reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
DZIEWCZYNY RATUNKU!!!!! Potrzebuje kciuków, dużo kciuków, strasznie mi sie wczoraj namieszało z egzaminami i w ogóle uczelnią:-:)-( ciągle sie jeszcze trzęsę z nerwów:angry::angry::angry:. Mój wyjazd do habibka staną po dużym znakiem zapytania, nie zdałam pewnego egzaminu i pani doktor ustaliła termin na sierpień, bo wcześniej wyjeżdża gdzieś na szkolenie, muszę ją złapać umówić się nauczyć i zadać przed wyjazdem, bo jak nie to w d*** pojadę a nie do Turcji, wyć mi się chce bo mój jeszcze nic nie wie.:no: Nie mam czasu zajrzeć na Salam, o 17:30 pociąg do wawy, jadę ratować sytuacje:szok:

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
Uffff u już w domku. Dorwałam panią dr. i mam przyjść w środę na ustną poprawę, to nawet dla mnie lepiej:-). Ale się wkurzyłam,a teraz tylko to zaliczyć i z głowy:tak:. Dziękuję ślicznie za kciukasy:rofl2:

Ostatnia edycja:
jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień ,az zobaczysz światlo ktore poprawadzi cie ...... Gosia powodzenia słonko , wiele szczescia , radosci , usmiechu na twarzy , obys dostala od losu wszystko czego zapragniesz , oby twe marzenia zawsze sie spelnialy , a Tayfun byl najwspanialszym mezem na swiecie , powodzenia na nowej drodze zycia , choc juz dla was jakby nie nowa , ale jednak nowa , nowy kraj dla Tayfuna ...to tak jak zaczynanie na nowe ,, no i obuscie wreszcie byli zawsze razem , stop rozłące

Goska & Tayfun - zyjcie miłością - niech łaska boska pomyślną dolą na dom Wasz spływa. nie znajcie nigdy, co smutek, troska. niech przyszłość Wasza będzie szczęśliwa...​

pu.jpg

Gosiaczku, ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj naj naj na nowej (no tak nie do konca nowej) drodze życia, samych cudownych chwil, dużo miłości i radości, a przede wszystkim żebyście już zawsze byli RAZEM!!! :tak:

No i nie ukrywam, że.........czekamy........:-)

Najpierw na fotki ze ślubu i wesela, a wkrótce chciałybyśmy ujrzeć zdjęcie z USG :-D:rofl2::laugh2:

Juz poprzednio składałam Gosiaczek wam życzenia, teraz wam jeszcze tylko tego dołożę:
dużo szczęścia
własnej chatki
i tytułu mamy, tatki
byscie mieli tyle dziatek ile razem macie latek:)

reklama
Do góry