reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Karolciu napisz jak Ci poszło, trzymamy kciuki:tak: a ja od jutra mam wakacje:-Dhuraaaaa:-D:-D:-D
Linnea witam Cię cieplutko i zaczynam się zastanawiać co te Turaski mają w sobie;-)

reklama
Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Zdałam dyplomówkę i moge sie pochwalić piątka na dyplomie:)
I teraz mam wakacje do września- tylkod o wrzesnia bo będe uczyc dzieciaki w szkole angielskiego no a to juz praca niestsety zaczyna się 1.09..................

Co do Turków to nigdy nie umiałam stawic ich niżej niz Polaków- moje związki z Polakami nie miały tego czegoś, czegoś co nas tak przyciąga w tureckich mężczyznach. ...... Juz jestem steskniona za Alim - ale wiem,ze warto pocxzekac do 3 lipca bo mi to takie rozstania bardzo dobrze robią. potem, uczucie jest wzmożone i tyle namiętności- ach,, a dzis kolejna nocka przed TV- ale tym razem z drineczkiem- za obronę:)

Linnea- ja jestem z Wałbrzycha, więc bardzo blisko:)

Karolcia gratuluję serdecznie...jakby ten Wałbrzych był 70 km bliżej to juz stałabym z drineczkiem pod drzwiami:) Ale w sumie fakt....jesteśmy niedaleko więc może kiedyś mogłabym liczyć na blizsze zapoznanie?....hehehe ale się wpraszam:)

Co mają tureccy faceci?...hehehe jak dla mnie niesamowitą magię , inny gatunek namietności i inny stosunek do kobiet niż mają polacy.

No a co do meczu to oczywiście , że dadzą. Trzymam mocno kciuki i mam nadzieję , że dokopią Niemcom:)

Dziekuję za gratulacje:-)naprawde duzo nerwów i pracy kosztowały mnie te trzy lata- teraz do pracy będe smigać. Na razie jako nauczyciel, a potem po roku stażu zobaczymy. Nadal jednakj będe uzupełniac wykształcenie bo z magistra sa wieksze pieniązki. Od pażdziernika zaocznie będę robić magistra angielskiego we Wrocławiu- więc Linnea może tam uda nam sie kiedyś spotkać:-)

A co do tureckiej namietności, temperamentu to właśnie tak mi sie tęskni za Alim- czasem jest;-) upierdliwy ;-), ale za to go własnie kocham............

ja sobie jutro puszczę zakłądy na Turcję- a co tam nawet stówke obstawię- a co tam raz kozie smierć:-)

Karolcia , mam nadzieję...a skoro zaocznie to może zostaniesz kiedyś na noc:).....hehehe ale propozycja:)
pozostawiam do przemyslenia:)
pozdrawiam
Monia

Karolciaaaa - gratulujeee:-D:-D:-D! No i zycze milego odpoczynku - indeks na kluczyk i nawet tam nie zagladac, tak aby przez wakacje nie trzeba bylo przypominac sobie wysilku, ktory sie wlozylo w to, by go zapelnic... hihihi!

indeks.jpg

Linnea - dzien dobry piekne! Dlugo nikt nowy tu nie zagladal!​

he he he, dobre to zdjęcie:-) Tak, teraz czuję sie lekko jak motylek....i dziekuję za gratulacje

A dzis zaprawszam przed 21 przed telewizory i kibicowac tureckiej druzynie jak przystało;-)

reklama
Ja ne mam tv:-(, ale po pierwszej bramce wisialam juz na telefonie do rodzicow, bo ogladaja:-D:-D:-D... hihihi Czekam na dalsze, bo chwilowo jest remis 1:1...

Do góry