Nie wiem co go uczula. Tak trudno dojsc do tego. Prowadzę zeszyt i zapisuje wszystko. Jakie kupy wysypki samopoczucie sen i tak nic z tego nie wiem. Po bobotic raz lepiej raz gorzej. Jak wcześniej podawałam było ok. Teraz nie wiem. Od kilku dni jest gorzej z jedzeniem. Do tego ma cofki bo krztusi się i ma czasem czkawki. Pije tylko mleko wiec albo wit c albo bobotic albo katar albo zeby. Myślałam że jak będzie pił tylko mleko to dojdę co mu szkodzi. Ale jak zacznę wprowadzać nowe produkty to nigdy nie dojdę co mu szkodzi
może coś z jedzenia nie będzie szkodzić tylko witamina jakaś inna . Będzie mnie to mylić. Debridat nam pomogl jak miał 3 mce. A jak miał 6 mcy to bardzo nasilił refluks. Synek brał go 2 dni wtedy i co chwilę cofalo mu się bekalo i miał ciągle czkawki. Odstawiłam i było lepiej. Czy możliwe ze e wszystko nasila mu refluks i tym samym na wszystko ma alergie? Niedługo roczek i jak mam wrócić do pracy
jak nie wrócę teraz to powie ze juz wogóle mogę nie wracać. A ja go do żłobka nie dam ani niani bo go nie nakarmia strzykawką.