reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
Emrus: Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

happy birthday.jpg

Dla Emrusia spóźnione, ale szczere życzonka wszystkiego naj naj najlepszego:-D
Renatka rozumiem że się udało??? :tak:

jeszcze na 100% nie wiem , w piatek jedzie z unia tarnów na obóz , potem graja sparing i ma sie wykazaac na dzien dzisiejszy wiemy ze na 90% , tak mi powiedzial rezes klubu

Witam wszystkich serdecznie!
Już od pewnego czasu planuję przyłączyć się do Waszego forum.Najpierw jednak chciałam troszkę poczytać ,aby poznać Was bliżej i rozeznać kto jest kim.Niestety ilość postów mnie przerosła i dlatego nie czytam więcej i dołączam do Was już teraz.:-) Mam nadzieję, że poznamy się na bieżąco.

Mam na imię Jola i jestem studentką.Nie jestem matką ani nawet mężatką,być może więc nie będziecie mnie tu chciały,ale mam chłopaka Turka,którego kocham z całego serca.Wydaje mi się,że nikt nie zrozumie mnie tak dobrze, jak właśnie Wy.Nie powiecie mi,że jestem nienormalna bo to związek na odległość,a po drugie dlatego,że on jest muzułmaninem.Zrozumiecie mnie,ponieważ jesteście w podobnej sytuacji.Dlatego też liczę na to,że przyjmiecie mnie do swego grona.Mam nadzieję,że nie będę Wam przeszkadzać :happy2:

witamy cie goraco , pewnie ze cie przymiemy , to jest forum otwarte dla wszystkich , moge podac ci link do Salam , rejestrujesz sie tam i poznasz wiele dziewczyn w podobnych sytuacjach jak ty ....Forum Salam opisz cos wiecej o was , jak sie poznaliscie , gdzie mieszka itp

Witam Cię Jolu, ja również nie jestem (jeszcze:-D) żoną i matką ale dziewczynki nasze kochane mnie przygarnęły i b. dobrze mi tu z nimi:tak:

reklama
Czesc Dziewczyny, witaj Jolu;-) - bez obaw, nikomu tu nie bedziesz przeszkadzac... zawsze milo, kiedy ktos nowy dolacza - swiadomosc, ze jest wiecej takich par, dodaje sily, szczgolnie, kiedy przychodzi zyc "na odleglosc"...
ja wciaz w takiej wlasnie sytuacji, ale staram sie znosic to dzielnie, z mysla, ze to nie " na zawsze"... opisz Wasza historie, milo bedzie poczytac:happy2:... buzka

Do góry