reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Tak, tak - ja juz tez zdjecia widzialam - choc napocilam sie niemilosiernie, aby znalezc Twoj profil - pieknie wygladaliscie:-D:-D:-D!

reklama
TN3-22358-Au-revoir-A-bientot-A-la-prochaine-Bye.gif

Ostatnia edycja:
Gośka jak Cię zaraz walne to dopiero się zrobisz okrągła. Zdjęcia się śliczne. Super razem wyglądacie:-):-):-), aż się łezka w oku kręci:tak:

głupia Gosia głupia okrągła gosia bleeeee ty ty ty ty , ty to nic moze nie pisz o swym wygladzie , pozwol innym oceniac co????????????!!!!!!!!!!!!!!! IDEALNA DZIEKUJE CI BARDZO ZA PRZECHOWANIE AYKUTA , zaraz bede wiedziec czy dzis sie doatanie do tego nieszczesliwego urzedu wojewodzkiego wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

HEJ DZIEWCZYNY:)
Jestem nowa , początkujaca na tym forum:) Z Turcją łączy mnie wiele , nawet bardzo wiele:)
Z forum GW znam Gosię (szczesliwą męzatkę) i to ona własnie wskazała mi to miejsce:)
Jestem związana z Turkiem od pół roku a znamy się rok. Planujemy wspólną przyszłość , żyjemy razem najcześciej jak się da. Jestem bardzo szcześliwa:)
Teraz czekam na niego i razem wyruszamy nad nasze polskie zimne morze...hehehe...dle niego bedzie to nie lada atrakcja , ponieważ jako mieszkaniec Alanyi przyzwyczajony jest to innych warunków nad morzem:)
Od końca wrzesnia planujemy sie już nie rozstawać w ogóle...no chyba że na wyjście do toalety:)
Bedzie ślub , dziecko i rodzina:)
Ja z pierwszego małżeństwa mam 3.5 letniego synka którego mój Ismail uwielbia:)
W ogóle zauwazyłam że Turcy bardzo kochaja dzieci.
Będziemy życ w Polsce , tak postanowiliśmy a od pażdziernika mój kochany wyrusza na kurs języka polskiego i kultury polskiej na nasz wrocławski uniwerek.....będzie prawie studentem:)
To tak pokrótce o mnie i o mojej miłości:)
Mam nadzieję , że jakoś uda mi się zadomowić w waszym miłym gronie
pozdrawiam
Monia

Witaj Linnea:-) Zadomowisz sie u nas pewnie na stałe:tak: Jestes kolejna Polka , która poznała swoją kiłość życia w kurorcie turystycznym na riwierze. ... Chyba ta aura Alanyi sprzyja takim spotkaniom;-)Choć ja juz tam nie byłam prawie półtora roku to musze się przyznać ,że nie tęsknię juz. Ali aktualnie jest w Turcji i używa sobie pieknego tureckiego słoneczka. Ja już się odzywczaiłam od tureckich upałow i nie wiem jak zniose w sierpniu te bułgarskie..........
Wnioskuję ,że jesteś z Dolnego Śląska jesli Ismail wybiera się na uniwerek do Wrocławia, tak?

A Gosi wreszcie sie należą podziekowania, ze narzeszcie wkleiła zdjecia. Brak słów do opisu tak wspaniałej chwili, no cóż ja nie przezyłam slubu kościelnego, a teraz to już po czasie:-(

Lecę się malować bo za godzinkę wychodze na uczelnię- dzis mam swój sądny dzień- OBRONA - serce mi tak wali, że nie wiem jak będe funkcjonowac na tym egzaminie. To już ostatnie moje starcie na tej uczelni i na reszcie dyplom w ręku- hi hi hi - mam taka nadzieję.............

reklama
Jestem z Wrocławia...no w zasadzie to z małego miasteczka koło Wrocławia , Oleśnicy. Przeprowadziłam się tam po rozwodzie , moje warunki finansowe niestety nie pozwoliły mi na kupno mieszkania we Wrocawiu , stąd też Oleśnica. Wrocławianką jestem od urodzenia i tak juz pozostanie choć pokochałam swoje nowe miejsce.
Co do Alanyi....to masz rację. Tam wszystko sprzyja miłości:) słonko , zabawa , uśmiechnięci męzczyźni (hehehe bardzo otwarci nawiasem mówiąc) i luz któremu się poddajemy.
Tak naprawde mój Ismail pochodzi z Yalova , tam sie urodził i wychował a w Alanyi jest od 12 lat.....i praca ...praca....praca.
Trzymam kciuki za egazamin:)
powodzenia
Monia

Do góry