reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

reklama
Ja mam 5 kanałów w TV i wystarczy :-) my wolimy radiową trójkę :-) mieliśmy dziś gości i teraz robota goni! Czeka mnie pranie do poskładania i prasowanie. Dobrze, że dzieci grzeczne

no nagrywac faktycznie nie mozna ...beznadziejny to raczej pomyslalam sobie ,ze nie wiem zanika sygnal itp. ...u nas sprawia sie rewelacyjnie i nie narzekam na brak dysku :no: powtorki tez sa czesto :cool2:

Dzień dobry, a co tu takie pustki? Ignaś dziś zrobił pobudke o 7! A jak trzeba do żłobka to śpi :-/ teraz ogląda gumisie to może jeszcze kimne z Michaśką :-)

Hej dziewczyny tydzień zakręcony na rano do pracy cały tydzień choc godzin nabiłam sobie
ale w domu chaos tu rzadko bywałam :-:)-(
ale wtorek i środe mam wolną jupi to nadrobie wsio

co do ostatniego tematu to na "wsi" mieliśmy polsat cyfrowy i niestety przy burzy lub wielkim deszczu zanikał nam sygnał porażka ale programów było pełno jedyna wada to zanikający sygnał
tu w Krakowie mamy kablówkę regionalną wzieliśmy dodatkowo canal+ mąz mecze oglada heheh i są neiraz fajne filmy

u mnie w domu zawsze była żywa choinka w wigilie przynoszona i nie wyobrażam sobie inaczej by móc poczuć nastrój i klimat świąt
w tamtym roku mieliśmy małą ale świeża
w tym roku idziemy do teściów i kurcze bedzie mi cięzko bo oni nawet sztucznej choinki nie maja bo kotek im wskakuje ależ wymówka i czuje ze to będą cięzkie święta a u rodzicó całą rodzina będzie w tym roku od X lat kurna szkoda że nei mogę tam bym :-:)-:)-:)-(

Maks o 8 wstał ale pospaliśmy wow
bajkuje sobie a zaa oknem śnieg pada

hej:tak:
u mnie choinka ubrana:tak: niestety sztuczna ale dumna jestem z niej bo zamówiłam przez allegro i jest super gęsta:-) od kiedy się tutaj wprowadziliśmy zawsze była żywa ale ściąganie bombek z igłami jest denerwujące:crazy:
dziś czytałam że w przyszłym tygodniu mają być dzikie mrozy:szok: i białe święta:tak:

hej:tak:
u mnie choinka ubrana:tak: niestety sztuczna ale dumna jestem z niej bo zamówiłam przez allegro i jest super gęsta:-) od kiedy się tutaj wprowadziliśmy zawsze była żywa ale ściąganie bombek z igłami jest denerwujące:crazy:
dziś czytałam że w przyszłym tygodniu mają być dzikie mrozy:szok: i białe święta:tak:

mąz mi to samo własnie oznajmił szok zobaczymy jakie to mrozy będa
a co do igieł hmm nasza była taka mała 150:p a więcej ozdób dzieci było niż bombek hehehhehe

śniadanko zjedzone mąz mi kawe zapodaje choć ja nei pije to moze pomoze bo do pracy dzis idę

cześć, mały dziś wstał o 8 z hakiem, ale poleciał do mojej mamy i u niej w sypialni broił, a ja jeszcze spała, do 10prawie, szok...
u nas chyba z tej anteny nici, bo ojciec zaczął sie wycofywać z pomysłu... ehh, po co oni kupowali telewizor LCD 50 cali? Gdybym ja miala decydować to bym założyła zaraz cyfrę, no ale dom nie jest na mnie....
co do śniegu, u nas sypie non stop, ale tak niegroźnie... a ja nawet butów na zimę nie mam, tylko adidasy...

u nas zero śniegu a w Katowicach biało i ślisko:szok: wydałam becikowe na stół i krzesła:-p:sorry: i w ramach walki z kg kupiłam orbitreka:tak: m właśnie składa a już czuje że chudnę;-):-D
dziewczyny zostawiłam u dziadków:tak: N to normalne że zostaje jak gdzieś chcemy jechać sami ale Pszczółka została pierwszy raz i jakoś dziwnie się czułam:zawstydzona/y:

reklama
roksi też by mi się przydał taki orbitrek :-D za oknem otwierają siłownię
:-D
a mój mały dziś z moją siostrą był na lodowisku, i z ojcem moim oczywiście gdzieś na budowie.... generalnie mało miałam dzis dzieciaka :-D

Do góry