reklama
Lajla83
Fanka BB :)
takiRoksi - pokaz nam swojego orbiteka i gratuluje kilosow ;-)
http://www.decathlon.com.pl/PL/ve-290-87991716/
Ewelina z Bydgoszczy
a ja jestem zadowolona, bo mamy prawie wszystkie prezenty
teraz tylko muszę wymyślić coś co mogę zrobić do jedzenia z małym wyprzedzeniem, może jakieś pomysły
zdrówka dla Natalki, oby kaszelek sobie już poszedł;-) i dla Karolka również duzo zdrówka
teraz tylko muszę wymyślić coś co mogę zrobić do jedzenia z małym wyprzedzeniem, może jakieś pomysły
zdrówka dla Natalki, oby kaszelek sobie już poszedł;-) i dla Karolka również duzo zdrówka
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
czyli jedziesz na maxa już ))właśnie przejechałam 3,5km w 40 minut na orbitreku
moja coś ma problemy z zasypianiem od kilku tygodni nie potrafi zasnąć bawi się w pokoju i co chwilę wychodzi a to pici, siku itp gdzie te czasy kiedy kładłam N do łóżka i po 5 miutach spała jak anioł znajomi jak przychodzi to nie mogli się nadziwić że dziecko tak pięknie idzie spać samo
chyba zastosuje metodę super niani i będę siedziała z nią w pokoju i czekała jak zaśnie nie nawiązując żadnych rozmów
u nas ja czytam książeczkę 3 bajeczki mamy ustalone dzieci same wybierają
potem daje buziaki i mówie dobranoc Junior kładzie się i spokój gaworzy neiraz do siebie ale z łózka nie schodzi za to Zuza jeny marudzi stęka pzy czym Maks ja naśladuje i jest harmider musimy je wymęczać chyba czymś wieczorem moze im kupię tego orbitreka hehehe
a ja jestem zadowolona, bo mamy prawie wszystkie prezenty
ja chyba bigosik zrobię i w słoiki
kutie ze 2 ndi szybciej zrobię by sie przegryzła rybe po grecku także
farsz do pierogów można zamrozić
Blu zdrówka dla synka
jak zimno łomatko
Ostatnia edycja:
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Hello
U nas z zasypianiem też jest kombinowanie - piciu, siku, kupę, tata, babcia...
Za to w nocy już było całkiem ok - z reguły jedna pobudka w nocy na siku i kolejna juz rano, ale ostatnie 2 noce przez tą chorobę były do kitu. Tą noc spędziłam całą w jego łóżku, bo co chwilę wołał
Za to w nocy już było całkiem ok - z reguły jedna pobudka w nocy na siku i kolejna juz rano, ale ostatnie 2 noce przez tą chorobę były do kitu. Tą noc spędziłam całą w jego łóżku, bo co chwilę wołał
Lajla83
hej
pospałam znów do 8:30:-)
Blu jak patrzę na suwak to jestem w szoku że czas tak pędzi zdecydowałaś się na tą kołyskę co pokazywałaś
Agatulka ja zaraz zagłębiam się w przepisy kulinarne i planuję wypieki na swięta co prawda wigilię jesteśmy u rodziców a w drugi dzień świąt moja siostra ma 18-tkę więc dużo nam nie potrzeba
Sandi co słychać
pospałam znów do 8:30:-)
Blu jak patrzę na suwak to jestem w szoku że czas tak pędzi zdecydowałaś się na tą kołyskę co pokazywałaś
Agatulka ja zaraz zagłębiam się w przepisy kulinarne i planuję wypieki na swięta co prawda wigilię jesteśmy u rodziców a w drugi dzień świąt moja siostra ma 18-tkę więc dużo nam nie potrzeba
Sandi co słychać
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Tamta jednak była używana, tylko ktoś chyba przez pomyłkę dał dwie oferty i dlatego myślałam, że to jakiś sklep. Nie żebym miała coś przeciw używanym rzeczom, ale cena mało atrakcyjna była. A czy w ogóle się zdecydujemy na kołyskę to jeszcze nie wiem. Jakoś nam się nie śpieszy z zakupami tym razem ;-). W sumie to jeszcze nic nie mam poza dwoma kombinezonami i tą bluzą z Tesco (a ona jest i tak na przyszłość). Na razie to by mi się przydał jakiś płaszcz na zimę, bo wyrosłamBlu jak patrzę na suwak to jestem w szoku że czas tak pędzi zdecydowałaś się na tą kołyskę co pokazywałaś
hej, no to mamy szpital w domu:-( Miśka złapała katar od Ignasia i M też mówił wczoraj, że coś go łamie Byliśmy u lekarza i ten sam zestaw leków co u Ignasia tylko dawkowanie inne, musiałam tylko dokupić kropelki dla niemowląt do nosa
Ewelina, ja już mam farsz na pierogi i uszka zamrożony, większość zakupów zrobione, m.in masę makową kupiłam gotową tym razem, na sałatkę takie gotowe mieszanki w słoiku + seler w słoiku. Karpia już mamy sprawionego w zamrażarce (ale to od znajomego z hodowli i dlatego) Śledzie w przyprawy wsadzamy w poniedziałek i pierogi we wtorek robimy. Ciasto kruche np na makowca czy łamańce można zrobić 3 dni wcześniej i też do momentu użycia trzymać w lodówce
A dziś m idzie po choinkę:-) już sobie odłożyłam
Ewelina, ja już mam farsz na pierogi i uszka zamrożony, większość zakupów zrobione, m.in masę makową kupiłam gotową tym razem, na sałatkę takie gotowe mieszanki w słoiku + seler w słoiku. Karpia już mamy sprawionego w zamrażarce (ale to od znajomego z hodowli i dlatego) Śledzie w przyprawy wsadzamy w poniedziałek i pierogi we wtorek robimy. Ciasto kruche np na makowca czy łamańce można zrobić 3 dni wcześniej i też do momentu użycia trzymać w lodówce
reklama
agatulka25
Mamusia Zuzi i Maksa
Hello
tulaski na niepzrespane noce oby młody zdrowiał
nic nic nie masz zero śpioszków czy body??? czy tak piszesz o większych rzeczach??Tamta jednak była używana, tylko ktoś chyba przez pomyłkę dał dwie oferty i dlatego myślałam, że to jakiś sklep. Nie żebym miała coś przeciw używanym rzeczom, ale cena mało atrakcyjna była. A czy w ogóle się zdecydujemy na kołyskę to jeszcze nie wiem. Jakoś nam się nie śpieszy z zakupami tym razem ;-). W sumie to jeszcze nic nie mam poza dwoma kombinezonami i tą bluzą z Tesco (a ona jest i tak na przyszłość). Na razie to by mi się przydał jakiś płaszcz na zimę, bo wyrosłam
hej, no to mamy szpital w domu:-( Miśka złapała katar od Ignasia i M też mówił wczoraj, że coś go łamie Byliśmy u lekarza i ten sam zestaw leków co u Ignasia tylko dawkowanie inne, musiałam tylko dokupić kropelki dla niemowląt do nosa
oo mak musze kupić heheh ja w atmtym roku do kuti kupiłam taka masę w puszcze bardzo dobra w tym roku powtórke trza zrobić
Karpia niktnie lubi więc niestety ta tradycja upada
a do ryby po grecu panga mintaj czy tilapia dobrze się nadaja i kupię mrożone filety
a jakie przyprawy są do tych śledzi tzn jak je robicie ???
choinka w tym roku będzie mini może taka metrowa hehhe ale po co nam większa preznty u babci będa a tu tyle co lampki zawiesić i bąbeczko oraz pomarańcze ususzone i na cistaeczka sie chyba skusze byśmy razem zrobili Niedziele mam wolną to bedzie wypiekowo