reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

no prosze - Oxford, to rzut beretem ode mnie, bo ja mieszkam w Banbury... co do wyjazdu do Polski, to z brytyjskim paszportem nie powinno byc zadnych problemow. a rodzice... moi tez sie szykowali na pierwsze spotkanie... hihi teraz, to juz jak czlonek rodziny, wiec nie ma "wielkiej paniki" ... buzka

reklama
witam:-) no prosze jaki ten swiat maly:tak: no mam nadzieje ze masz racje i wypad do Polski bedzie udany:tak:. a poza tym co tam u ciebie ciekawego slychc?? jakbys byla w Oxfordzie przejazdem zapraszam na kawke:-) ale ta pogoda jest straszna zimno i na dodatek na weekend zapowiadaja deszcze a ja mialam zamiar na maly shopping sie wybrac:-) pozdrawiam goraco

Gangrena - wybaczone , bo jak widzisz, troszke tu ucichlo, wiec nie Ty jedna winna... hihihi

Tyle, ze ja nie odpuszcze - o tym, ze jest zwiazek, to wiemy, ale poza tym nic wiecej. Pytalam juz kiedys o jakies szczegoly, ale mnie zbylas, a wiec ponawiam pytanko ...

Ja zapisuje sie do druzyny kibicujacej "za", w znaczeniu: "oby sytuacja nabrala ponownie kolorow" .. hihihi pozdrawiam

Dzięki za kibicowanie. :* Że sobie tak pozwolę Cię obslinić. :-)
Dobra, tym razem nie zbędę Cię, panno Sh. :-p

Ja jestem skryta, nieufna, nie lubię na necie się wywnętrzniać, więc przepraszam za brak szczegółów itd. :sorry2:
Z Turasem kawałek czasu się znam, w tym roku (jak wiecie) byłam w TR. Niedawno on przybył, ale tylko na weekend. Kraków powitał nas piękną aurą :tak::blink: i byłoby idealnie <pozdr;) >, gdyby nie to, że mieliśmy wiele spr wyjaśnić, pogadać długo i namiętnie ;-), bo ostatnio niemal wcale nie mamy okazji. :-(
Właściwie...Turas jest tak zajęty, że nawet jak ja mam czas, on NIBY też nie ma akurat pracy, projektów, studiów i Bóg wie czego jeszcze, to i tak...spotka się ze znajomymi, a ja jestem (czuję się) jak na bocznym torze.
Przez ostatnie miesiące na necie to bardziej przez przypadek się "spotykamy", a i wtedy tylko pierdoły jakieś lecą i "tęsknienie".:huh:

:-(

Ma zjechać w styczniu. Potem: zobaczymy. Wcześniej były plany mojej podróży w okolicach marca, ale może będzie już "po wszystkiemu"...? :hmm:

Gangrena nie tylko u Reni se kurna przekichałaś, ja też nie mam zamiaru Ci niczego wybaczać, tak nas podczytywać i się nie odezwać, hmmmmm nieładnie:szok:

Witam Cię Bajda cieplutko;-). Co do Twoich wątpliwości to mogę zapewnić, że sama to na pewno nie jesteś. Fakt, świadomość, że inni mają tak samo pod górę ,jak my, pomaga:-). Razem jakoś raźniej:tak:

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
witam wszystkie kobietki bardzo goraco:) przyznam sie ze jesli chodzi o sprawe religji uspokoilam sie i juz o tym nie mysle tak bardzo bo z drugiej strony lepiej cieszyc sie z wszystkiego co sie teraz dzieje niz zamartwiac sie jak to wszystko bedzie a poza tym zadne z nas nnie jest zadnym fanatykiem religijnym takze jak na razie nie mielismy konfliktow z tego powodu:-) szczerze ostatnio porozmawialismy i mniej wiecej kazde z nas wie co chce co prawda sa pewne sprzecznosci ale jestem pewna ze dojdziemy do jakiegos kompromisu:tak: ale bardzo dziekuje za mile powitanie, otuche i szczere odpowiedzi:tak:mam nadzieje ze bedzie nam sie milo pisalo bo naprawde lubie ten blog i sie wszystkie polubimy:-) choc na razie jestem nowicjuszka:-D ale mam nadzieje ze szybko to sie zmieni a swoja droga nie uwazacie ze dzieci z mieszanki polsko-tureckie sa najslodsze i piekniejsze jak dla mnie sa takie wyjatkowe;-) co prawda nie mam jeszcze swoich ale po waszych zdjeciach widze ze jedno slodssze od drugiego:-);-)i od razu czlowiek nabiera ochoty aby miec takie malenstwo.lepiej juz skoncze zeby nie zanudzac:-) pozdrawiam i zycze milego dzionka;-):tak:

reklama
Do góry