reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Tu już nie tyle chodzi o kasę co o to, czy w razie czego ktoś mógłby mi tam pomóc, tzn. czy są tam jacyś dobrzy lekarze...dzięki za informację:-D

reklama
moj Ahmet twierdzi, ze sa... do tego Bursa to ogromne miasto, wiec jest "w kim przebierac"... papa

AAAAAAAAAAAAAAA trzymajcie mnie!!!!!!!!!!!
Mojemu dzisiaj jakiś kolego w wojsku powiedział, że zaraz po służbie to i tak paszportu nie dostanie i długo sobie poczeka, zaraz mnie coś strzeli, 15 miesięcy odsiedział żeby ten p******** paszport dostać i co?????:wściekła/y::wściekła/y:
Nic nie mogę znaleźć na necie i on tam też nie ma kogo spytać.
Błagam Was dziewczyny powiedzcie mi, że to nie jest prawda:no::no::no::no2::no2::no2:

Ilona, Ahmet mowi, ze to nie prawda. Wspomnial cos o tym, ze zaraz po wyjsciu jest jeszcze jakis czas, w ktorym oni podlegaja wojsku. nie wiem, jak to wyglada w przypdku sluzby dlugoterminowej, ale u Ahmeta to bylo ok. 2 tyg. I jedynie wtedy moglyby byc z tym jakies problemy... Tyle ode mnie - buzka

Witajcie! :)
dawno mnie tu nie było, właściwie wracam tutaj zawsze jak mnie coś trapi. :(
no i właśnie...
mój S. wrócił do rodziny do domu, bo jak na razie skończył swój licencjat.
i od dwóch dni on już nic nie wie. brzmi przez telefon jak trup. bo jego rodzice nie chcą żeby on się żenił z chrześcijanką i wobec tego on ma mnie zostawić.
a jak ja mogę teraz na niego wpłynąć? jak tylko pisać, pisać, pisać?
ale co?
no właśnie...nagle wszystko dla niego jest złe. niedozwolone.
w dwa dni cały moj świat mi walnął w posadach. i właściwie nie wiem już na czym stoję.
niesprawiedliwe jest to że dwa tygodnie temu byłam w Turcji, co prawda nie u niego w domu, ale jakoś wtedy naszą przyszłość widział i to w jasnych barwach...
a teraz? koszmar jakiś...
miała któraś z was podobyn problem? albo macie jakieś rozwiązanie?
pozdrawiam...

No to klapa, bo widac, ze On jest wplywowy, a to niebyt dobrze wrozy:-(... Ja rozumie, ze opinia rodziny sie liczy i dobrze by bylo, aby oni przyklaskiwali Waszemu zwiazkowi, ale to nie powinno miec decydujacego znaczenia... W koncu to Jego zycie i uczucia, a te chyba byly do niedawna bardzo sprecyzowane:dry:...

Wiem, ze roznice religijne, to ciezki orzech do zgryzienia, ale przeciez wiele par daje rade. Mojemu Ahmetowi takze odradzano: "bo to tylko klopot":szok:, ale On jest stanowczy i nie daje narzucac sobie, czyjegos zdania:-p...

Nie daje Ci jakis madrych rad, bo takowch nie mam - zdecydowanie latwiej byloby, gdyby Jego Rodzice mieli Cie okazje nieco lepiej poznac. U mnie tak wlasnie bylo i dzieki temu sa chyba pozytywnie nastawieni do calej sprawy:tak:... Mam nadziej, ze milosc Twojego Lubego do Ciebie jest na tyle silna, ze pozwoli mu przeciwstawic sie rodzinie... Powodzeniaaaa:-D

przedewszystkim co z niego za chłop , skoro był zakochany chiał ciebie , doskonale wiedzial kim jestes , a teraz jestes Haram , o dziewczyno po co masz na niego wpływac , narzucac sie mu ,skoro on rozchwiany jak horagiewka nawietrze jest , dzieciuch poprostu , bo mamusia , bo tatus ??
to on jest najwarzniejszy i toco on chce , a niejego rodzina
u nas tez rodzina była przeciwna , ale to A. stuknoł noga i powiedzial , dośc to moje zycie i robie wnim co chce
jest tu juz ponad rok u mnie , a rodzina paczki wysyła i pytaja sie jak ma sie ich córeczka[ mowiac o mnie]
on sie postawił oni musieli akceptowć

Ewika ja ci powiem dobrze , skoro on nie jest pewny itp. i sie kiwa jak horągiewka , wierz mi ja bym go olała i nic nie chcia od niego ,niech sie buja i se szuka żony odpowiedniej dla rodziców ..........

No Renia - czasem az zal, ze sie nie ma takiego ostrego jezyka, jak Ty... hihi Dosadnie, nie powiem, ale prawdziwie:-(...

A co tam u Was - cisza tu jak makiem? Jak sie "chowa" Sebus:-D? To juz przeciez "duzy chlopak"...hihi Buzka

Shira kotuś mnie do ostrego jezyka to daleko heheheh, a to to tak sie uniosłam , bo po co dziewczyna ma sie narzucać , błagać , przekonywac , a on co??? kim jest ?? zdania niema?? wczesniej była dobra teraz est Haram??? ehhh szkoda gadać , dlatego radze olac go i juz...........

Sebuś ehhh mój sebuś w niedziele juz roczek - ale leci czas , a nie wierzyłam Idealnej jak mówiła , ze zleci ehhh
rzadzi ,terroryzuje całym domem heheheh

Załączniki

• Zdjęcie000.jpg
    Zdjęcie000.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 53
  • Zdjęcie015.jpg
    Zdjęcie015.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 57
reklama
O kurczaki Sebuć ma już roczek?????????????? Jak ten czas leci, a pamiętam jak pisałaś zaraz po porodzie Renia:tak:
Całuj tego małego przystojniaka ode mnie z okazji urodzinek:-D

Ostatnia edycja:
Do góry