magdajucha
mamunia Krzysiunia
debiutantka wow, nieźle ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj zbaigana kobieto ja mam aż 2 dni pod rząd wolne zamierzam sprzatać heheh ale zobaczymy czy mi się udaHej dziewczyny :-) ...jeju jeszcze dzisiaj do pracy musze isc ...dobrze ,ze jutro wolne choinke trza ubrac i przystroic mieszkanko ;-)dobrze ,ze chociaz w zeszlym tygodniu na wolnym posprzatalam chatke generalnie i jeszcze do tego kupilismy szafy i jutro maja je przywiezc ale bedzie zapieprz
wszystkim chorowitkom zdroweczka zyczymy
tylko jak tu odizolowaćna szczęście Ignaś osłuchowo czysto, mamy tylko syrop i kropelki, jak przez 3 dni nie będzie poprawy to idziemy od nowa teraz tylko Miśkę trzeba izolować, bo w środę do szczepienia.
od nas babka wzięła anioły właśnie na taki kiermasz świąteczny, wzięła 5 i wszystkie w weekend sprzedała:-) teraz chce jeszcze 5 na czwartek, więc m intensywnie pracuje, bo jeden robi się ok 4 godz
Dobry wieczór
Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia!! Bo Święta tuż tuż..
Koleżanka od wypieków i nie tylko nieobecna a ja w ramach poprawiania nastroju "pozapierniczałam" a już mam kolejny plan Cynamonowe gwiazdki z cytrusową nutką.
Pokażę Wam co mi wyszło
zaczyna się nam robić świątecznie;-)
fajnie:-)
u nas tez tyle co maśnięte śniegiem o sankach narazie nei wpsominam a moje nie wymyśliły jeszcze ufffWitam
pospałam do 9:15 oczywiście z przerywnikami na jedzonko o 5 i o 8 przyszła N N czeka na śnieg sanki już przyszykowane a tu śniegu nie ma no może trawa tak maźnięta białym puchem
N nadal kaszle rano skubana nie chce syropu pić jak jej na siłę nie damy to nie wypije sama chyba pod koniec tygodnia wybiorę się do przychodni najlepsze że jeszcze muszę iść z Pszczółką na ważenie i jeszcze wyczaiłam jakąś kropkę białą na dziąśle na pewno nie jest to afta, nie pleśniawka na ząb za wcześnie
Agatulka właśnie strzykawką wciskamy dzisiaj na noc vickiem wysmaruję N może coś pomoże
Debiutantko dałam już do ulubionych i zabieram się w przyszłym tygodniu;-)