reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Hej dziewczyny :-) ...jeju jeszcze dzisiaj do pracy musze isc :confused2: ...dobrze ,ze jutro wolne choinke trza ubrac :tak: i przystroic mieszkanko ;-)dobrze ,ze chociaz w zeszlym tygodniu na wolnym posprzatalam chatke generalnie :tak: i jeszcze do tego kupilismy szafy i jutro maja je przywiezc :cool2: ale bedzie zapieprz :shocked2:

wszystkim chorowitkom zdroweczka zyczymy :tak:
witaj zbaigana kobieto ja mam aż 2 dni pod rząd wolne zamierzam sprzatać heheh ale zobaczymy czy mi się uda

na szczęście Ignaś osłuchowo czysto, mamy tylko syrop i kropelki, jak przez 3 dni nie będzie poprawy to idziemy od nowa:tak: teraz tylko Miśkę trzeba izolować, bo w środę do szczepienia.
od nas babka wzięła anioły właśnie na taki kiermasz świąteczny, wzięła 5 i wszystkie w weekend sprzedała:-) teraz chce jeszcze 5 na czwartek, więc m intensywnie pracuje, bo jeden robi się ok 4 godz:szok:
tylko jak tu odizolować:)
wow czyli interes się kręci czyli pełen sukces

Dobry wieczór

Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia!! Bo Święta tuż tuż..

Koleżanka od wypieków i nie tylko nieobecna a ja w ramach poprawiania nastroju "pozapierniczałam" a już mam kolejny plan Cynamonowe gwiazdki z cytrusową nutką.

Pokażę Wam co mi wyszło :)

dzięki za przepis chyba się skusze do zrobienia jutro i pomalujemy z dziećmi jak wystudzą się a mam pisaki z urodzin jeszcze bedzie jak znalazł

zaczyna się nam robić świątecznie;-):tak::-D
fajnie:-)

tak od razu świątecznie

Witam
pospałam do 9:15:sorry: oczywiście z przerywnikami na jedzonko o 5 i o 8 przyszła N:confused2: N czeka na śnieg sanki już przyszykowane a tu śniegu nie ma :no: no może trawa tak maźnięta białym puchem:confused2:
N nadal kaszle rano:wściekła/y: skubana nie chce syropu pić:crazy: jak jej na siłę nie damy to nie wypije sama:no: chyba pod koniec tygodnia wybiorę się do przychodni:confused2: najlepsze że jeszcze muszę iść z Pszczółką na ważenie i jeszcze wyczaiłam jakąś kropkę białą na dziąśle:confused2: na pewno nie jest to afta, nie pleśniawka na ząb za wcześnie:confused2:

Witam
pospałam do 9:15:sorry: oczywiście z przerywnikami na jedzonko o 5 i o 8 przyszła N:confused2: N czeka na śnieg sanki już przyszykowane a tu śniegu nie ma :no: no może trawa tak maźnięta białym puchem:confused2:
N nadal kaszle rano:wściekła/y: skubana nie chce syropu pić:crazy: jak jej na siłę nie damy to nie wypije sama:no: chyba pod koniec tygodnia wybiorę się do przychodni:confused2: najlepsze że jeszcze muszę iść z Pszczółką na ważenie i jeszcze wyczaiłam jakąś kropkę białą na dziąśle:confused2: na pewno nie jest to afta, nie pleśniawka na ząb za wcześnie:confused2:
u nas tez tyle co maśnięte śniegiem o sankach narazie nei wpsominam a moje nie wymyśliły jeszcze ufff
zabek to rzeczywiście by szybko było :-p
u nas ostatnio pmieniło się o 180stopni pija wsio ładnie ale pewnie dlatego ze przy chorobie babci anie przychodziła a ta im na siłę wpychałą leki i mi dzieci nie chciały w ogóle nawet wit C ruszyć teraz spokój a może strzykawką da sobie wcisnąć ???

dzieci odprowadzone ja niby mam sprzątac ale weny brak szukam jej moze sie schowała

Agatulka właśnie strzykawką wciskamy:crazy: dzisiaj na noc vickiem wysmaruję N może coś pomoże:tak:

Debiutantko dałam już do ulubionych i zabieram się w przyszłym tygodniu;-)

Agatulka właśnie strzykawką wciskamy:crazy: dzisiaj na noc vickiem wysmaruję N może coś pomoże:tak:

Debiutantko dałam już do ulubionych i zabieram się w przyszłym tygodniu;-)

smarowanie u nas bardzo pomogło u młodej zero powikłań po katarku ufff bałam się że przed świętami mi się rozłoży

kurcze łyżeczka pewnie odpada jak strzykawką nie daje sie przekupić hmmm
co by tu wymyślić a moze niech wpierw da lali na niby a potem ty jej dasz jeny ja nieraz tez takie jazdy miałam i pomysłów brakło

a do nas wieczorem doszły paczki od dziadków hehe wieczorem mąż choć po 1 rzeczy im dał najlepszej bo dostali takie podusiowate maskotki rybka Nemo i autko ale radocha jest taka mała rzecz choć nie do końca mała ale jak cieszy:p

reklama
właśnie przejechałam 3,5km w 40 minut na orbitreku:tak:
moja coś ma problemy z zasypianiem:confused2: od kilku tygodni nie potrafi zasnąć:wściekła/y: bawi się w pokoju i co chwilę wychodzi a to pici, siku itp gdzie te czasy kiedy kładłam N do łóżka i po 5 miutach spała jak anioł:tak: znajomi jak przychodzi to nie mogli się nadziwić:confused2: że dziecko tak pięknie idzie spać samo:tak:
chyba zastosuje metodę super niani i będę siedziała z nią w pokoju i czekała jak zaśnie nie nawiązując żadnych rozmów:-p

Do góry