reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

trzy pod rząd wypowiedzi Idealnej , i na koniec komus jedzie , a ja nie widze nic ???
o co kaman????????? czy ktos mnie oswieci????/////

reklama
he..skasowany i zbanowany ;)..dziwki jestesmy i tureckie popychadła ;) ..z 10 postów było ;)..ja już wsio swoje kasuje ;)...

S. jest zamknięte i tam nikt czytać i obrażać nie będzie ;)

A więc ja spadam :D:D .

Onion_bye.gif

etam glupolami nie ma sie co przejmowac , ja to ci pwiedziłam , rozżalony jest ten ktos , moze zona , ziewczyna mu uciekła do wschodniego chłopca ,a czemu uciekła ????? no spójrz na jego slownictwo , wszytskie by uciekły..
nie umie sobie poradzić , wyzywa sie tu
ciekawe jak by sie zachował w oczy
to mi jest wstyd , ze on jest Polakiem

upsss i ja przegapilam posty, o ktore taka burza... moze i dobrze, bo po co sie denerwowac. zreszta Idealna pogonilas kolesia za nas wszystkie - dziekiii piekneee !

a tu cisza, jak nigdy dotad... ja tez jakos molo pisze, mimo ze regularnie zagladam. taka zimowa chandra... no i znowu jakos tak nijak po powrocie z Turcji a do nastepnego spotkania nieco dlugooo ... trzymajcie sie Dziewczynki!

co tam Dziewczyny? tak bardzo zajete, ze nawet minutki nie znajdujecie, aby napisac co u Was ? no wiec ja rozkrecam towarzystwo - niby to nie w moim stylu, ale sprobuje...

jak to zwykle bywa moje posty po powrocie z Turcji nieco smutniejsze. coz zrobic, przyszlo mi odliczac. a to dni do wyjazdu, a to ilosc dni, ktore jeszcze pozostaly, kiedy jestem juz w Turcji... i tak w kolko! teraz 4 miesiace. dlugo, ale rozsadnie trzeba podzielic urlop, jaki nam w pracy przysluguje...

moj Ahmet znalazl w koncu prace - swiadomosc, ze jest zatrudniony jest ok, tym bardziej, ze to praca w Jego sektorze. co do wartosci samej posady, to raczej watpliwa. perspektywy na przyszlosc, chyba marne, bo mija juz 5 tydzien, a On wciaz nie wie, jakie sa Jego obowiazki i co ciekawsze, do kogo raportuje... takie "turecjie dziwactwa"... buahaha

ja natomias zapisalam sie w koncu na prawo jazdy - za mna juz 4 lekcje i ... dobrze, ze mieszkacie daleko Dziewczyny.. hihi prawda jest jednak taka, ze nigdy nie mialam do czynienia z samochodami. na pierwsza lekcje szlam jedynie ze swiadomoscia tego, gdzie jest hamulec... no wiec mimo wszystko, nie jest chyba tak najgorzej...

to skrawki info ode mnie - czas na Was Dziewczyny! - moze jakies zdjecia Kubilaya, Sebcia? Milo byloby poogladac...

Już fotek nie będzie :p
Dopóki sa szalejący matoły ,co wyzywają i moga wykorzystywac fotki w złych celach :/

U nas powoli ,powoli :))
Turas sobie w turasami pracuje więc zadowolony :p

Nie ma co pisac tak naprawde :p.dzień za dniem zlatuje niewiadomo kiedy :p

Witam:-D jestem Wrześniówką 2009, czyli jestem w 8tc ciąży:-) mój Narzeczonek wyjechał 26 stycznia w delegację do Turcji i termin powrotu ma na 5 kwietnia:baffled: ehhh dość długo:baffled: my odkąd jesteśmy razem strasznie mało się rozstawaliśmy, no i teraz strasznie za nim tęsknię, a do tego ta huśtawka nastrojów i bardzo mi go brakuje:angry: no i teraz nadarza się okazja, że mogłabym do niego pojechać 14 marca na 3 tygodnie i potem już razem wrócimy...podróż byłaby autem (około 25-30h zależy ile się czeka na granicach) no i mam dylemat. Ja już wtedy będę kończyć 12 tc, no i będę po wizycie u ginka, którego się poradzę. Nie wiem czy jak nawet wszystko będzie w porządku to jest sens wybierać się w taką podróż. Gdybym nie była w ciąży nawet bym się nie zastanawiała, ale tak...najważniejszy jest dla mnie Maluszek i nie chce go narażać:baffled: chciałabym się od Was dowiedzieć, czy na miejscu mogę w razie czego liczyć na wizytę u jakiegoś dobrego lekarza:biggrin2: Narzeczonek jest w Bursie:-p chciałabym się Was poradzic, bo sama nie wiem czy jechać czy nie, chciałabym, ale się boję:baffled: dzięki za jakiekolwiek informacje:rofl2:

To ja się wyżalę, a co. U nas jak zwykle pod górę, operacji nie będzie a do tego sama w walentynki, nawet na neta Askim nie przyjdzie:-(
A propos "naszego" wojska: mamy 5 tygodni na załatwienie wszystkiego tzn zaproszenia, wizy, paszportu itd. I tak to wygląda wg was? To nasza pierwsza wiza i trochę się motam:zawstydzona/y: Pomocy!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Mamo Sowko - ja odradzam! Nie bede sie tu wymadrzc, bo doswiadczenia z turecka sluzba zdrowia nie mam, ale jesli dobrze zrozumialam, to Twoj narzeczony nie jest Turkiem a jedynie pojechal tam w celach zawodowych. to natomiast komplikuje cala sytuacje. z tego, co wiem, to sluzba zdrowia jest w Turcji w duzej mierze sprywatyzowana, a same zabiegi bardzo drogie. powiem Ci tylko, ze moj Ahmet mial miec usuwany pieprzyk i zaspiewali mu sume 600 lira!!! to ponad polowa jego wyplaty! co do wyposazenia, to chyba nie ma na co narzekac - jest na stosunkowo wysokim poziomie... to tyle ode mnie. wiem, ze niewiele, ale zawsze cos... poza tym, do 5go kwietnia, wcale nie tak dlugooo... buzka

Do góry