reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Karolciu gratulacje, zdolna dziewczyna jesteś:tak::tak::tak:
A co to Turasków to ja swojego za nic nie zamienię na Polaka chociaż czasem wkurza mnie jak nie wiem to i tak kocham Robala jednego;-)
A teraz uciekam kibicować:blink:

reklama
OJEJ.....no przegrały nasze Turaski.....ale mecz był bardzo dobry. Fanką futbolu nie byłam nigdy no ale mój Pan tak na mnie wpłynał , że oglądam wszystkie mecze z udziałem tureckiej druzyny.

Szczerze mówiąc ja już do Polaków nie wrócę:) mam swojego kochanego i nie zamienię na żadnego innego:) czasem mnie denerwuje , czasem rozśmiesza , czasem śmieszy ale kocham go całym sercem:)

Justyna taka młodziutka jesteś a już tak pokochałas ten kraj i krajanów...hehehe a co bedzie później?
Pozdrawiam
Monia

No niestety - przegrali! ale przeciez z Euro jeszcze nie wyjezdzaja;-) - bedzie walka o 3 miejsce! Zasluzyli, wiec mam nadzieje, ze na podium wskocza:tak::tak:...

ps. Czesc Justyna- wymyslalam, ze dlugo tu nikt nowy nie zaglada, a tu prosze kolejna swiezynka...

Nio, mi też jest bardzo smutno przez ten wczorajszy mecz:-( A Turcy tak pięknie grali, należała im sie wygrana......

Justynka witamy cię na forum:-):-):-) Ponownie nowa twarzyczka- a właśnie, czekamy na twoje i Linneay foteczki:tak:

zostałam wywołana :)...hehehe fotki...hmmm....ale ja taka mało fotogeniczna:)

IMG_2344 z ismailem.jpg

IMG_2316.jpg

pierwsze to ja z moim Turczynem kochanym a drugie z moim synkiem:)

Oj tak - wczorajszy meczyk był naprawdę eksytujący. Naprawdę wierzyłam, że Turaski dadzą radę, ale niestety nie udało się....:-(

Ja również witam nowe koleżanki i cieszę się, że jest nas coraz więcej.
Choć przyznaję się bez bicia, że sama ostatnio zaniedbałam nasze forum. Wybaczcie, obiecuję poprawę :tak:

Co do Turasków - ja też bym mojego nie zamieniła (choć mógłby się trochę opamiętać z tą swoją często bezzasadną zazdrością hehehe). Mam całkiem spore porównanie i rożnica jest naprawdę duża oczywiści na wielki plus dla naszych tureckich połówek :tak::-).

A tak zmieniając temat - jakie plany na wakacje macie dziewczynki? Karolci - jak wiemy zachciało się Bułgarii, a co z resztą?

wakacje...hmmm....dla mnie zaczną sie jutro jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli xD Jutro wyniki i dowiem sie czy mnie przyjmą do wymarzonego LO ;) Jesli tak to rozpoczynam wakacje z mnóstwem planów i najwazniejsze... z poczuciem , ze od wrzesnia zaczynam cos nowego w zupelnie innym miejscu ;)

A Wy jakie macie plany na wakacje?:)

I faktycznie, zgadzam sie z Doris ;) Synka masz ślicznego :)

Pozdrawiam:)

Dzięki dziewczyny za słowa uznania dla mojego synka:) hehehe ale minkę zrobił śmieszną na tym zdjęciu:) zmniejsze inne fotki to wkleję lepsze ujęcie:)

A co do wakacji to 5 lipca wyjazd z moim Panem nad polskie morze na dwa tygodnie , potem jadę na tydzień do Istanbułu. W sierpniu planuję wypad na jakis czas do Alanyi no ale jak bedzie to zobaczymy.
Justynka , oczywiście trzymam kciuki za powodzenie:)

Doris ...hehehe...no mój też taki zazdrosny jest ale odpłacam mu tym samym więc się troszkę wyleczył:) troszkę go moja wieczna podejrzliwośc meczyła:)
Teraz jest suuuuuper

reklama
Witam Was Dziewczyny;-)
Ale tu ostatnio gwar i ruch panuje, już się bałam że nasze forum zamilknie, a tu taka miła niespodzianka:tak:
Doris ja na wakacje planuje wyjazd do Turaska, już sie nie mogę doczekać:-D
Coś nam ostatnio Idealną Age wywiało, Aga Słońce gdzie jesteś??? Bo Gosia to na pewno mężusiem zajęta:tak:

Do góry