reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja mam 5 kanałów w TV i wystarczy :-) my wolimy radiową trójkę :-) mieliśmy dziś gości i teraz robota goni! Czeka mnie pranie do poskładania i prasowanie. Dobrze, że dzieci grzeczne

no nagrywac faktycznie nie mozna ...beznadziejny to raczej pomyslalam sobie ,ze nie wiem zanika sygnal itp. ...u nas sprawia sie rewelacyjnie i nie narzekam na brak dysku :no: powtorki tez sa czesto :cool2:

Dzień dobry, a co tu takie pustki? Ignaś dziś zrobił pobudke o 7! A jak trzeba do żłobka to śpi :-/ teraz ogląda gumisie to może jeszcze kimne z Michaśką :-)

Hej dziewczyny tydzień zakręcony na rano do pracy cały tydzień choc godzin nabiłam sobie
ale w domu chaos tu rzadko bywałam :-:)-(
ale wtorek i środe mam wolną jupi to nadrobie wsio

co do ostatniego tematu to na "wsi" mieliśmy polsat cyfrowy i niestety przy burzy lub wielkim deszczu zanikał nam sygnał porażka ale programów było pełno jedyna wada to zanikający sygnał
tu w Krakowie mamy kablówkę regionalną wzieliśmy dodatkowo canal+ mąz mecze oglada heheh i są neiraz fajne filmy

u mnie w domu zawsze była żywa choinka w wigilie przynoszona i nie wyobrażam sobie inaczej by móc poczuć nastrój i klimat świąt
w tamtym roku mieliśmy małą ale świeża
w tym roku idziemy do teściów i kurcze bedzie mi cięzko bo oni nawet sztucznej choinki nie maja bo kotek im wskakuje ależ wymówka i czuje ze to będą cięzkie święta a u rodzicó całą rodzina będzie w tym roku od X lat kurna szkoda że nei mogę tam bym :-:)-:)-:)-(

Maks o 8 wstał ale pospaliśmy wow
bajkuje sobie a zaa oknem śnieg pada

hej:tak:
u mnie choinka ubrana:tak: niestety sztuczna ale dumna jestem z niej bo zamówiłam przez allegro i jest super gęsta:-) od kiedy się tutaj wprowadziliśmy zawsze była żywa ale ściąganie bombek z igłami jest denerwujące:crazy:
dziś czytałam że w przyszłym tygodniu mają być dzikie mrozy:szok: i białe święta:tak:

hej:tak:
u mnie choinka ubrana:tak: niestety sztuczna ale dumna jestem z niej bo zamówiłam przez allegro i jest super gęsta:-) od kiedy się tutaj wprowadziliśmy zawsze była żywa ale ściąganie bombek z igłami jest denerwujące:crazy:
dziś czytałam że w przyszłym tygodniu mają być dzikie mrozy:szok: i białe święta:tak:

mąz mi to samo własnie oznajmił szok zobaczymy jakie to mrozy będa
a co do igieł hmm nasza była taka mała 150:p a więcej ozdób dzieci było niż bombek hehehhehe

śniadanko zjedzone mąz mi kawe zapodaje choć ja nei pije to moze pomoze bo do pracy dzis idę

cześć, mały dziś wstał o 8 z hakiem, ale poleciał do mojej mamy i u niej w sypialni broił, a ja jeszcze spała, do 10prawie, szok...
u nas chyba z tej anteny nici, bo ojciec zaczął sie wycofywać z pomysłu... ehh, po co oni kupowali telewizor LCD 50 cali? Gdybym ja miala decydować to bym założyła zaraz cyfrę, no ale dom nie jest na mnie....
co do śniegu, u nas sypie non stop, ale tak niegroźnie... a ja nawet butów na zimę nie mam, tylko adidasy...

u nas zero śniegu a w Katowicach biało i ślisko:szok: wydałam becikowe na stół i krzesła:-p:sorry: i w ramach walki z kg kupiłam orbitreka:tak: m właśnie składa a już czuje że chudnę;-):-D
dziewczyny zostawiłam u dziadków:tak: N to normalne że zostaje jak gdzieś chcemy jechać sami ale Pszczółka została pierwszy raz i jakoś dziwnie się czułam:zawstydzona/y:

reklama
roksi też by mi się przydał taki orbitrek :-D za oknem otwierają siłownię
:-D
a mój mały dziś z moją siostrą był na lodowisku, i z ojcem moim oczywiście gdzieś na budowie.... generalnie mało miałam dzis dzieciaka :-D

Do góry