reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzięki niestety mi nie służą potrawy w oleju kiedys spróbowałam śledzików w oleju jejku ale się wycierpiałam zrobię tradycyjnie w śmietanie hehehhe

zimno jak diabli ale cóż trza wyjśc po dzieci

Agatulka, body mam 56 i 62 jeszcze z czasów jak miałam firmę i sprzedawałam Kolorino ;-). Łóżeczko mam po Karolku, prześcieradła i jakieś tam rożki, śpiworki, kocyki (ale i tak chcę coś dokupić z pościelowych rzeczy). Mam wózek, ale tylko stelaż i spacerówkę - muszę kupić fotelik samochodowy i gondolę. Pajacyki i inne ubranka chyba kupię w Tesco, bo ostatnio kupowałam dla synka kuzyna i bardzo mają ładne w tym roku wzory. Nawet mają bodziaki z długim rękawem we wzorki, co mnie zdziwiło, bo zawsze były tylko z krótkim, a z długim ewentualnie gładkie białe. No i poza tym ze 2 butelki, jakieś kosmetyki... I tą kołyskę może kupię jak starczy kasy ;-)

blue jak mały miał sie urodzić u mojej koleżanki pod koniec marca tegoż roku to byłam w tesco, bo oni mają tam super ubranka z cheerokee czy jakoś tak... nie sa jakos bardzo drogie, a ładne ;)

Agatulka, body mam 56 i 62 jeszcze z czasów jak miałam firmę i sprzedawałam Kolorino ;-). Łóżeczko mam po Karolku, prześcieradła i jakieś tam rożki, śpiworki, kocyki (ale i tak chcę coś dokupić z pościelowych rzeczy). Mam wózek, ale tylko stelaż i spacerówkę - muszę kupić fotelik samochodowy i gondolę. Pajacyki i inne ubranka chyba kupię w Tesco, bo ostatnio kupowałam dla synka kuzyna i bardzo mają ładne w tym roku wzory. Nawet mają bodziaki z długim rękawem we wzorki, co mnie zdziwiło, bo zawsze były tylko z krótkim, a z długim ewentualnie gładkie białe. No i poza tym ze 2 butelki, jakieś kosmetyki... I tą kołyskę może kupię jak starczy kasy ;-)

no to jestes przygotowana :cool2::cool2::cool2:

ja w 1 ciązy zostałam zawalona ubrankami heheh siostry synek miał prawie 2 latka i sporo nie noszonych ubranek a potem ciotka z Niemiec dowaliła
znajomi i nie wiem czemu wsioo zostawiłam i Maks miał wszystko gotowe heheeh
blu teraz w szpitalach w tych paczkach dostaje się butelkę małą firmy lovi:tak:

no co ty nie ma juz nacisku na naturalne karmienie???

ale ciśnienie padlismy z mężem a nasze dzieci nie budziły jenyyyy co za dzieciaki kochane

reklama
Witam
Pszczółka wczoraj miała napad głodu:szok: o 23 wypiła 120ml mleka modyfikowanego i płakała dalej:szok: przystawiłam ją do piersi i jadła jeszcze przez 15minut:szok: i zasnęła:tak:

no co ty nie ma juz nacisku na naturalne karmienie???
agatulka ja nigdy nie miałam bzika na punkcie karmienia piersią:no: także puki mleko mam to karmię:tak: jedną butlę mleka daję ze względu na problemy kupkowe:tak: ale widzę że wszystko się uregulowało i kupcia jest co drugi dzień:tak:
agatulka ja podejrzewam,m że chodzi o te paczki, które dostaje sie za wypełnienie ankiety....
dokładnie o te paczki mi chodzi:tak: ja miałam butelkę, pampersa, mały sudocrem i mnóstwo próbek i ulotek:tak:

Do góry