reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

gratulujemy ząbka!! :tak::-D

i w ogóle Renatko jak Ty o wszystkich dbasz - fajnie ze pamietalas zeby sie odezwac do Karoliny, tylko szkoda ze ona sie nie odzywa :no:

Ilonko - ja rzeczywiście jestem zajęta - zaczęła się szkoła i praktycznie jestem poza domem po 12h codziennie, bo rano szkoła a popołudniu praca a jak mam chwile wolnego to msn lub skype z askimem, ja tez jestem "na odległość" ale czekam na niego - 4 listopada odbieram go z lotniska w Poznaniu :rofl2:

reklama
no niestety Karolcia si nie odzywa hmmmm

dbam dbam hmmm nie dbam tylko ,ze jak kogos lubie to mnie interesuja jego losy i co sie nim dzieje
Gosia nie ma internetu , ale u niej wszystko ok , jak tylko bedzie miala to obiecla i zajrzy do nas i nam wszystko opowie , póki co pozdrowienia od niej

Idealna wrócila cała i zdrowa , ale chyba nie miala czasu tu jeszcze zajrzeć , ale grónt , ze wróciła drowa i cała wraz z rodzinką
KamilaY ZYCZE WIECEJ CZASU

dziekujemy za gratulacje ząbka [ sebus ma juz 2 jedyneczki na dole]

rozbił dzis głowe o półke i ma guza wielkości sliwki i koloru jej hmmm

no mixy sa uparte , pyskate , zadziorne itp i td heee

ząbki sa jeszcze nie pełne , to dopiero kreseczki wystajace , ale juz mnie nimi gryzie , a jak ładnie stukaja o łyzeczke haaaaa

Ilonka on i Kubiś beda lepsi niz Tureccy macho hahaha bo oni mixy Polsko-Tureckie wiec wiesz , ostatnio obserwowalismy go z Aykutem i wniosek jest jeden-- odemnie wziol to co naj , od Aykuta to co naj i od wrrrrrrr ojca Aykuta , do ego charakteru nikt nie chce sie przyznac buahahahaha - bedzie miał tyle lasek , ze poezja wowwwww

Shira odzywaj sie cześciej i zdawaj jakies relacje co u ciebie

Witajcie!
trochę minęło od mojego powrotu, ale jakoś sobie miejsca nie potrafiłam znaleźć..jeszcze ta pogoda...fuj!
ale wróciłam i powiem Wam- że nie taki diabeł straszny, ale to człowiek na własnej skórze musi się przekonać o wielu rzeczach, bo czasem trudno uwierzyć komuś innemu, że będzie dobrze. było dobrze, a nawet jeszcze lepiej.
:-)
rodzina Suleymana przesympatyczna i nie zostałam zjedzona! :tak:
ehhh...głupia ja że w ogóle tak myślałam... :zawstydzona/y:
teraz polecę 18 listopada, na tydzień, bo...nie potrafiłabym wytrzymać co grudnia, a nawet końca grudnia...
no właśnie- o ile to w ogóle wypali z tym grudniem, bo jakoś konsulat nie kwapi się z poinformowaniem czy Suleyman dostał tą wizę... :-(
więc czekamy, ja mam coraz większego nerwa....i na dodatek niewiadomo dokładnie ile mamy jeszcze tak czekać...:baffled:

pozdrawiam!

właśnie wyszło słońce! HURA!!!!!! :rofl2:

hejka - wlasnie wrocilam z centrum i musze powiedziec, ze zime czuc juz na "maxa", co mnie nieco przeraza , bo nawet porzadnej kurtki nie mam...

jutro w Anglii "pink's day" - to dzien integracji z ludzmi dotknietymi rakiem piersi - nalezy ubrac cos rozowego, a ze nie przepadam za tym kolorem, trzeba bylo wybrac sie na zakupy. czapka, szalik i rekawiczki kupione - mimo wczesniejszych uprzedzen, czuje sie w nich calkiem niezle !

Ewik, bardzo sie ciesze, ze wrazenia z wizyty w Turcji pozytywne - pewnie kamien spadl Ci z serca. ja po kolejnej wizycie utwierdzona w przekonaniu, ze dzika Turcja wcale nie taka najgorsza do mieszkania, a rodzinka mojego A. spoko... hihi niestety plany spotkania na Sylwestra nieco sie poplataly i najpewniej nam sie to nie uda, nad czym nieziemsko boleje ...

To chyba tyle na teraz - Pozdrowienia dla wszystkich, no i obowiazkowo buziak dla "dzieciatka forum" Sebcia http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&ref=10http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&ref=10 ! papa

reklama
Witam Dziewczyny;-)
coś rzadko tu ostatnio zaglądacie:crazy:

Kasiu naprawdę w Anglii już zimno? bo tu w Radomsku wczoraj było chyba 20 C:szok:

Ewiku cieszę się bardzo, że Twój czarny scenariusz się nie sprawdził i jednak
Cię nie zjedli:-D

Ostatnia edycja:
Do góry