reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejo:-)

a u nas wrócił tradycyjny weekend tzn w rozjazdach:-D, jak dobrze, wszystko po staremu;-)

miłego wieczoru

a Czas honoru się skończył:eek:, trochę mnie to zaskoczyło:szok:, chyba będzie dalsza historia:confused2:

reklama
dzień dobry
Ignaś w nocy strasznie kaszlał a dziś wstał z mega katarem:wściekła/y: znowu siedzimy w domu, całe 4 dni do żłobka chodził:eek:
jak m wróci to idziemy do lekarza, bo Miśki nie będę ciągnąć w to siedlisko zarazków
a u nas biało:-) w nocy padał śnieg, ale jest 4 na plusie wiec pewnie stopnieje zaraz:confused2:

hej
a ja dziś wstałam o 7 i pobiegłam do starostwa wyrobić Pszczółce kartę nfz:tak:
planuje wyjść z dziewczynami na spacer w alejach jest jarmark bożonarodzeniowy i są super ozdoby choinkowe:tak:
u nas -3stopnie N jeszcze kaszle rano ale niech się dotleni bo pod koniec tygodnia zapowiadają większe mrozy

u nas zero śniegu a w Katowicach biało i ślisko:szok: wydałam becikowe na stół i krzesła:-p:sorry: i w ramach walki z kg kupiłam orbitreka:tak: m właśnie składa a już czuje że chudnę;-):-D
dziewczyny zostawiłam u dziadków:tak: N to normalne że zostaje jak gdzieś chcemy jechać sami ale Pszczółka została pierwszy raz i jakoś dziwnie się czułam:zawstydzona/y:

heh jaki tekst czuje że chudnę a taka maszyna to na bank jest możliwe a masz jeszcze dodatkowo te urządzenei do gotowania na parze to kurde sukces murowany
i jak pszczólka zareagowała na 1 zostanie z dziadkami??
becikowe widac przydało sie idealnie:pP
mi brakuje na stól i krzesła:pP stól jest w prawdzie do odebrania od teściów ale jak oni sobie kupia nowy heheh wiec pewnie poczekam ale mam czas by na krzesła ładne uzbierać bo chcę w dużym pokoju w jednym kącie zrobić mini kącik jadalny tylko stól z krzesłami

roksi też by mi się przydał taki orbitrek :-D za oknem otwierają siłownię
:-D
a mój mały dziś z moją siostrą był na lodowisku, i z ojcem moim oczywiście gdzieś na budowie.... generalnie mało miałam dzis dzieciaka :-D

to sie wybyczyłas jak sama byłas:p

cześć dziewczyny...
a mu dziś znowu o 8.20 wstaliśmy... jak to dobrze się wysypiać :-D
ja do 5 spałam męża budziłam coś mu się wstać nei chciało trza było pomuc potem drzemałam do 7

dzień dobry
Ignaś w nocy strasznie kaszlał a dziś wstał z mega katarem:wściekła/y: znowu siedzimy w domu, całe 4 dni do żłobka chodził:eek:
jak m wróci to idziemy do lekarza, bo Miśki nie będę ciągnąć w to siedlisko zarazków
a u nas biało:-) w nocy padał śnieg, ale jest 4 na plusie wiec pewnie stopnieje zaraz:confused2:

wspólczuje u nas młody się tzryma Zuza cos łąpie ale weekend ja faszerowałam witaminami tymi naturalnymi(owoce) i sztucznymi i ten mrozik moze pomoze dodatkowo
kurcze aż 4 dni chodził ja pikole

hej
a ja dziś wstałam o 7 i pobiegłam do starostwa wyrobić Pszczółce kartę nfz:tak:
planuje wyjść z dziewczynami na spacer w alejach jest jarmark bożonarodzeniowy i są super ozdoby choinkowe:tak:
u nas -3stopnie N jeszcze kaszle rano ale niech się dotleni bo pod koniec tygodnia zapowiadają większe mrozy

spacer pomaga a taki kiermasz to super sprawa u nas na Rynku tez co roku sa stragany

Hej dziewczyny :-) ...jeju jeszcze dzisiaj do pracy musze isc :confused2: ...dobrze ,ze jutro wolne choinke trza ubrac :tak: i przystroic mieszkanko ;-)dobrze ,ze chociaz w zeszlym tygodniu na wolnym posprzatalam chatke generalnie :tak: i jeszcze do tego kupilismy szafy i jutro maja je przywiezc :cool2: ale bedzie zapieprz :shocked2:

wszystkim chorowitkom zdroweczka zyczymy :tak:

na szczęście Ignaś osłuchowo czysto, mamy tylko syrop i kropelki, jak przez 3 dni nie będzie poprawy to idziemy od nowa:tak: teraz tylko Miśkę trzeba izolować, bo w środę do szczepienia.
od nas babka wzięła anioły właśnie na taki kiermasz świąteczny, wzięła 5 i wszystkie w weekend sprzedała:-) teraz chce jeszcze 5 na czwartek, więc m intensywnie pracuje, bo jeden robi się ok 4 godz:szok:

reklama
Dobry wieczór

Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia!! Bo Święta tuż tuż..

Koleżanka od wypieków i nie tylko nieobecna a ja w ramach poprawiania nastroju "pozapierniczałam" a już mam kolejny plan Cynamonowe gwiazdki z cytrusową nutką.

Pokażę Wam co mi wyszło :)

Załączniki

• P1040880.jpg
    P1040880.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 24
  • P1040878.jpg
    P1040878.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 21
Do góry