magdajucha
mamunia Krzysiunia
debiutantka wow, nieźle ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj zbaigana kobieto ja mam aż 2 dni pod rząd wolne zamierzam sprzatać heheh ale zobaczymy czy mi się udaHej dziewczyny :-) ...jeju jeszcze dzisiaj do pracy musze isc...dobrze ,ze jutro wolne choinke trza ubrac
i przystroic mieszkanko ;-)dobrze ,ze chociaz w zeszlym tygodniu na wolnym posprzatalam chatke generalnie
i jeszcze do tego kupilismy szafy i jutro maja je przywiezc
ale bedzie zapieprz
wszystkim chorowitkom zdroweczka zyczymy![]()
tylko jak tu odizolowaćna szczęście Ignaś osłuchowo czysto, mamy tylko syrop i kropelki, jak przez 3 dni nie będzie poprawy to idziemy od nowateraz tylko Miśkę trzeba izolować, bo w środę do szczepienia.
od nas babka wzięła anioły właśnie na taki kiermasz świąteczny, wzięła 5 i wszystkie w weekend sprzedała:-) teraz chce jeszcze 5 na czwartek, więc m intensywnie pracuje, bo jeden robi się ok 4 godz![]()
Dobry wieczór
Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia!! Bo Święta tuż tuż..
Koleżanka od wypieków i nie tylko nieobecna a ja w ramach poprawiania nastroju "pozapierniczałam" a już mam kolejny plan Cynamonowe gwiazdki z cytrusową nutką.
Pokażę Wam co mi wyszło![]()
zaczyna się nam robić świątecznie;-)
fajnie:-)
u nas tez tyle co maśnięte śniegiem o sankach narazie nei wpsominam a moje nie wymyśliły jeszcze ufffWitam
pospałam do 9:15oczywiście z przerywnikami na jedzonko o 5 i o 8 przyszła N
N czeka na śnieg sanki już przyszykowane a tu śniegu nie ma
no może trawa tak maźnięta białym puchem
N nadal kaszle ranoskubana nie chce syropu pić
jak jej na siłę nie damy to nie wypije sama
chyba pod koniec tygodnia wybiorę się do przychodni
najlepsze że jeszcze muszę iść z Pszczółką na ważenie i jeszcze wyczaiłam jakąś kropkę białą na dziąśle
na pewno nie jest to afta, nie pleśniawka na ząb za wcześnie
![]()
Agatulka właśnie strzykawką wciskamydzisiaj na noc vickiem wysmaruję N może coś pomoże
Debiutantko dałam już do ulubionych i zabieram się w przyszłym tygodniu;-)