reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
dzięki niestety mi nie służą potrawy w oleju kiedys spróbowałam śledzików w oleju jejku ale się wycierpiałam zrobię tradycyjnie w śmietanie hehehhe

zimno jak diabli ale cóż trza wyjśc po dzieci

Agatulka, body mam 56 i 62 jeszcze z czasów jak miałam firmę i sprzedawałam Kolorino ;-). Łóżeczko mam po Karolku, prześcieradła i jakieś tam rożki, śpiworki, kocyki (ale i tak chcę coś dokupić z pościelowych rzeczy). Mam wózek, ale tylko stelaż i spacerówkę - muszę kupić fotelik samochodowy i gondolę. Pajacyki i inne ubranka chyba kupię w Tesco, bo ostatnio kupowałam dla synka kuzyna i bardzo mają ładne w tym roku wzory. Nawet mają bodziaki z długim rękawem we wzorki, co mnie zdziwiło, bo zawsze były tylko z krótkim, a z długim ewentualnie gładkie białe. No i poza tym ze 2 butelki, jakieś kosmetyki... I tą kołyskę może kupię jak starczy kasy ;-)

blue jak mały miał sie urodzić u mojej koleżanki pod koniec marca tegoż roku to byłam w tesco, bo oni mają tam super ubranka z cheerokee czy jakoś tak... nie sa jakos bardzo drogie, a ładne ;)

Agatulka, body mam 56 i 62 jeszcze z czasów jak miałam firmę i sprzedawałam Kolorino ;-). Łóżeczko mam po Karolku, prześcieradła i jakieś tam rożki, śpiworki, kocyki (ale i tak chcę coś dokupić z pościelowych rzeczy). Mam wózek, ale tylko stelaż i spacerówkę - muszę kupić fotelik samochodowy i gondolę. Pajacyki i inne ubranka chyba kupię w Tesco, bo ostatnio kupowałam dla synka kuzyna i bardzo mają ładne w tym roku wzory. Nawet mają bodziaki z długim rękawem we wzorki, co mnie zdziwiło, bo zawsze były tylko z krótkim, a z długim ewentualnie gładkie białe. No i poza tym ze 2 butelki, jakieś kosmetyki... I tą kołyskę może kupię jak starczy kasy ;-)

no to jestes przygotowana :cool2::cool2::cool2:

ja w 1 ciązy zostałam zawalona ubrankami heheh siostry synek miał prawie 2 latka i sporo nie noszonych ubranek a potem ciotka z Niemiec dowaliła
znajomi i nie wiem czemu wsioo zostawiłam i Maks miał wszystko gotowe heheeh
blu teraz w szpitalach w tych paczkach dostaje się butelkę małą firmy lovi:tak:

no co ty nie ma juz nacisku na naturalne karmienie???

ale ciśnienie padlismy z mężem a nasze dzieci nie budziły jenyyyy co za dzieciaki kochane

reklama
Witam
Pszczółka wczoraj miała napad głodu:szok: o 23 wypiła 120ml mleka modyfikowanego i płakała dalej:szok: przystawiłam ją do piersi i jadła jeszcze przez 15minut:szok: i zasnęła:tak:

no co ty nie ma juz nacisku na naturalne karmienie???
agatulka ja nigdy nie miałam bzika na punkcie karmienia piersią:no: także puki mleko mam to karmię:tak: jedną butlę mleka daję ze względu na problemy kupkowe:tak: ale widzę że wszystko się uregulowało i kupcia jest co drugi dzień:tak:
agatulka ja podejrzewam,m że chodzi o te paczki, które dostaje sie za wypełnienie ankiety....
dokładnie o te paczki mi chodzi:tak: ja miałam butelkę, pampersa, mały sudocrem i mnóstwo próbek i ulotek:tak:

Do góry