reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

Witam
Kasia jak miło, że wróciłaś:tak::-)
my dziś siedzimy w domu, Ignaś w nocy marudził, przyszedł do nas koło 3 a młoda od 5 walczy z cycem:eek: dzień dziś taki bury i ponury, że się z wyrka wychodzić nie chce.
My mamy też problem z butami, ale Ignaś też podkula stopę przy ubieraniu a jak nie chce przymierzać to już w ogóle:confused2: udało nam się jednak kupić w zeszłym roku sznurowane, które dało się założyć, niestety na ten rok już za małe:no:
Kaskada, biedny Wojtek te żłobkowe wirusy go atakują, znam to doskonale, oby u was to nie trwało długo. Dobrze, że nie pracujesz, bo wtedy jest problem, my na zmianę chodziliśmy na L4 i jeszcze babcia przyjeżdzała:szok:

reklama
a Piotrek chory:-(, dzis o 4-tej rano obudził się z gorączką i wymiotami:-(
dobrze że chociaż mam wolne, bo weekend, może do poniedziałku będzie lepiej:confused2:

zdrówka zdrówka i jeszcze raz zdrówka;-)

moja to prawie 3 tygodnie chorowała.....a ostatni tydzień choroby to jej grypsko oczami wyszło tzn, dostała przez tego cholernego wirusa zapalenia spojówek...żeby jej krople wpuscić to był taki ryk że szok:szok::szok:wiec mam nadzieje że na ten sezon choroby już mamy za sobą

Dziewczynki a myslicie juz o prezentach gwiazdkowych?? Bo ja sobie wymysliłam meble mamuta , ale oczywiście nie wytrzymałam i juz kupiłam w ikei i już nie wiem co mamy kupic Wice, bo zabawkami sie nie bawi i tak na dobrą sprawe to wszystko ma.....no a bez prezentu to jakos głupio;-);-);-)

Blu dzięki za info musze koniecznie looknąć

ciekawe jak tam Roksi i Majeczka :) pewnie w domku już

Ostatnia edycja:
Ewelina, zdrówka dla Piotrusia, oby mu szybko przeszło. U nas katar sie skończył i na razie spokój. Dzieci śpią i ja też powoli sie kłade, bo kto wie jaka nocka bedzie.

reklama
heheh niezly Piotrk heheh on sie wylezal i wyspal jak mial goraczke heheh

u nas caly tydzien chodzenia do przedszkola zaliczony pomyslnie
moze w koncu przyzwyczail sie do tego ,ze mama go prowadzi i ,ze placze to nic mu nie da
juz chodzi zadwolony , pogania mnei
a moze to poprostu to ze od tygodnia chodzi z nim 2 polskich chlopaczkow i dziewczynka wiec latwiej sie dogadac :))

zmykam i zabieram sie za pisanie pracy
jezu jak napisac plan pracy (proposal) na 1500 slow !? jesli naskrobie 500 to bede zadowolona :sorry::sorry:
tylko ,ze 500 nic mi nie da musze plynac dalej
buuu

Do góry