reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Preston

reklama
hej! Mam na imie Ola i jestem mama 6,5 miesiecznej Dominisi. Na razie tez siedze w domciu, a na swieta tez tuta. Dziewczynay, spotykacie sie na jakies kawusie, ploteczki itp.? Chetnie bum dolaczyla. Pozdrawiam.

Hej hej :)
Witam witam,
Tak szczerze to sie jakos nie spotkalysmy, w sumie tu prawie juz nikt nie zglada. Ale z mila checia jak masz ochote mozemy sie na kawusie spotkac, dzieci mamy w prawie tym samym wieku, bo Jedrek ma 6 miesiecy :)

a w jakiej czesci Preston mieszkasz?

Hej dziewczyny my z Lucy bardzo często sie widzimy więc jeśli macie ochotę dołączyć to zapraszamy miło tak sie spotkać i po gadać, ja od pondziedzialku postanawiac wziasc sie za przygotowania do świat nie chce na ostatnia chwile bo z dzieckiem to Juz tak troszkę cieZej wszystko odrazu zrobić więc trzeba to jakoś rozplanowac, jak tam wasze dzieci zabkuja Juz bo moj dość późno zaczął miał 8,5 gdy pierwszy zabek sie pojawił

hej,

ooo wcale nie ignoruje, w sumie zagladam tu jak mi cosik pzyjdzie na e-maila, ale widze ze jak posty zbiorowe to nic nie mam....wiec przepraszam ze wczesniej nie odpowiadalam...!! ja mieszkam natomiast blisko Haslam parku. ale z mila checia bym sie spotkala, bo czasem jajo mozna zniesc samemu z dzieckiem, czlowiek staje na glowie a mlody i tak czasem woli towarzystwo innych. Moze wpadniecie wszystkie do mnie na kawke ?? :p

sieczka ale masz fajnie bardzo mi sie podoba ten park mam go daleko wiec rzadko tam jestem ale naprawde super ze mieszkasz tak blisko przynajmniej masz gdzie chodzic na spacerki ja rowniez zapraszam do siebie mieszkam nie daleko red scara

reklama
noo park jest super, choc juz nam sie troche znudzil bo ile mozna, a wczesniej jeszcze go zwiedzalismy z psem, wiec znamy wszystkie zakamarki :)

co do zabkowania, to tez chyba nie, choc wszyscy mowia ze mu zeby ida...slini sie tez bardzo mocno...a jak marudny to zwalam ze moze zeby...a to pewnie jego charakterek :p

to kiedy sie umawiamy? moze jakos w przyszlym tygodniu ?ja wiem ze przed swietami zabieganie, ale jeden dzien pokawkowac mozna.
Do nas rodzice na swieta przyjezdzaja.

Do góry