reklama
malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
aureola0025
Fanka BB :)
głupia Gosia głupia okrągła gosia bleeeee ty ty ty ty , ty to nic moze nie pisz o swym wygladzie , pozwol innym oceniac co????????????!!!!!!!!!!!!!!! IDEALNA DZIEKUJE CI BARDZO ZA PRZECHOWANIE AYKUTA , zaraz bede wiedziec czy dzis sie doatanie do tego nieszczesliwego urzedu wojewodzkiego wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HEJ DZIEWCZYNY
Jestem nowa , początkujaca na tym forum Z Turcją łączy mnie wiele , nawet bardzo wiele
Z forum GW znam Gosię (szczesliwą męzatkę) i to ona własnie wskazała mi to miejsce
Jestem związana z Turkiem od pół roku a znamy się rok. Planujemy wspólną przyszłość , żyjemy razem najcześciej jak się da. Jestem bardzo szcześliwa
Teraz czekam na niego i razem wyruszamy nad nasze polskie zimne morze...hehehe...dle niego bedzie to nie lada atrakcja , ponieważ jako mieszkaniec Alanyi przyzwyczajony jest to innych warunków nad morzem
Od końca wrzesnia planujemy sie już nie rozstawać w ogóle...no chyba że na wyjście do toalety
Bedzie ślub , dziecko i rodzina
Ja z pierwszego małżeństwa mam 3.5 letniego synka którego mój Ismail uwielbia
W ogóle zauwazyłam że Turcy bardzo kochaja dzieci.
Będziemy życ w Polsce , tak postanowiliśmy a od pażdziernika mój kochany wyrusza na kurs języka polskiego i kultury polskiej na nasz wrocławski uniwerek.....będzie prawie studentem
To tak pokrótce o mnie i o mojej miłości
Mam nadzieję , że jakoś uda mi się zadomowić w waszym miłym gronie
pozdrawiam
Monia
Jestem nowa , początkujaca na tym forum Z Turcją łączy mnie wiele , nawet bardzo wiele
Z forum GW znam Gosię (szczesliwą męzatkę) i to ona własnie wskazała mi to miejsce
Jestem związana z Turkiem od pół roku a znamy się rok. Planujemy wspólną przyszłość , żyjemy razem najcześciej jak się da. Jestem bardzo szcześliwa
Teraz czekam na niego i razem wyruszamy nad nasze polskie zimne morze...hehehe...dle niego bedzie to nie lada atrakcja , ponieważ jako mieszkaniec Alanyi przyzwyczajony jest to innych warunków nad morzem
Od końca wrzesnia planujemy sie już nie rozstawać w ogóle...no chyba że na wyjście do toalety
Bedzie ślub , dziecko i rodzina
Ja z pierwszego małżeństwa mam 3.5 letniego synka którego mój Ismail uwielbia
W ogóle zauwazyłam że Turcy bardzo kochaja dzieci.
Będziemy życ w Polsce , tak postanowiliśmy a od pażdziernika mój kochany wyrusza na kurs języka polskiego i kultury polskiej na nasz wrocławski uniwerek.....będzie prawie studentem
To tak pokrótce o mnie i o mojej miłości
Mam nadzieję , że jakoś uda mi się zadomowić w waszym miłym gronie
pozdrawiam
Monia
karolcia Can
Witaj Linnea:-) Zadomowisz sie u nas pewnie na stałe Jestes kolejna Polka , która poznała swoją kiłość życia w kurorcie turystycznym na riwierze. ... Chyba ta aura Alanyi sprzyja takim spotkaniom;-)Choć ja juz tam nie byłam prawie półtora roku to musze się przyznać ,że nie tęsknię juz. Ali aktualnie jest w Turcji i używa sobie pieknego tureckiego słoneczka. Ja już się odzywczaiłam od tureckich upałow i nie wiem jak zniose w sierpniu te bułgarskie..........
Wnioskuję ,że jesteś z Dolnego Śląska jesli Ismail wybiera się na uniwerek do Wrocławia, tak?
A Gosi wreszcie sie należą podziekowania, ze narzeszcie wkleiła zdjecia. Brak słów do opisu tak wspaniałej chwili, no cóż ja nie przezyłam slubu kościelnego, a teraz to już po czasie:-(
Lecę się malować bo za godzinkę wychodze na uczelnię- dzis mam swój sądny dzień- OBRONA - serce mi tak wali, że nie wiem jak będe funkcjonowac na tym egzaminie. To już ostatnie moje starcie na tej uczelni i na reszcie dyplom w ręku- hi hi hi - mam taka nadzieję.............
Wnioskuję ,że jesteś z Dolnego Śląska jesli Ismail wybiera się na uniwerek do Wrocławia, tak?
A Gosi wreszcie sie należą podziekowania, ze narzeszcie wkleiła zdjecia. Brak słów do opisu tak wspaniałej chwili, no cóż ja nie przezyłam slubu kościelnego, a teraz to już po czasie:-(
Lecę się malować bo za godzinkę wychodze na uczelnię- dzis mam swój sądny dzień- OBRONA - serce mi tak wali, że nie wiem jak będe funkcjonowac na tym egzaminie. To już ostatnie moje starcie na tej uczelni i na reszcie dyplom w ręku- hi hi hi - mam taka nadzieję.............
karolcia Can
Ech, błąd mi się wkradł- miało być słowo MIŁOŚĆ- a wyszło KIŁOŚĆ:-)
karolcia Can
reklama
Jestem z Wrocławia...no w zasadzie to z małego miasteczka koło Wrocławia , Oleśnicy. Przeprowadziłam się tam po rozwodzie , moje warunki finansowe niestety nie pozwoliły mi na kupno mieszkania we Wrocawiu , stąd też Oleśnica. Wrocławianką jestem od urodzenia i tak juz pozostanie choć pokochałam swoje nowe miejsce.
Co do Alanyi....to masz rację. Tam wszystko sprzyja miłości słonko , zabawa , uśmiechnięci męzczyźni (hehehe bardzo otwarci nawiasem mówiąc) i luz któremu się poddajemy.
Tak naprawde mój Ismail pochodzi z Yalova , tam sie urodził i wychował a w Alanyi jest od 12 lat.....i praca ...praca....praca.
Trzymam kciuki za egazamin
powodzenia
Monia
Co do Alanyi....to masz rację. Tam wszystko sprzyja miłości słonko , zabawa , uśmiechnięci męzczyźni (hehehe bardzo otwarci nawiasem mówiąc) i luz któremu się poddajemy.
Tak naprawde mój Ismail pochodzi z Yalova , tam sie urodził i wychował a w Alanyi jest od 12 lat.....i praca ...praca....praca.
Trzymam kciuki za egazamin
powodzenia
Monia