Shira,no to mieliście niezłe przygody z komunikacją.Wychodzi na to,że Wasze spotkanie było Wam pisane a od przeznaczenia nie da się uciec Ja też bałam się tego,jak moja rodzina zareaguje na wieść o tym,że jestem z muzułmaninem.Z tego powodu nawet, kiedy w zeszłym roku jechałam do Turcji żeby się z nim po raz pierwszy zobaczyć nie powiedziałam rodzicom,że jadę do niego Dowiedzieli się dopiero po fakcie.Przez jakiś czas byli w szoku i mówili : jak mogłaś jechać do kogoś kogo znasz tylko przez internet?,jak się nie bałaś?,nic ci nie zrobił? a oni tam w Turcji to chyba muzułmanami są? itp. Ale potem im przeszło. A później kiedy już go poznali,to bardzo go polubili. I teraz kiedy jadę znowu do niego w sierpniu już się nie boją o mnie.Moja mama mówi nawet do mnie: jedź i nie wracaj A tata mówi,że nie jest ważne z kim będę,ważne żebym była szczęśliwa.I właśnie z Ismailem jestem szczęśliwa
Gosiu,ja również witam Cię bardzo serdecznie i korzystając z okazji składam Tobie i Twojemu mężowi spóźnione życzenia z okazji Waszego ślubu (spóźnione ale lepiej późno niż wcale ) Zyczę Wam,abyście byli ze sobą szczęśliwi i żeby z każdym dniem Wasza miłość stawała się coraz mocniejsza.To wspaniale,że wzięliście ślub.Aż sama chciałabym być na Twoim miejscu :-) Mam nadzieję,że ten szczególny i wyjątkowy dzień nadejdzie kiedyś i dla mnie i dla Was też dziewczyny
Ilonko,jasne,im wcześniej pójdzie do wojska,tym szybciej wyjdzie.Nie warto czekać i odkładać.To i tak ich nie ominie a lepiej mieć święty spokój.Mojego Ismaila też czeka wojsko,6 mies.,ale to dopiero za rok,jak skończy studia,więc na razie się nie martwię.To fajnie,że ma urlop Pewnie się zobaczycie i już nie możesz się doczekać?
Pozdrawiam wszystkich
Gosiu,ja również witam Cię bardzo serdecznie i korzystając z okazji składam Tobie i Twojemu mężowi spóźnione życzenia z okazji Waszego ślubu (spóźnione ale lepiej późno niż wcale ) Zyczę Wam,abyście byli ze sobą szczęśliwi i żeby z każdym dniem Wasza miłość stawała się coraz mocniejsza.To wspaniale,że wzięliście ślub.Aż sama chciałabym być na Twoim miejscu :-) Mam nadzieję,że ten szczególny i wyjątkowy dzień nadejdzie kiedyś i dla mnie i dla Was też dziewczyny
Ilonko,jasne,im wcześniej pójdzie do wojska,tym szybciej wyjdzie.Nie warto czekać i odkładać.To i tak ich nie ominie a lepiej mieć święty spokój.Mojego Ismaila też czeka wojsko,6 mies.,ale to dopiero za rok,jak skończy studia,więc na razie się nie martwię.To fajnie,że ma urlop Pewnie się zobaczycie i już nie możesz się doczekać?
Pozdrawiam wszystkich