reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamy z tatusiami z turcji

reklama
Ode mnie dla was wszystkich dla mężów, dzieci, chłopaków dużo szczęścia i zdrowia pogody ducha...
wytrwałości i wiary w to co robimy i do czego dążymy...
u mnie przygotowania pełną parą....
ale jednak takie puste.... moja babcia zmarła w lutym a zawsze z nią spędzałam wigilie... myślałam ze Serdar choć troszkę pomoże uzupełnić ten brak ale nie da rady... przyjedzie w czwartek po świętach... za 3dni...
pozdrawiam jeszcze raz ciepło i serdecznie :)

Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun

A ja moje drogie życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych i spokojnych Swiąt wypelnionych radoscia i miloscia oraz spelnienia marzen w nadchodzacym Nowym Roku - tych duzych i tych calkiem malutkich :-)
Zycze Wam takze pogody ducha, wielu pieknych chwil oraz wytrwalosci :-)

Ja również dołączam się do świątecznych życzeń.
Ali już przywykł do tej tradycji i widzę ,że juz nie robi na nim takiego wrażenia jak dawniej. Biedny tak się objadł w pracy na wigilii , że w odmu z ledwością jeszcze coś w siebie włożył. No a dziś znowu idzie do pracy i jutro też. Tak to już jest jak się pracuje w restauracji...Ale pochwalę wam się jaki cudny prezent dostałąm do męża- kolczyki z diamencikiem , który przywiaozła dla niego rodzina z Niemiec oraz złota bransoletkę- oj słodko było, słodko:-)

Gosia i co starachy na lachy co? Poszło wszystko jak z płatka.

hej dziewczyny....
jak mijaja święta?!?!?
ja umieram z przejedzenia...naprawde w tym roku przesadzilam
ale w czwaretk juz bedzie Serdar wiec jakos spale te kalorie :-D
korzystajac z okazji przesle wam 3 zdjecia ze slubu siostry Serdara ktory byl w listopadzie...
na 1zdjeciu to ja i Serdar na weselu
a na drugim to ja w sukni ślubnej Serdara siostry i moi (może ) przyszli teściowie
Salih i Seher :)

Załączniki

• DSC00800.jpg
    DSC00800.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 66
  • Dsc00888.jpg
    Dsc00888.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 65
Ja równiez swiatecznego obzarstwa mam juz dosc :-) Co roku powtarzam sobie, ze tym razem nie dam sie porwac szalowi zakupow, obzarstwu i temu calemu zamieszaniu swiatecznemu i oczywiscie nic mi z tego nie wychodzi..:-)
No a ze spaleniem nadprogramowych kilogramow bedzie teraz problem, bo Ali daleko hehehehe pozostaje wiec najlepsza metoda MŻ, czyli po prostu mniej żreć :-D

Nata, widzę ze przesądna nie jestes ;-) ja chyba bym sie nie odwazyla wlozyc cudza suknie slubna..tak samo jak unikam przymierzania czyjejs obraczki hehehehe. Wiem, ze to w sumie glupie i nie nalezy w to wierzyc, ale chyba jest to silniejsze ode mnie :-) Jakie plany sylwestrowe kochane dziewczynki? Wybieracie sie na bale?

czesc Dziewczyny;-)!
jak to mowia: "Swieta, Swieta i po Swietach"... u mnie w tym roku bez fajerwerkow:-(. samej jakos tak nie bardzo sie chce swietowac. do tego moj Ahmet sie jeszcze w wojsku rozchorowal i dzis pojechal do szpitala:baffled:. Przewlekle zapalenie oskrzeli- niby nic strasznego, ale jakos smutno sie zrobilo...
co do Sylwestra, to wybieram sie na imprezke do znajomych- trzeba sie nieco rozweselic, botradycja mowi, ze: "jak w Sylwestra, tak i potem caly rok". no a przeciez nie chce spedzic przyszlego roku jako smutas... pozdrawiam- trzymajcie sie cieplutko:-)!

dziewczyny dla wszystkich was i dla waszych partnerów SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU I SZAMPANSKIEJ IMPREZY , zyczy ta co to siedzi w domu bo nie ma sił na imprezki ................................na razie

reklama
NATA śliczne fotki , a ty sie ładnie prezentujesz jaka poanna młoda hehehe czas na ciebie , bo w sukni ci do twarzy ......................................na zdjęciu mój brat z Aykutem graja w karty

Załączniki

• Zdjęcie002.jpg
    Zdjęcie002.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 57
Do góry