reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hejo:-)

a u nas wrócił tradycyjny weekend tzn w rozjazdach:-D, jak dobrze, wszystko po staremu;-)

miłego wieczoru

a Czas honoru się skończył:eek:, trochę mnie to zaskoczyło:szok:, chyba będzie dalsza historia:confused2:

reklama
dzień dobry
Ignaś w nocy strasznie kaszlał a dziś wstał z mega katarem:wściekła/y: znowu siedzimy w domu, całe 4 dni do żłobka chodził:eek:
jak m wróci to idziemy do lekarza, bo Miśki nie będę ciągnąć w to siedlisko zarazków
a u nas biało:-) w nocy padał śnieg, ale jest 4 na plusie wiec pewnie stopnieje zaraz:confused2:

hej
a ja dziś wstałam o 7 i pobiegłam do starostwa wyrobić Pszczółce kartę nfz:tak:
planuje wyjść z dziewczynami na spacer w alejach jest jarmark bożonarodzeniowy i są super ozdoby choinkowe:tak:
u nas -3stopnie N jeszcze kaszle rano ale niech się dotleni bo pod koniec tygodnia zapowiadają większe mrozy

u nas zero śniegu a w Katowicach biało i ślisko:szok: wydałam becikowe na stół i krzesła:-p:sorry: i w ramach walki z kg kupiłam orbitreka:tak: m właśnie składa a już czuje że chudnę;-):-D
dziewczyny zostawiłam u dziadków:tak: N to normalne że zostaje jak gdzieś chcemy jechać sami ale Pszczółka została pierwszy raz i jakoś dziwnie się czułam:zawstydzona/y:

heh jaki tekst czuje że chudnę a taka maszyna to na bank jest możliwe a masz jeszcze dodatkowo te urządzenei do gotowania na parze to kurde sukces murowany
i jak pszczólka zareagowała na 1 zostanie z dziadkami??
becikowe widac przydało sie idealnie:pP
mi brakuje na stól i krzesła:pP stól jest w prawdzie do odebrania od teściów ale jak oni sobie kupia nowy heheh wiec pewnie poczekam ale mam czas by na krzesła ładne uzbierać bo chcę w dużym pokoju w jednym kącie zrobić mini kącik jadalny tylko stól z krzesłami

roksi też by mi się przydał taki orbitrek :-D za oknem otwierają siłownię
:-D
a mój mały dziś z moją siostrą był na lodowisku, i z ojcem moim oczywiście gdzieś na budowie.... generalnie mało miałam dzis dzieciaka :-D

to sie wybyczyłas jak sama byłas:p

cześć dziewczyny...
a mu dziś znowu o 8.20 wstaliśmy... jak to dobrze się wysypiać :-D
ja do 5 spałam męża budziłam coś mu się wstać nei chciało trza było pomuc potem drzemałam do 7

dzień dobry
Ignaś w nocy strasznie kaszlał a dziś wstał z mega katarem:wściekła/y: znowu siedzimy w domu, całe 4 dni do żłobka chodził:eek:
jak m wróci to idziemy do lekarza, bo Miśki nie będę ciągnąć w to siedlisko zarazków
a u nas biało:-) w nocy padał śnieg, ale jest 4 na plusie wiec pewnie stopnieje zaraz:confused2:

wspólczuje u nas młody się tzryma Zuza cos łąpie ale weekend ja faszerowałam witaminami tymi naturalnymi(owoce) i sztucznymi i ten mrozik moze pomoze dodatkowo
kurcze aż 4 dni chodził ja pikole

hej
a ja dziś wstałam o 7 i pobiegłam do starostwa wyrobić Pszczółce kartę nfz:tak:
planuje wyjść z dziewczynami na spacer w alejach jest jarmark bożonarodzeniowy i są super ozdoby choinkowe:tak:
u nas -3stopnie N jeszcze kaszle rano ale niech się dotleni bo pod koniec tygodnia zapowiadają większe mrozy

spacer pomaga a taki kiermasz to super sprawa u nas na Rynku tez co roku sa stragany

Hej dziewczyny :-) ...jeju jeszcze dzisiaj do pracy musze isc :confused2: ...dobrze ,ze jutro wolne choinke trza ubrac :tak: i przystroic mieszkanko ;-)dobrze ,ze chociaz w zeszlym tygodniu na wolnym posprzatalam chatke generalnie :tak: i jeszcze do tego kupilismy szafy i jutro maja je przywiezc :cool2: ale bedzie zapieprz :shocked2:

wszystkim chorowitkom zdroweczka zyczymy :tak:

na szczęście Ignaś osłuchowo czysto, mamy tylko syrop i kropelki, jak przez 3 dni nie będzie poprawy to idziemy od nowa:tak: teraz tylko Miśkę trzeba izolować, bo w środę do szczepienia.
od nas babka wzięła anioły właśnie na taki kiermasz świąteczny, wzięła 5 i wszystkie w weekend sprzedała:-) teraz chce jeszcze 5 na czwartek, więc m intensywnie pracuje, bo jeden robi się ok 4 godz:szok:

reklama
Dobry wieczór

Chorowitkom życzę powrotu do zdrowia!! Bo Święta tuż tuż..

Koleżanka od wypieków i nie tylko nieobecna a ja w ramach poprawiania nastroju "pozapierniczałam" a już mam kolejny plan Cynamonowe gwiazdki z cytrusową nutką.

Pokażę Wam co mi wyszło :)

Załączniki

• P1040880.jpg
    P1040880.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 31
  • P1040878.jpg
    P1040878.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 28
Do góry