reklama
ilona2405
Zaangażowana w BB
DZIEWCZYNY RATUNKU!!!!! Potrzebuje kciuków, dużo kciuków, strasznie mi sie wczoraj namieszało z egzaminami i w ogóle uczelnią:--( ciągle sie jeszcze trzęsę z nerwów. Mój wyjazd do habibka staną po dużym znakiem zapytania, nie zdałam pewnego egzaminu i pani doktor ustaliła termin na sierpień, bo wcześniej wyjeżdża gdzieś na szkolenie, muszę ją złapać umówić się nauczyć i zadać przed wyjazdem, bo jak nie to w d*** pojadę a nie do Turcji, wyć mi się chce bo mój jeszcze nic nie wie. Nie mam czasu zajrzeć na Salam, o 17:30 pociąg do wawy, jadę ratować sytuacje
aureola0025
Fanka BB :)
jeszcze jedna noc jeszcze jeden dzień ,az zobaczysz światlo ktore poprawadzi cie ...... Gosia powodzenia słonko , wiele szczescia , radosci , usmiechu na twarzy , obys dostala od losu wszystko czego zapragniesz , oby twe marzenia zawsze sie spelnialy , a Tayfun byl najwspanialszym mezem na swiecie , powodzenia na nowej drodze zycia , choc juz dla was jakby nie nowa , ale jednak nowa , nowy kraj dla Tayfuna ...to tak jak zaczynanie na nowe ,, no i obuscie wreszcie byli zawsze razem , stop rozłące
Gosiaczku, ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego naj naj naj na nowej (no tak nie do konca nowej) drodze życia, samych cudownych chwil, dużo miłości i radości, a przede wszystkim żebyście już zawsze byli RAZEM!!!
No i nie ukrywam, że.........czekamy........:-)
Najpierw na fotki ze ślubu i wesela, a wkrótce chciałybyśmy ujrzeć zdjęcie z USG
karolcia Can
Juz poprzednio składałam Gosiaczek wam życzenia, teraz wam jeszcze tylko tego dołożę:
dużo szczęścia
własnej chatki
i tytułu mamy, tatki
byscie mieli tyle dziatek ile razem macie latek
własnej chatki
i tytułu mamy, tatki
byscie mieli tyle dziatek ile razem macie latek
reklama
karolcia Can
Gosia- należy ci sie reprymenda- na naszej klasie umieściłaś zdjęcie ślubne a tutaj pustki.............:-(