reklama
malgorzata1979
szczesliwa mezatka
Ostatnia edycja:
aureola0025
Fanka BB :)
Kiki lekarz nie chce mówić głupot , a pozycja jest taka ,że niezbyt dobrze widac , 100% moim 2 kolezanka lekarz powiedział dziewczynka a urodziły chłopców heheh Gosia szerokiej drogiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
karolcia Can
Widze , że u was same spotkania trzeciego stopnia
U nas też dobrze, nie pisałam bo nie było o czym ,aler sie melduję, że nie chodzi o jakieś kłopoty. Juz nie mogę się doczekac poniedziałku, a mały chyba po raz pierwszy świadomie będzie uczestniczył w wigilii. W niedzielę przedszkole organizuje jasełka i Emrus wystepuje jako pasterz. Wybieramy sie całą rodzinką, razem z dziadkami.
Buziaki dla wszystkich
U nas też dobrze, nie pisałam bo nie było o czym ,aler sie melduję, że nie chodzi o jakieś kłopoty. Juz nie mogę się doczekac poniedziałku, a mały chyba po raz pierwszy świadomie będzie uczestniczył w wigilii. W niedzielę przedszkole organizuje jasełka i Emrus wystepuje jako pasterz. Wybieramy sie całą rodzinką, razem z dziadkami.
Buziaki dla wszystkich
aureola0025
Karolcia cziesze sie bardzo , że juz wszystko u ciebie ok , Gosia tez szczesliwa własnie jest w drodze po chłopa hehehe którego doś sporo sadze u siebie zatrzyma i nie wypuści , wiec wszystkie szczesliwe , a mój sie wczoraj rozpłakał , ze jak nie załatwi kcp to przed porodem musi wyjechac i trafia go szlag hmmmmmm
aureola0025
W dniu Bozego Narodzenia pragne zlozyc Wam zyczenia szczescia, zdrowia, powodzenia, Oby troski znikly w mroku podczas nadchodzacego Nowego Roku
Niech te święta Bożego Narodzenia
przyniosą Wam wiele radości,
Niech uśmiech zagości w domu,
Niech ogarnie Was ciepło wigilijnej świecy,
a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,
Niech samotność odejdzie w niepamięć,
Niech zima otula Was białym puchem,
jak ciepły koc przy kominku,
Niech bieluteńkie gwiazdeczki
skrzypią wesoło pod Waszymi butami
na wieczornym spacerze.
Niech dobry Bóg namaluje