reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Kasiu, widać po Twoim poście jaka jesteś szczęśliwa... ahhhh - cieszę się swoim szczęściem dziewczyno, ciesz! :tak:

Ewik - czy Twój partner jest Turkiem czy tureckim Kurdem?jakiego jest wyznania? (domyslam się ze muzulmanin?)
powiedz mu szczerze ze dla Ciebie wyjazd do Turcji wiaze sie ze sporym stresem i popros aby byl czujny i Cie wspieral tam na miejscu, a Ty jesli tylko cos bedzie Cie niepokoilo to z nim rozmawiaj

mysle ze rozsadnie byloby tez zostawic namiary na rodzine ukochanego w Turcji najblizszej przyjaciolce, to tak dla uspokojenia rodzinki ;-)

a poza tym, mysle ze wszystko bedzie dobrze, nie martw sie na zapas - tesciowe jak wszedzie, moze polubic a moze i nie :-p

reklama
Dziękuję Wam za odpowiedzi, szczerze mówiąc zakładalam że ktoś mi może odpowie za jakiś czas, ale nie tak szybko.... :-)

Suleyman jest pół Turkiem, pół Kurdem. Turkiem po tacie więc, on nawet sam mówi że to jest dla niego ważniejsze... i jest muzułmaninem.

Mam nadzieję że teraz już będzie nam się rozmawiać normalnie, bo przez ostatni miesiąc było ciężko i prawie codziennie się kłóciliśmy, z to z powodu tego że nie pamiętał co mu powiedziałam, a to dlatego że ja mu powiedziałam że się pewnie tam będę dziwnie czułam...

Dwa dni do wyjazdu...:szok:
nie wierzę.

Ewiku to chyba dziś lecisz, powodzenia:tak:
A mnie minął pierwszy tydzień roku akademickiego i już marze o kolejnych wakacjach:szok: Ehhhhh

Sebus zdrowy i jest ok

do Idealnej pislam sms , nie odpisala

podczas mojego pobytu w Turcji , miaam zaproszenie od kolegi Mehmeta na odwiedzenie Sanliurfy , ale gdy uslyszal o tym Aykut , od razu opierniczyl Mehmeta , pytajac sie czy wie co mi proponuje , Mehmet wzruszyl tylko ramionamy i zapytał
no co ?? chyba jej nie zabija??

no nie nie zabija hehehe , ale gdy zapytalam przewodniczke nasza , co mysli o mojej wycieczce tam , odradzila , co prawda Sanliurfa to nie Diyarbakir , a jednak bali sie mnie tam wziąć
wiem jednak ze Europejki docieraja tam i wracaja ok i nawet zadowolone z wycieczki , ja tylko prosze o ostroznosc i dopasownaie sie do tego klimatu odpowiednio

przedewszystkim zastanów sie czy mu ufasz , jak mu ufasz i go dobrze znasz , jedz z nim i na koniec świat

hejka - ja juz w Anglii - niestety ! a wiec wkraczam ponownie do grupy "pary na odleglosc"...

w Turcji upalow to moze nie bylo, ale tutaj to juz "powazna" jesien ... i jutro znow do pracy a tak mi sie nie chce...

pozdrowionka - Kasia

idealna jescze nie wróciła najwidoczniej , do kAROLCI NAPISALM NA GG , ALE SIE NIE ODZYWA

my.php

my.php

my.php

my.php

Ostatnia edycja:
Coś nasze Dziewczyny zajęte;-)

Witam Cię Kasiu z powrotem w grupie "pary na odległość", dla mnie ta "odległość" staję sie naprawdę nie do zniesienia, tęęęęęsssssknie, bardzo tęęęssssknie, buuuuu:-(

reklama
no ja zajeta Seebus zaczyna wszedzie stawac , gdzie sie tylko da i nie zwraca uwagi na to , ze jak tu upadnie to głowe rozbije wiec buuuuuuuuuuuuu jestem znim caly czas

teraz troche zasnol , choc żadko to robi buuuuuu

ma malusieńką kreseczkę na dole po lewej stronie [ ząbeczek pierwszy youpiiiiiiiiii]

Do góry