200217_164254.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 235
Witam, zrobiłam test 7 dni przed okresem, tak wiem za wcześnie i nie z porannego moczu i wyszła blada kreska, czy tylko j ja widzę?
No coś widać, choć wydaje mi się że, tak wcześnie to nic nie powinno być, poszlabym na bete , bo test może oszuliwac

Cześć dziewczyny jestem nowa co sądzicie widać 2 kreski pozdrawiam😉☺️

Załączniki

• IMG_20210121_111553.jpg
    IMG_20210121_111553.jpg
    943,8 KB · Wyświetleń: 173
reklama
Do góry