reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

Onion_bye.gif

Ostatnia edycja:
reklama
Po egzaminach i obronie mam więcej czasu aby zaglądać na nasze forum, ale widzę ,że coś mi umknęło- salam to też jakieś forum jest??? Musiało mi to umknąć....

Zdjęcia malutkiego Linneai są słodziuteńkie:tak: Zauważyłyścvie, że nasze małe pocieszki to sami mężczyżni:-D Gosia musi nam sprawic małą laleczkę;-)

Hej Dziewuszki:)
dodaję jeszcze jedno ujęcie mojego blondaska:) hhmm...ale czarno białe

uśmiech miłości.jpg

Dziewczyny piszcie piszcie , jak Wam sie żyje z Turaskami...hehehe , jestem bardzo ciekawa bo przede mną planowanie slubu i wspólna przyszłośc.
Chciałabym wziąc najpierw ślub w Turcji...hhmmm.....czy dobrze robię?
Muszę się też uwolnić od demonów przeszłości bo tropchę jeszcze zatruwają mi życie:)

S7301405.JPG

A to ja i Ismail w Cafe Balon w Kadikoy:) byłam tam w lutym , akurat wtedy kiedy były wielkie śniegi:) Tak sparaliżowało to miasto że przez 2 dni nie wychodzilismy z łóżka:):-D:-D:-D

Ideal cikawa jestem skąd go znasz?...świat jest mały:tak::tak:

po pierwsze Karolcia i ja gratuluje serdecznie , po drugie pozdrawiam moje slicze dziewczyny , po trzecie witam nowe dziewczyny , po czwarte k.......Turcja przegrała a tak chcialam zeby dali w d....niemca , a potem rosji heheheheh , a co do mnie to znów mam mało czasu i wogle , bo Sebusiowi znów , sie pogorszyło i albo płacze , albo na rekach , albo je i znówu płacze .........uf Goska a właśnie ...po cichu tak zapytam ..jak tam sparway sie maja z nasza Ayla co???????? ato fotek kilka newe

Załączniki

• Zdjęcie055.jpg
    Zdjęcie055.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 39
  • IMG_0088.JPG
    IMG_0088.JPG
    8,9 KB · Wyświetleń: 36
  • Zdjęcie056.jpg
    Zdjęcie056.jpg
    40,7 KB · Wyświetleń: 44
  • IMG_0092.JPG
    IMG_0092.JPG
    9,5 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_0086.JPG
    IMG_0086.JPG
    10,4 KB · Wyświetleń: 33
O Boziu jakie to maleństwo Aureolka cudowne:-) Tylko całować, całowac , całować.
A Linnea twój malutki mężczyzna to przystojniacha rosnie:tak:

Ja tez nie mogę przeboleć ,ze Turcy przegrali z Niemcami, których nie ukrywam ,że nie znosze no:wściekła/y:Hiszpania musi wygrać.

A my juz w poneidziałek idziemy z Emrusiem do szpitala na wycięcie trzeciego migdałka. Nie przeżyję chyba tego, nie wyobrażam sobie tego- i to bez Alego. Termin wyznaczony, nie mozna go zmienić,a Ali dopiero w czwartek wraca. Przeżyję traumę:sad:

S7301660.jpg

ja i moja miłość.jpg

S7303913.JPG

Moja wielka miłość (synuś) i wielkie zauroczenie (Alanya widziana z Kale)

ehhh....tęsknię za tym tureckim klimatem....tam żyje sie inaczej

karolcia kochanie dasz rade , wiesz jak mi mojemu sebusiowi w warszawie pobierali krew , wbila poj duzej igly w zgiecie raczki i dziugajac metoda prob i bledow w srodeczku raczki szukala żylki , boze co mysmy mieli szok..........myslalm ze ja pogryze ,,,,, oj oj alanya mmmm ale wspomnienia , chcemy tam wrocic choc na chwile jeszcze z aykutem , tam zostal poczety sebus hehehehe mile wspomniejnia mily klimat , mamy nadzieje ze jeszcze kiedys/....

reklama
Karolcia silna kobitka jesteś dasz rade, jesteśmy wszystkie z Tobą.
Dziewczyny śliczne macie pociechy:tak::tak::tak:
W Turcji chyba prawdziwa epidemia maluchów, bo mój już od kilku dni o dziecku gada:szok: no zobaczymy w sierpniu:-):-):-)

Do góry