reklama
OJEJ.....no przegrały nasze Turaski.....ale mecz był bardzo dobry. Fanką futbolu nie byłam nigdy no ale mój Pan tak na mnie wpłynał , że oglądam wszystkie mecze z udziałem tureckiej druzyny.
Szczerze mówiąc ja już do Polaków nie wrócę mam swojego kochanego i nie zamienię na żadnego innego czasem mnie denerwuje , czasem rozśmiesza , czasem śmieszy ale kocham go całym sercem
Justyna taka młodziutka jesteś a już tak pokochałas ten kraj i krajanów...hehehe a co bedzie później?
Pozdrawiam
Monia
Szczerze mówiąc ja już do Polaków nie wrócę mam swojego kochanego i nie zamienię na żadnego innego czasem mnie denerwuje , czasem rozśmiesza , czasem śmieszy ale kocham go całym sercem
Justyna taka młodziutka jesteś a już tak pokochałas ten kraj i krajanów...hehehe a co bedzie później?
Pozdrawiam
Monia
Shira
Fanka BB :)
No niestety - przegrali! ale przeciez z Euro jeszcze nie wyjezdzaja;-) - bedzie walka o 3 miejsce! Zasluzyli, wiec mam nadzieje, ze na podium wskocza...
ps. Czesc Justyna- wymyslalam, ze dlugo tu nikt nowy nie zaglada, a tu prosze kolejna swiezynka...
ps. Czesc Justyna- wymyslalam, ze dlugo tu nikt nowy nie zaglada, a tu prosze kolejna swiezynka...
karolcia Can
Fanka BB :)
Nio, mi też jest bardzo smutno przez ten wczorajszy mecz:-( A Turcy tak pięknie grali, należała im sie wygrana......
Justynka witamy cię na forum:-):-):-) Ponownie nowa twarzyczka- a właśnie, czekamy na twoje i Linneay foteczki
Justynka witamy cię na forum:-):-):-) Ponownie nowa twarzyczka- a właśnie, czekamy na twoje i Linneay foteczki
Oj tak - wczorajszy meczyk był naprawdę eksytujący. Naprawdę wierzyłam, że Turaski dadzą radę, ale niestety nie udało się....:-(
Ja również witam nowe koleżanki i cieszę się, że jest nas coraz więcej.
Choć przyznaję się bez bicia, że sama ostatnio zaniedbałam nasze forum. Wybaczcie, obiecuję poprawę
Co do Turasków - ja też bym mojego nie zamieniła (choć mógłby się trochę opamiętać z tą swoją często bezzasadną zazdrością hehehe). Mam całkiem spore porównanie i rożnica jest naprawdę duża oczywiści na wielki plus dla naszych tureckich połówek :-).
A tak zmieniając temat - jakie plany na wakacje macie dziewczynki? Karolci - jak wiemy zachciało się Bułgarii, a co z resztą?
Ja również witam nowe koleżanki i cieszę się, że jest nas coraz więcej.
Choć przyznaję się bez bicia, że sama ostatnio zaniedbałam nasze forum. Wybaczcie, obiecuję poprawę
Co do Turasków - ja też bym mojego nie zamieniła (choć mógłby się trochę opamiętać z tą swoją często bezzasadną zazdrością hehehe). Mam całkiem spore porównanie i rożnica jest naprawdę duża oczywiści na wielki plus dla naszych tureckich połówek :-).
A tak zmieniając temat - jakie plany na wakacje macie dziewczynki? Karolci - jak wiemy zachciało się Bułgarii, a co z resztą?
wakacje...hmmm....dla mnie zaczną sie jutro jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli xD Jutro wyniki i dowiem sie czy mnie przyjmą do wymarzonego LO Jesli tak to rozpoczynam wakacje z mnóstwem planów i najwazniejsze... z poczuciem , ze od wrzesnia zaczynam cos nowego w zupelnie innym miejscu
A Wy jakie macie plany na wakacje?
I faktycznie, zgadzam sie z Doris Synka masz ślicznego
Pozdrawiam
A Wy jakie macie plany na wakacje?
I faktycznie, zgadzam sie z Doris Synka masz ślicznego
Pozdrawiam
Dzięki dziewczyny za słowa uznania dla mojego synka hehehe ale minkę zrobił śmieszną na tym zdjęciu zmniejsze inne fotki to wkleję lepsze ujęcie
A co do wakacji to 5 lipca wyjazd z moim Panem nad polskie morze na dwa tygodnie , potem jadę na tydzień do Istanbułu. W sierpniu planuję wypad na jakis czas do Alanyi no ale jak bedzie to zobaczymy.
Justynka , oczywiście trzymam kciuki za powodzenie
Doris ...hehehe...no mój też taki zazdrosny jest ale odpłacam mu tym samym więc się troszkę wyleczył troszkę go moja wieczna podejrzliwośc meczyła
Teraz jest suuuuuper
A co do wakacji to 5 lipca wyjazd z moim Panem nad polskie morze na dwa tygodnie , potem jadę na tydzień do Istanbułu. W sierpniu planuję wypad na jakis czas do Alanyi no ale jak bedzie to zobaczymy.
Justynka , oczywiście trzymam kciuki za powodzenie
Doris ...hehehe...no mój też taki zazdrosny jest ale odpłacam mu tym samym więc się troszkę wyleczył troszkę go moja wieczna podejrzliwośc meczyła
Teraz jest suuuuuper
reklama
ilona2405
Zaangażowana w BB
Witam Was Dziewczyny;-)
Ale tu ostatnio gwar i ruch panuje, już się bałam że nasze forum zamilknie, a tu taka miła niespodzianka
Doris ja na wakacje planuje wyjazd do Turaska, już sie nie mogę doczekać
Coś nam ostatnio Idealną Age wywiało, Aga Słońce gdzie jesteś??? Bo Gosia to na pewno mężusiem zajęta
Ale tu ostatnio gwar i ruch panuje, już się bałam że nasze forum zamilknie, a tu taka miła niespodzianka
Doris ja na wakacje planuje wyjazd do Turaska, już sie nie mogę doczekać
Coś nam ostatnio Idealną Age wywiało, Aga Słońce gdzie jesteś??? Bo Gosia to na pewno mężusiem zajęta