reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Blada druga kreska

reklama
Zrobiłam z czystej ciekawości i chciałam zobaczyć jak inne osoby spostrzegają ten wynik 😉 pozdrawiam
Owulacja musiałaby się przesunąć (być szybciej) i musiałoby być super szybkie zagnieżdżenie, żeby już w takim terminie wyszedł test. Beta nie wydziela się od razu po zagnieżdżeniu a poziom musi dojść do co najmniej 15-20, żeby test to wykrył.

Wygląda zatem na negatywny, a cień cienia to kreska fabryczna.
Niemniej jednak życzę, żeby ciemniała z każdym dniem i nie okazała się fabryczną.

Owulacja musiałaby się przesunąć (być szybciej) i musiałoby być super szybkie zagnieżdżenie, żeby już w takim terminie wyszedł test. Beta nie wydziela się od razu po zagnieżdżeniu a poziom musi dojść do co najmniej 15-20, żeby test to wykrył.

Wygląda zatem na negatywny, a cień cienia to kreska fabryczna.
Niemniej jednak życzę, żeby ciemniała z każdym dniem i nie okazała się fabryczną.
Dzień wcześniej zrobiłam test

Ok nie naguje twojego komentarzu ale dzień wcześniej zrobiłam test który uznalam za nieważny bo kreska była w innym miejscu i dlatego go powtórzyłam a skłoniło mnie do zrobienia testu po drzemce w ciągu dnia gdzie corka przybiegał do mnie i mnie obudziła w fotelu nie nastawiam się na to że jest ciąża tylko chodzilo mi o opinie innych kobiet dużo czasu minęło jak robiłam testy ciążowe mam dwie wspaniałe córki także jak bedzie kolejne maleństwo w rodzinie ro będzie wielka radość ale z podejściem na luzie 😉☺️

Załączniki

• IMG_20210120_110117.jpg
    IMG_20210120_110117.jpg
    716,4 KB · Wyświetleń: 135
Tu jest kreska rzeczywiście trochę daleko? Wiesz co ja zapisywałam dokładnie każdy stosunek i test zrobiłam po 12-14dnisch od stosunku i tylko dlatego że zakręciło mi się w głowie w sklepie, zrobiłam test 8dni przed miesiączka i wyszła kreska jak u ciebie, powtarzałam codziennie i była mocniejsza, także jestem ciekawa jak u ciebie będzie,, a i nie ma możliwości że z wcześniejszego stosunku bo go nie było.. 😜 Więc czekam na wieści od ciebie

Załączniki

• IMG_20200724_162321.jpg
    IMG_20200724_162321.jpg
    885,9 KB · Wyświetleń: 143
  • IMG_20200727_081613.jpg
    IMG_20200727_081613.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 145
Tu jest kreska rzeczywiście trochę daleko? Wiesz co ja zapisywałam dokładnie każdy stosunek i test zrobiłam po 12-14dnisch od stosunku i tylko dlatego że zakręciło mi się w głowie w sklepie, zrobiłam test 8dni przed miesiączka i wyszła kreska jak u ciebie, powtarzałam codziennie i była mocniejsza, także jestem ciekawa jak u ciebie będzie,, a i nie ma możliwości że z wcześniejszego stosunku bo go nie było.. 😜 Więc czekam na wieści od ciebie
Dzięki za kolejną odpowiedź tak jak mówiłam w innym wątku powtórzę w sobotę test a w poniedziałek betę jak się okaże pozytywny to będziemy się cieszyć pozdrawiam 😉😍

reklama
Do góry