reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej dziewczyny :-) ...jeju jeszcze dzisiaj do pracy musze isc :confused2: ...dobrze ,ze jutro wolne choinke trza ubrac :tak: i przystroic mieszkanko ;-)dobrze ,ze chociaz w zeszlym tygodniu na wolnym posprzatalam chatke generalnie :tak: i jeszcze do tego kupilismy szafy i jutro maja je przywiezc :cool2: ale bedzie zapieprz :shocked2:

wszystkim chorowitkom zdroweczka zyczymy :tak:
witaj zbaigana kobieto ja mam aż 2 dni pod rząd wolne zamierzam sprzatać heheh ale zobaczymy czy mi się uda

na szczęście Ignaś osłuchowo czysto, mamy tylko syrop i kropelki, jak przez 3 dni nie będzie poprawy to idziemy od nowa:tak: teraz tylko Miśkę trzeba izolować, bo w środę do szczepienia.
od nas babka wzięła anioły właśnie na taki kiermasz świąteczny, wzięła 5 i wszystkie w weekend sprzedała:-) teraz chce jeszcze 5 na czwartek, więc m intensywnie pracuje, bo jeden robi się ok 4 godz:szok:
tylko jak tu odizolować:)
wow czyli interes się kręci czyli pełen sukces

Dobry wieczór

Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia!! Bo Święta tuż tuż..

Koleżanka od wypieków i nie tylko nieobecna a ja w ramach poprawiania nastroju "pozapierniczałam" a już mam kolejny plan Cynamonowe gwiazdki z cytrusową nutką.

Pokażę Wam co mi wyszło :)

dzięki za przepis chyba się skusze do zrobienia jutro i pomalujemy z dziećmi jak wystudzą się a mam pisaki z urodzin jeszcze bedzie jak znalazł

zaczyna się nam robić świątecznie;-):tak::-D
fajnie:-)

tak od razu świątecznie

Witam
pospałam do 9:15:sorry: oczywiście z przerywnikami na jedzonko o 5 i o 8 przyszła N:confused2: N czeka na śnieg sanki już przyszykowane a tu śniegu nie ma :no: no może trawa tak maźnięta białym puchem:confused2:
N nadal kaszle rano:wściekła/y: skubana nie chce syropu pić:crazy: jak jej na siłę nie damy to nie wypije sama:no: chyba pod koniec tygodnia wybiorę się do przychodni:confused2: najlepsze że jeszcze muszę iść z Pszczółką na ważenie i jeszcze wyczaiłam jakąś kropkę białą na dziąśle:confused2: na pewno nie jest to afta, nie pleśniawka na ząb za wcześnie:confused2:

Witam
pospałam do 9:15:sorry: oczywiście z przerywnikami na jedzonko o 5 i o 8 przyszła N:confused2: N czeka na śnieg sanki już przyszykowane a tu śniegu nie ma :no: no może trawa tak maźnięta białym puchem:confused2:
N nadal kaszle rano:wściekła/y: skubana nie chce syropu pić:crazy: jak jej na siłę nie damy to nie wypije sama:no: chyba pod koniec tygodnia wybiorę się do przychodni:confused2: najlepsze że jeszcze muszę iść z Pszczółką na ważenie i jeszcze wyczaiłam jakąś kropkę białą na dziąśle:confused2: na pewno nie jest to afta, nie pleśniawka na ząb za wcześnie:confused2:
u nas tez tyle co maśnięte śniegiem o sankach narazie nei wpsominam a moje nie wymyśliły jeszcze ufff
zabek to rzeczywiście by szybko było :-p
u nas ostatnio pmieniło się o 180stopni pija wsio ładnie ale pewnie dlatego ze przy chorobie babci anie przychodziła a ta im na siłę wpychałą leki i mi dzieci nie chciały w ogóle nawet wit C ruszyć teraz spokój a może strzykawką da sobie wcisnąć ???

dzieci odprowadzone ja niby mam sprzątac ale weny brak szukam jej moze sie schowała

Agatulka właśnie strzykawką wciskamy:crazy: dzisiaj na noc vickiem wysmaruję N może coś pomoże:tak:

Debiutantko dałam już do ulubionych i zabieram się w przyszłym tygodniu;-)

Agatulka właśnie strzykawką wciskamy:crazy: dzisiaj na noc vickiem wysmaruję N może coś pomoże:tak:

Debiutantko dałam już do ulubionych i zabieram się w przyszłym tygodniu;-)

smarowanie u nas bardzo pomogło u młodej zero powikłań po katarku ufff bałam się że przed świętami mi się rozłoży

kurcze łyżeczka pewnie odpada jak strzykawką nie daje sie przekupić hmmm
co by tu wymyślić a moze niech wpierw da lali na niby a potem ty jej dasz jeny ja nieraz tez takie jazdy miałam i pomysłów brakło

a do nas wieczorem doszły paczki od dziadków hehe wieczorem mąż choć po 1 rzeczy im dał najlepszej bo dostali takie podusiowate maskotki rybka Nemo i autko ale radocha jest taka mała rzecz choć nie do końca mała ale jak cieszy:p

reklama
właśnie przejechałam 3,5km w 40 minut na orbitreku:tak:
moja coś ma problemy z zasypianiem:confused2: od kilku tygodni nie potrafi zasnąć:wściekła/y: bawi się w pokoju i co chwilę wychodzi a to pici, siku itp gdzie te czasy kiedy kładłam N do łóżka i po 5 miutach spała jak anioł:tak: znajomi jak przychodzi to nie mogli się nadziwić:confused2: że dziecko tak pięknie idzie spać samo:tak:
chyba zastosuje metodę super niani i będę siedziała z nią w pokoju i czekała jak zaśnie nie nawiązując żadnych rozmów:-p

Do góry