to ja sie męcze heheh ciężarówa ze mnie juz jak trzeba , jak mam isc sie kompac to juz mi sie płakac chce bo to dla mnie taka gimnastyka teraz ze szok hehehe A WY TYLKO O PICIU !!!!!!!! PIC WAM SIE CHCE!!!!!!!! hahahaah a tak powaznie to ja juz bm chciala urodzic i poczuc sie normalnie , ale same wiecie ze im dluzej w brzuszku to maluszek ma sil wiecej i waga wieksza itp. A. jest coraz bardziej zestrachlany jak my sobie poradzimy bez pomocy hehe mówi ze on sie bedzie bal na rece wziąść , a co mowic cos zrobic , widze ze sie boi , chccialby zeby dziecko bylo juz na swiecie , ale z drugiej strony jak jest w brzuchu 0 obowiazków i nie trezba sie bać , zadaje mase pytan w kółko , a jak bedzie płakał , skad bedziemy wiedzic o co mu chodzi , jak go wziąść , zeby mu nic nie zrobic , skad wiadomo ze mu sie jesc chce , a jak spi to moze rzeba go pilnowac , czy tylko spi , czy moze mu sie cos dzieje , jego ciotki dziecko male umarlo podczas spania przy matce stad jego pytania uffffffffff czasem mam dosc odpowiadania