reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

:huh:gdzie wszystkie wywiało:szok:
ja dziś od 6:30 na nogach:confused2: byłam złożyć dokumenty o becikowe i kartę nfz (u nas do lekarza chodzi się z kartami czipowymi)
wczoraj wieczorem byłam u ginekologa kontrolnie i wszystko ok:tak: teraz zastanawiam się nad mireną :tak: w sumie to już się umówiłam na założenie po nowym roku;-) mając dwójkę planowanych nie chciałabym trzeciego niespodziewanego:sorry: wcale nie wykluczam trzeciego dzieciaczka ale muszę odpocząć i moje córki troszkę odchować;-)

N rano i wieczorem ma kaszel:confused2: Pszczółka zdrowiutka:tak:

halo czy ja tu dziś jestem sama:confused::errr:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć roksi... i reszta ;-)
u nas nocka spoko ;-) zaliczylismy juz krótki spacerek, ale zimno jak jasna ...
roksi uważam, że to dobre rozwiązanie, chociaż jestem przeciwna antykoncepcji hormonalnej, tabletkowej czy spiralnej...

Witka!

ewelina miło być niezastąpionym prawda?:-)

blue jak samopoczucie?

roksi a nie boisz się ewentualnych komplikacji po mirenie?:sorry: pamiętasz co było z ag.?:sorry:

soppana mi też się podobają te narzuty:tak: Moja szwagierka takie szyje, dostałam w prezencie do sypialni i do pokoju Zosi:-)

posprzątałam sobie domek i relaksuję się przy świecach i komputerze:-D jutro cały dzień na studiach, mąż wróci po północy:cool: jeszcze książeczkę poczytam póki śpi Mróweczka;-)

Madzikm właśnie pytałam się doktora czy coś takiego może się zdarzyć w sumie odpowiedział że nie powinno chodź ani on ani ja znam dogłębnie przypadku naszej koleżanki:no: w sumie chyba A. też do końca nie była pewna że to po Mirenie:confused2:
Plus wkładek jest taki że wszystko działa a przy tabletkach zahamowana jest owulacja czyli tak naprawdę oszukujemy naturę:confused2:

ja dziś też trochę posprzątałam jutro z odsieczą przyjeżdża mama pomoże mi przy myciu okien:tak: pod koniec tygodnia planuje ubrać choinkę niestety sztuczną:-( ale 3 lata z rzędu miałam prawdziwą i płakać mi się chciało jak trzeba było ją rozebrać:crazy: wszędzie igły:szok:

roksi u nas też zawsze była żywa, z tym, że u nas nie ma dywanów, a w tym roku mama zakupiła sobie, bo podłoga w pokoju tragiczna, a wiadomo, wycyklinować podłogę.... i chyba w tym roku też będzie u nas sztuczna, chociaż to nie jest przesądzone...
A dziewczyny tak z innej beczki, czy któraś z was ma cyfrę plus albo polsat?

Magda ja mam N i bardzo sobie chwalę:tak: polsat ma moja mama i jest beznadziejny:confused2: czeka na koniec umowy i przechodzi na N:tak: jeśli masz do wyboru polsat a cyfrę to wybierz cyfrę:tak:

cześć....
Co do tv, blue, to wydaje mi się, że w kazdym miejscu tv odbiera inaczej sygnał i jest inna jakość... ciekawe czy mój ojciec zdecyduje się w końcu na ten talerz... jak na razie to go mniej jest w domu niż nie ma, no ale... jak się prowadzi podwójne życie...

Hej mam wolne dzisiaj :-)

ja mam polsat i tez nie narzekam :no: w sumie to jestem zadowolona :tak: nie rozumiem Roksi dlaczego twierdzi ,ze jest beznadziejny? :no:

reklama
hej:tak:
mama mi pomogła o od rana umyłyśmy wszystkie okna:tak:
N nadal kaszle:crazy: dziś brzęczy o choinkę więc chyba jej ubiorę w sumie to od czwartku tydzień do wigilii:tak:

Sandi dlatego tak pisze bo mam dekoder z dyskiem i da się nagrywać programy, zatrzymywać itp Zawsze moi rodzice narzekają na Polsat że mało programów w HD ale chyba Polsat wprowadził już dekodery z dyskiem

Do góry