reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

:huh:gdzie wszystkie wywiało:szok:
ja dziś od 6:30 na nogach:confused2: byłam złożyć dokumenty o becikowe i kartę nfz (u nas do lekarza chodzi się z kartami czipowymi)
wczoraj wieczorem byłam u ginekologa kontrolnie i wszystko ok:tak: teraz zastanawiam się nad mireną :tak: w sumie to już się umówiłam na założenie po nowym roku;-) mając dwójkę planowanych nie chciałabym trzeciego niespodziewanego:sorry: wcale nie wykluczam trzeciego dzieciaczka ale muszę odpocząć i moje córki troszkę odchować;-)

N rano i wieczorem ma kaszel:confused2: Pszczółka zdrowiutka:tak:

halo czy ja tu dziś jestem sama:confused::errr:

Ostatnia edycja:
reklama
cześć roksi... i reszta ;-)
u nas nocka spoko ;-) zaliczylismy juz krótki spacerek, ale zimno jak jasna ...
roksi uważam, że to dobre rozwiązanie, chociaż jestem przeciwna antykoncepcji hormonalnej, tabletkowej czy spiralnej...

Witka!

ewelina miło być niezastąpionym prawda?:-)

blue jak samopoczucie?

roksi a nie boisz się ewentualnych komplikacji po mirenie?:sorry: pamiętasz co było z ag.?:sorry:

soppana mi też się podobają te narzuty:tak: Moja szwagierka takie szyje, dostałam w prezencie do sypialni i do pokoju Zosi:-)

posprzątałam sobie domek i relaksuję się przy świecach i komputerze:-D jutro cały dzień na studiach, mąż wróci po północy:cool: jeszcze książeczkę poczytam póki śpi Mróweczka;-)

Madzikm właśnie pytałam się doktora czy coś takiego może się zdarzyć w sumie odpowiedział że nie powinno chodź ani on ani ja znam dogłębnie przypadku naszej koleżanki:no: w sumie chyba A. też do końca nie była pewna że to po Mirenie:confused2:
Plus wkładek jest taki że wszystko działa a przy tabletkach zahamowana jest owulacja czyli tak naprawdę oszukujemy naturę:confused2:

ja dziś też trochę posprzątałam jutro z odsieczą przyjeżdża mama pomoże mi przy myciu okien:tak: pod koniec tygodnia planuje ubrać choinkę niestety sztuczną:-( ale 3 lata z rzędu miałam prawdziwą i płakać mi się chciało jak trzeba było ją rozebrać:crazy: wszędzie igły:szok:

roksi u nas też zawsze była żywa, z tym, że u nas nie ma dywanów, a w tym roku mama zakupiła sobie, bo podłoga w pokoju tragiczna, a wiadomo, wycyklinować podłogę.... i chyba w tym roku też będzie u nas sztuczna, chociaż to nie jest przesądzone...
A dziewczyny tak z innej beczki, czy któraś z was ma cyfrę plus albo polsat?

Magda ja mam N i bardzo sobie chwalę:tak: polsat ma moja mama i jest beznadziejny:confused2: czeka na koniec umowy i przechodzi na N:tak: jeśli masz do wyboru polsat a cyfrę to wybierz cyfrę:tak:

cześć....
Co do tv, blue, to wydaje mi się, że w kazdym miejscu tv odbiera inaczej sygnał i jest inna jakość... ciekawe czy mój ojciec zdecyduje się w końcu na ten talerz... jak na razie to go mniej jest w domu niż nie ma, no ale... jak się prowadzi podwójne życie...

Hej mam wolne dzisiaj :-)

ja mam polsat i tez nie narzekam :no: w sumie to jestem zadowolona :tak: nie rozumiem Roksi dlaczego twierdzi ,ze jest beznadziejny? :no:

reklama
hej:tak:
mama mi pomogła o od rana umyłyśmy wszystkie okna:tak:
N nadal kaszle:crazy: dziś brzęczy o choinkę więc chyba jej ubiorę w sumie to od czwartku tydzień do wigilii:tak:

Sandi dlatego tak pisze bo mam dekoder z dyskiem i da się nagrywać programy, zatrzymywać itp Zawsze moi rodzice narzekają na Polsat że mało programów w HD ale chyba Polsat wprowadził już dekodery z dyskiem

Do góry